araba kazası yaptım.

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Merhaba,
3 saat önce arabamla duran bir arabaya çarptım. :( çarptığım arabaya bişey olmadı. Benim de sadece sağ taraftan tampon içeri göçtü. Far falan sağlam.
Ama 150 tl masraf çıktı. Boyası da gitti arabanın.
Dün ilk kez trafiğe çıktım. Bugün 2. kere.
evin önüne geldim, park ederken oldu.
çok mutsuzum.
babam çok dikkatsiz kullanıyorsun dedi.
bir daha binmesem mi?
çok mutsuzum.

Geçmiş olsun.Olur böyle ufak tefek kazalar.
İlk zamanlar gerginlik ve telaştan daha çok hata yapılabiliyor.
Zamanla alışırsın.Belki bir süre daha trafiğin az olduğu yollarda çalışabilirsin.
Ama vazgeçmek yok.Kimse anasının karnından şoför olarak doğmuyor:)

Geçmiş olsun.Olur böyle ufak tefek kazalar.
İlk zamanlar gerginlik ve telaştan daha çok hata yapılabiliyor.
Zamanla alışırsın.Belki bir süre daha trafiğin az olduğu yollarda çalışabilirsin.
Ama vazgeçmek yok.Kimse anasının karnından şoför olarak doğmuyor:)

teşekkür ederim. sonra bindim tamirciye kadar yine götürdüm ama o trafiğin kalabalığı beni çok geriyor..
durduk yerde nasıl çarptım anlamıyorum :(

Çarptığım araç çok eskiydi. sahibi önemsemedi. hiç önemli değil dedi bindi gitti. Allahtan pahalı bir arabaya çarpmadım.

Bir süre daha çalışayım trafiğe çıkmadan :((

Geçmiş olsun,çoğumuz yaşamışızdır böyle ufak tefek kazalar acemiyken, çok takma kafanı.
Park etmekte sorun yaşıyorsan ön ve arka tarafa park sensörü taktırabilirsin, çok rahat edersin.

arkaya olan park sensörü var
geri giderken ne kadar mesafe kaldığını gösteriyor ve söylüyor.
ama benim suçum.
koltuğa oturunca arabanın önünü göremiyordum.
boyum kısa kalıyordu.
ben de daha mesafe var sandım. ve aslında çok da yavaş vurdum.

kendimi çok yetersiz hissediyorum ya.
2 saat sonra gidip alacağım tamirciden ama nasıl getiricem diye sıkıntı yaşıyorum. cesaret falan kalmadı.
babam da araba sürmeyi bilmiyor. mecbur getirmek zorundayım. ya yine çarparsam :(

Canınızı sıkmayın hepimizin başına gelmiştir böyle kazalar
alışıncaya kadar biraz daha pratik yapın park etmek için biraz
arabanızı da gidip sakin bir şekilde alın kendinizi germeyin

Ben de ehliyetimi alıcam bu ay nasipse. Bence bir daha binmemek gibi bişeyi aklından geçirme. Cesaretini topla ve getir arabayı :10:
İlk zamanlar da bildiğin yollarda kullan hep, park etme üzerine çok çalış, talim yap. Genelde park etmede herkes sorun yaşar. Acemilik de geç boşver :1:

ben ilk zamanlar kaçkere çarptım canım ooo servisten gelemedi takma kafana oluyor ...esim 10 yıllık söför gecen gün oda duran arabaya carpmış:) olabiliyor yani illa tecrübesizler carpıcak die bişey yokcesaretini kırma sakın daha binemezsin yoksa

Canınızı sıkmayın hepimizin başına gelmiştir böyle kazalar
alışıncaya kadar biraz daha pratik yapın park etmek için biraz
arabanızı da gidip sakin bir şekilde alın kendinizi germeyin

Gerim gerim gerildim. Halbuki kazadan sonra tamirciye giderken rahattım. babam çok dikkatsizsin dediğinden beri kalbim küt küt atıyor. umarım gider alırım sağ salim.

