Ben kaç kez arabamın önüne yanlış park eden arabanın plakasını çekip 155 i aradım bir bilsen. Bariz cezali hareketi fotoğrafla kanıtlayip şikayette bulundum tabi tabi hemen arkadaşları yolluyoruz dediler ve hiçbir zaman gelmedi! Burası Fransa değil fotoğrafla hakli bile olsan hiçbir şey kanitlayamiyorsun, o pislik haksız haliyle neyi şikayet edecek? Korkma bişey olmaz. Sen bu ara arabanı güvenli yerlerde tut manyaktir gelip çizer bişey yapar belli olmaz. Bebeğin iyidir umarım geçmiş olsunmrb ben Fransa’dan gelen bugun talihsiz bir olay yaşadım. Bebegın kontrolü vardı ve arabayı gayet iyi kullanıyorum adam geldı hızla. Aynalar çarptı ve Benım aynamda bir şey yoktu ındım onun aynasında da bir şey yoktu yanliş bebek agliyordu adama dedım bir şey varsa kosta dolduralım YÖK dedı gitti fakat ben arabaya donunca af edersınız piç arabanın plakasının fotoğrafı çekti artık bebek agladı bende yanına gittım hem suçlu hemde foto cektı acaba başima iş mi açacak;( polıslıge gitse ben Desem bir şey yoktu madem bir şey vardı o an polıs cagırsaydı ya da sıgortam vardı kağıt doldursaydı desem . Ay vallah uyuyamadım sıkıntıdan;(
Evet haklısınız bebek iyi teşekkürler.Ben kaç kez arabamın önüne yanlış park eden arabanın plakasını çekip 155 i aradım bir bilsen. Bariz cezali hareketi fotoğrafla kanıtlayip şikayette bulundum tabi tabi hemen arkadaşları yolluyoruz dediler ve hiçbir zaman gelmedi! Burası Fransa değil fotoğrafla hakli bile olsan hiçbir şey kanitlayamiyorsun, o pislik haksız haliyle neyi şikayet edecek? Korkma bişey olmaz. Sen bu ara arabanı güvenli yerlerde tut manyaktir gelip çizer bişey yapar belli olmaz. Bebeğin iyidir umarım geçmiş olsun
Maalesef çıkmaz.Dun trafikte onumde duran manyagin biri sebepsiz yere arabama geri geri gelerek vurdu ve kacti. Avaz avaz bağırıyordu bir de. Plakayi alip 155 i aradim sikayet icin karakola gelip sikayet etmeniz lazim dedi bugun gidip edecegim. Ama kimle konuşsam hicbir sey cikmaz diyor. Senin durumunda hele hicbir sey cikmaz.
Evet o yuzden gidip sikayetci olacagim. Sahitlerim var vururken gorenler oldu. Hatta bir insaat firmasının deposunun onunde oldu kamera bile olabilir bunlari belirtecegim.Maalesef çıkmaz.
Hatta siz bile suçlu çıkabilirsiniz arkada olduğunuz için.
Kamera olması büyük avantajEvet o yuzden gidip sikayetci olacagim. Sahitlerim var vururken gorenler oldu. Hatta bir insaat firmasının deposunun onunde oldu kamera bile olabilir bunlari belirtecegim.
Insallah. Istanbulda o kdr cok maganda var ki. Her gun neler neler gorup duyuyoruz. Her zaman ise gittigimgl yolda evime 3 dk mesafede oldu. Hak ettig8 cezayi alan cok az. Umarim yanina kar kalmaz.Kamera olması büyük avantaj
Umarım vurup kaçmanın bedelini öder
Direk plaka cektı arabada iz yoktu ki ben ındım baktım.direkt plakayi mi cekti yoksa cektigi açıdan vurulan yer de gozukuyor muydu? İnstagram storysinde kazayi paylasmak icin cekmis olabilir mi yani?
Bu aralar cok goruyorum milletin kazasini instagramda
Piç olmasa anası babası belli olsaydı ona terbiye ogretırlerdi. Zaten bebek hasta agliyordu Kosta dolduralım bir sıkıntı var mı polıs cagıralım dedım gerek YÖK dedı arabaya bıner bınmez plaka yı cektı bebek olmasaydı takıp ederdım zaten hemen uzaklaştı.Yahu adama neden piç diyorsunuz anlamadım.
Piç olmasa anası babası belli olsaydı ona terbiye ogretırlerdi. Zaten bebek hasta agliyordu Kosta dolduralım bir sıkıntı var mı polıs cagıralım dedım gerek YÖK dedı arabaya bıner bınmez plaka yı cektı bebek olmasaydı takıp ederdım zaten hemen uzaklaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?