Hic bisey anlamadimMerhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydın gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim bileğimi al dedim sonra Ağustos’ta git abimlerle dedi bende hayır dedim sonra gitmesen olmuyomu bir dedi bende bi delirdşm sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı bağıran ben allahım ☹
Kız bune beynim yandı kim ne dediMerhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydın gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim bileğimi al dedim sonra Ağustos’ta git abimlerle dedi bende hayır dedim sonra gitmesen olmuyomu bir dedi bende bi delirdşm sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı bağıran ben allahım ☹
O neydi gıııbağıran ben allahım
Neden gitmenizi istemedi geçerli bir sebebi varmıydıArkadaşlar yazarken sinirden bakamadım yazılara k bakmayın ne olur. Bileti alırken gitmesen olmazmı dedi bide ben kaç aydr ailemi görmüyorum Nası söyler böle birşey bende seni aileme söylicem yüzünü görsnler dedim Eşim biletini almıyorum dedi sinirlendi
10'a on kalas kocan var. .Hayırdır niye gitmeni istemiyor?Merhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydın gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim bileğimi al dedim sonra Ağustos’ta git abimlerle dedi bende hayır dedim sonra gitmesen olmuyomu bir dedi bende bi delirdşm sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı bağıran ben allahım
Öyle herşeyi de ailenize söylemeyin. .Eşinizle biraz özeliniz olsun.Arkadaşlar yazarken sinirden bakamadım yazılara k bakmayın ne olur. Bileti alırken gitmesen olmazmı dedi bide ben kaç aydr ailemi görmüyorum Nası söyler böle birşey bende seni aileme söylicem yüzünü görsnler dedim Eşim biletini almıyorum dedi sinirlendi
Tek anladığım babanıza söyleme tehdidi üç yaşında mısınız kendi sorunlarını kendiniz çözecek yaşa kadar evlenmeseydiniz keşkeMerhaba öncelikle kızlar ben Antalya’da yaşıyorum ailem istanbulda yaşıyo ben İstanbul’a gidicem ailemin yanına 6 aydın gitmiyodum neyse 1 haftadır eşimle aramız durduk yerde bozuk kavgalı bugün dedimki benim bileğimi al dedim sonra Ağustos’ta git abimlerle dedi bende hayır dedim sonra gitmesen olmuyomu bir dedi bende bi delirdşm sende gitme ailene o zaman dedim ne demek istiyorsun bu söylediklerini babama sölicem dedim sonra sana bilet alanıda edenide birsürü laf saydı bağıran ben allahım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?