Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ara vermek ben ayrilmak istiyrm ama acikca soyleyemiyrm sen anla demek bence...devam etmek isteyen insan oturur konusur sorunlardan kacmak yerine ustune gder halletmeye calisir...
Merhaba kızlar...
Sık tartışan bir çifttik. 1 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. 2.5 yıldır birlikteyiz.. ara vermek istedi haklıydı bitmesinden korkuyorum..ikimizde de hatalar var.Hatalarımızı daha sakin düşünebilmek için.Sorunlar olsada arardim arasa açardım.ilk defa konuşmak istemiyorum aynı şeylerin tekrarlanmasından yıpranmaktan korkuyorum.Uzun süreli ilişkilerde tartışmalar artıp heyecan bittiyse ara vermek güçlendirir mi bitirir mi sizce ? Arada yoklugumuzu hissettirmeli miyiz? Ara verdikten sonra ilişkide herşey yoluna girdi gibi bir deneyim yaşadınız mı?
Bu anlattigini tek bir kişide gördüm ama onuda başka şeylere yoruyorum. Benim bildigim evet ara iyidir belki ama sevgi saygi aşķ bittiyse bidaha basladgnizda ayni yerden baslarsiniz ilk zamanlar heycanli.sonrasinda yinr kavgalaaar kavgalar
Gerçekten karşılıklı seviyorsanız ara verdiğiniz de ozlersiniz. Ara verip tekrar görüştüğünüz de istediğinizi söyliyorsanız devam ama bisey fark etmedi ise bence bitiyor demek
ara verelim bakalım onu özleyecek miyim diye düşünüyor olabilir
ara verilebilir bence ilişkilerde ben burdakilerin tersi yorum yapıcam . ama süre önemli bir hafta mı bir ay mı .bir ayı geçerse sıkıntı bence .