kızlar öncelikle merhaba hepinize..4aylık ilişkim 10gün önce bitti.ciddi bir sorunumuz yoktu.son zamanlarda sürekli tartışır olmuştuk.onu biraz kırdım,ama ciddi bir kırılma değildi.bana soğuduğunu ve ara vermek istediğini söyledi.ben de ddim ki ara vermek diye bir şey yoktur, ya biter ya devam eder dedim..o da dedi ki bitirmek istiyorsan bitirelim dedi..bunun üzerine tamam dedim.bitti..on gün oldu hiç ses yok..gerçekten bitirmiş midir aklında?aramaz mı
kızlar öncelikle merhaba hepinize..4aylık ilişkim 10gün önce bitti.ciddi bir sorunumuz yoktu.son zamanlarda sürekli tartışır olmuştuk.onu biraz kırdım,ama ciddi bir kırılma değildi.bana soğuduğunu ve ara vermek istediğini söyledi.ben de ddim ki ara vermek diye bir şey yoktur, ya biter ya devam eder dedim..o da dedi ki bitirmek istiyorsan bitirelim dedi..bunun üzerine tamam dedim.bitti..on gün oldu hiç ses yok..gerçekten bitirmiş midir aklında?aramaz mı
Ara vermek nedir biliyormusun; aslında sende iyi hoş kızsın ufak tefek sorunlarımız var ben bunları kaldıramıyorum bi bakınayım çevreme senden iyisini bulursam ona giderim bulamazsan sana geri dönerim.
Budur.Bu açamadan sonra geri dönen bir kişiyi kabul edip etmemek sana kalmıştır.
İlişkide ara vermek diye saçma bi terim sadece nefis acizliği
Bence de ara verilen ilişkiden kolay kolay hayır gelmez.. Bitirelim istiyorsan diye topu sana atmış, güya ayrılık kararını sen vermiş oldun, onun da böylece vicdanı rahatladı.. Bilmiyorum, seviyorsan üzülmemek elde değildir ama önüne bakman en iyisi..
İnş karşına tam istediğin gibi biri çıkar, iyiki ayrılmışım ondan dersin:)