araba aldığı için evlenmeyi düşünmemek

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
23
kızlar evlilik için çok uygun bulduğum çok beğendiğim biri var. sadece facede ekliyiz numarası falan yok. ama bu kişi araba aldığı için evlenmeyi düşünmüyomuş borcumu ödeyim diyomuş. sizce beni beğenmediği için mi böyle söylüyo? bende çalışıyorum beraber öderdik o borcu yaa :)
not: ben evlilik teklif ettim gibi düşünülmesin arada görücü aracılar var
2. not : hç tanımadan evlilik düşündüğümü yazanlar olmuş ben zaten onu tanuyorum

Son düzenleme:
Beğenip begenmedigini bilmem ama mantıklı olanı söylüyor biz eşimin araba borcu varken evlendik düğünü de kendimiz yaptık hala borç ödüyoruz çok sıkıntı.
Bi de süpriz bebeğimiz çıktı ortaya inşallah o zamana kadar bitirebiliriz borçları

Daha telefonla bile görüşmediğiniz biriyle evlilik mi düşünüyorsunuz?
Yanlış mı anladım görüştünüz mü hiç?
Olay sadece araba borcu mu?
Hani evlenmek için herşey tamam bir araba borcu mu kaldı?
Sorular sorular..

Daha telefonla bile görüşmediğiniz biriyle evlilik mi düşünüyorsunuz?
Yanlış mı anladım görüştünüz mü hiç?
Olay sadece araba borcu mu?
Hani evlenmek için herşey tamam bir araba borcu mu kaldı?
Sorular sorular..
tanıyorum zaten ama bu evlilik konuları için öyle oturup konuşmuşuğumuz yok. daha yeni araba aldım evlenmeyi düşünmüyorum diyomuş çevresine

tanıyorum zaten ama bu evlilik konuları için öyle oturup konuşmuşuğumuz yok. daha yeni araba aldım evlenmeyi düşünmüyorum diyomuş çevresine

Tamam işte araba mevzusu bi kenara dursun ondan önce biiir sürü aşama var evlilik için.
Önce sevgisinden emin olun.

Araba istegi evlenme isteginden once geliyomus bunda anlasilmayacak ne var..bence sen baska adaylara bak

Lütfen 1-2 ay cıkıp evlenmeyin şu adamlarla. Sonra burda ne konular acılıyor şaşıp kalıyoruz:KK43: iyice tanımadan evlilik düşünmeyin. Bırakın borcunu ödesin, o ara zaten isterse cıkmaya başlarsınız.
bende böyle düşündüm o borcunu öderken bizde sevgili olmayı denseydik :110: galiba beğenmedi beni:KK1:

Nişan atmakla ilgili bir konu var. rica edeceğim o konunun travması geçsin bende. Zira çalışan kızların adamları abat etmesi bende tansiyon yapıyor. belliki hoşlanıyorsunuz; berabere gezip tozacağınız araba taksidini birlikte ödeyin. Hatta asılın ama konu sömürülmeye gelirse dur deyin. Yoksa bayılaZağım. Bence olabilir; bakışlarınızla ona cesaret verin , gelmiyorsa araba bahane; zaten elektrik alamamış.

Belinay peki sana böyle bir şey dedi mi?

Yani çevresi evlenme baskısı yapıyorsa belki öyle demiştir. Ben de phd bitmeden olmaz diyorum mesela başımdan gitsinler diye.

Zaten yeni tanışmadınız mı, evleneceğiniz varsa da 1-2 yıladır. O zamana kadar borç da bitmiş olur herhal.

Sana ne dedi hiç arabadan bahsetti mi?

kızlar evlilik için çok uygun bulduğum çok beğendiğim biri var. sadece facede ekliyiz numarası falan yok. ama bu kişi araba aldığı için evlenmeyi düşünmüyomuş borcumu ödeyim diyomuş. sizce beni beğenmediği için mi böyle söylüyo? bende çalışıyorum beraber öderdik o borcu yaa :)
not: ben evlilik teklif ettim gibi düşünülmesin arada görücü aracılar var
Şu Face denen illet olmaz olsun diyesim geliyor böyle konuları gördükçe.
Facebook'da ekli olup nasıl evlilik için kendisini uygun buluyorsunuz anlamıyorum.:KK12:
Yüz yüze görüştünüz mü bu şahısla ?

Çocuğun kendine göre hayalleri var sanırım o hayallerin içinde sen yoksun ,kendini naza çekiyor
zamane erkekler artık böyle , etrafta adam gibi adam kalmamış

Tamam araya birileri girmis olabilir de, telefonu bile olmayacak kadar tanımadigin biriyle nasil hemen evlilik dusunebiliyosun :KK14:

Back
X