araba almak:( lütfen fikir verin:(

benimde anlatmak istediğim de bahsettiğiniz arabalarda işini görmez...

bu ara neden palio değil kullandınız mı?

2000 model 1.4 palio
2000 model 1.6 clio hatchback
Ve 98 model 1.2 ford ka kullandım.
Hepsini de hemen hemen aynı dönemlerde kullandım.
En sorunsuzu ford ka diyebilirim. Masrafsız, az yakar, çok kaçar. Her deliğe girer. Kullandığımız dönemde bakım harici neredeyse hiç sorun çıkarmadı diyebilirim. Eşimin aracıydı.
Clio gayet iyiydi. Kullanışlı çok ufak olmayan bir araç. En son geçtiğimiz bahar 4600 liralık bir masraf çıkardı. İlk ve tek masrafıydı diyebilirim. Ama sağlam sarstı beni. Aynı anda triger kayışı koptu, conta yaktı, yağ müşiri arıza yaptı, hidrolik yağı boşaldı ve vites kutusunda ne olduğunu anlamadığım bir arıza verdi. Tam yolda kaldım demelik oldu yani. Tamir ettirip üniversite öğrencisi yeğenime sattım. Sorunsuz kullanıyor 6-7 aydır hala.
Paliodan bahsetmek bile istemiyorum. Ayda bir tamircideydik. Hız göstergesi yaklaşık her ay arıza veriyordu. Saymakla bitmez çıkardığı problemler. Evet parçası ucuz ama o kadar sık tamire gidiliyor ki parçası pahalı olandan kat kat fazla harcanıyor. 1.5 sene kullanıp sattık. Yarı fiyatına neredeyse.

En son clio ve ka'yı satıp sıfır tek araba aldık. Tek araba arada problem olsa da en azından sıkıntı çıkarmıyor.

biz 2005 model palioyu 2007de aldık. daha yenilerde egzozu patladı ve balataları değişti. onun dışında sıkıntısı olmadı çok şükür . aldığımızda kmsi çok düşüktü 20.000lerdeydi.

ama ford markası iyidir. çok konforlu araba. 2007den önceki arabamız forddu...

para olsa ford fiesta isterim şahsen.

Araba demek ekstra bir boğaz demek arkadaşım, 1500 tl ile bebekli bir ailenin araba alması çok riskli bir konu.Alacağınız araba ne kadar temiz olursa olsun, masrafsız araba asla yoktur.Karar tabi ki sizin , inanılmaz kolaylık demek bir arabanın olması evet ama çok iyi düşünün derim.

Bir de alacaksınız eğer ikinci elde km si ile oynuyormuş bazı çakallar.Tanıdık ekspere mutlaka gösterin almadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…