araba aldığı için evlenmeyi düşünmemek

Bence 2 .erkeğe devreye sokarsan havası ve nazı söner gibi

borcu ömür boyu ödeyecek hali yok 1 2 yıl öder borcu. zaten tanışmanız nişan falan filan o kadar zamanı bulur .bence beğenmedi bahane arıyor

Belinay peki sana böyle bir şey dedi mi?

Yani çevresi evlenme baskısı yapıyorsa belki öyle demiştir. Ben de phd bitmeden olmaz diyorum mesela başımdan gitsinler diye.

Zaten yeni tanışmadınız mı, evleneceğiniz varsa da 1-2 yıladır. O zamana kadar borç da bitmiş olur herhal.

Sana ne dedi hiç arabadan bahsetti mi?
benimle pek iletişime geçmiyo. hani erkekler beğendiği kızın numarasını almaya falan çalışır hiç öyle bi durumu yok araba aldım evlenmeyi düşünmüyorum diyomuş

O halde başka sevdiği var ,

Bu kadar tuttuğunu nikah masasına oturtcakmış derecesinde kızlar çok itici ..
Allah bilir faceden begendin milleti araya sokup sordurttun cocukta araba muhabbetini bahane edip başından savmış..
Utanmasa ilk buluşmaya gelinlikle gitcek hatunlar var :D

benimle pek iletişime geçmiyo. hani erkekler beğendiği kızın numarasını almaya falan çalışır hiç öyle bi durumu yok araba aldım evlenmeyi düşünmüyorum diyomuş

Bu halasının söylediği çocuk mu?

Çocuğun senden haberi var mı bence halanın ağzı aranmalı:))

Hele bir buluşun konuşun ondan sonra düşünürsünüz arabayı.

Facede siz çocuğu ekledikten sonra ilk mesajı kim attı?

Bence ustelemeyin, erkekler evlenecekleri kisiye rastladiklari an birakin arabayi bircok seyden vazgecebiliyorlar.,

o adam evlenmeyi düşünmüyor arkadaşım. seninle mi düşünmüyor yoksa yakın vadede hiç mi düşünmüyor bilemem ama araba bahanesi gibi

kızlar evlilik için çok uygun bulduğum çok beğendiğim biri var. sadece facede ekliyiz numarası falan yok. ama bu kişi araba aldığı için evlenmeyi düşünmüyomuş borcumu ödeyim diyomuş. sizce beni beğenmediği için mi böyle söylüyo? bende çalışıyorum beraber öderdik o borcu yaa :)
not: ben evlilik teklif ettim gibi düşünülmesin arada görücü aracılar var
2. not : hç tanımadan evlilik düşündüğümü yazanlar olmuş ben zaten onu tanuyorum
canım senin sevdiğin birisi vardı ırk olarak sorun yaşadığın ne oldu ayrıldın mı ondan?

sevgi varmı ki ortada görücü usülü işte.oturup düşünülmüş benim şuyum şunun şusuna uygun ay hadi evlenelim

Yok konu sahibi hoşlanmış kıpır kıpır, arabasını bile ortak öderim diyor o derece.
E tek kendisinin sevmesi yeterliyse mutluluklar tabiki.

Yok konu sahibi hoşlanmış kıpır kıpır, arabasını bile ortak öderim diyor o derece.
E tek kendisinin sevmesi yeterliyse mutluluklar tabiki.
banane adamın arabasının borcundan ya :) hoşlanmak yetmiyor ki evlenmek için koca ömrünü geçirecek sonuçta .adam da evlenmeyi düşünmüyor.konu sahibemize aklını başına alması dileklerimle :)))

olmaz bu iş canım. egonu sarsabilir biraz ama çocuk seni sanırım beğenmemiş . bence çıkarmalısın onu arkadaşlıktan. ya da direk bunu yapamazsan dondur bir süre facebookunu sonra açtığında sil

Hemen evleneceksiniz diye bir kural yok zaten bi ilişkiye başlardınız sadece, bence bahanesi olmuş. Bende doğrudan söylemek yerine böyle bahaneler ürettiğim için çok tanıdık geldi

Back
X