Direksiyon dersi almayi denedin mi?

eşimle 3 ay boyunca çalıştık. o 98 puanla geçti direksiyon sınavını, ben 80 ile. zaten çok iyi olmadığımı biliyordum da dururken çarpmak beni çok sinir etti ve üzdü.

ben ilk zamanlar kaçkere çarptım canım ooo servisten gelemedi takma kafana oluyor ...esim 10 yıllık söför gecen gün oda duran arabaya carpmış:) olabiliyor yani illa tecrübesizler carpıcak die bişey yokcesaretini kırma sakın daha binemezsin yoksa

ben yine kaza bu olabilir vs. diyordum da babam süremiyosun dedi. ben de o öyle dedikten sonra gerçekten süremeyecekmişim gibi geliyor şu an.

Ben de ehliyetimi alıcam bu ay nasipse. Bence bir daha binmemek gibi bişeyi aklından geçirme. Cesaretini topla ve getir arabayı :10:
İlk zamanlar da bildiğin yollarda kullan hep, park etme üzerine çok çalış, talim yap. Genelde park etmede herkes sorun yaşar. Acemilik de geç boşver :1:

ya bugün sen sürersin dedi babam kardeşini al otogara götür dedi. 30-35 km yol gittim tek başıma. ama şimdi de dikkatsiz kullanıyorsun daha çok kaza yaparsın diyince iyice kötü oldum... :(
ama gidip alacağım mecburen. öyle ya da böyle o araba sürülecek.

Canım geçmiş olsun..ama pes etmek yok! Sen yine cesaret edip kullanmışsı. Peki ben ne yapayım??ehliyet aldım kaç ay oldu,arabamda var..bende tık yok korkuyorum,arabada durduğu yerde hurdaya çıkacak bu gidişle..keşke senin kadar cesur olup çıkabilsem trafiğe offff offffffffff.

Canım geçmiş olsun..ama pes etmek yok! Sen yine cesaret edip kullanmışsı. Peki ben ne yapayım??ehliyet aldım kaç ay oldu,arabamda var..bende tık yok korkuyorum,arabada durduğu yerde hurdaya çıkacak bu gidişle..keşke senin kadar cesur olup çıkabilsem trafiğe offff offffffffff.

eşim varken hiç kullanmak istemiyordum. bir yere gidilecekse sen sür diyordum.
o gidince mecburen kullandım.
dün işe gidip geldim nasıl mutlu oldum ne güzel gittim diye.
bu sabah kardeşimi anayoldan geçerek otogara götürdüm geldim.
işe gittim geldim öğlen.
bi daha gittim öğleden sonra
akşam evin önüne kadar geldim tam kontak kapatıcam hop vurdum duran arabaya.

Gecmis olsun,
Bu cok normal,hepimizin basina geldi zamaninda :)
Bence cesaretini sakin yitirme ve bundan böyle daha dikkatli ama korkusuz Allahin izniyle yola devam ;)

eşim varken hiç kullanmak istemiyordum. bir yere gidilecekse sen sür diyordum.
o gidince mecburen kullandım.
dün işe gidip geldim nasıl mutlu oldum ne güzel gittim diye.
bu sabah kardeşimi anayoldan geçerek otogara götürdüm geldim.
işe gittim geldim öğlen.
bi daha gittim öğleden sonra
akşam evin önüne kadar geldim tam kontak kapatıcam hop vurdum duran arabaya.

Bence sorun etme böyle ufak tefek kazaları arkadaşım..öğrenene kadar ufak tefek kazalar olabiliyormuş,eşim söylemişti..öyle böyle öğrenilecek canım..darısı başıma(yani araba kullanmak)

Canim ya düsünüyorumda türkiye trafigi daha yogun vs diye mi cikmiyorsun trafige :(
Sende yakin cevtede evin önünde gez önce bir süre,korkma Allah yardimcin olur.

Gecmıs olsun canım ... Araba sana aıt degıl mı babanın mı ?

hiç hevesinizi kırmayın. olur öyle ufak tefek kazalar. kaç yıllık şoförler ne büyük ve ölümcül kazalar yapabiliyor. Allah beterinden korusun bu ne ki :) herşeyde hayır vardır, Artık daha dikkatli olursunuz.

Ilk zamanlar ufak tefek kazalar olabilir. Ozellikle park ederken... Ben de ehliyetimi ilk aldigimda park ederken hem onumdekine hem de arkamdakine carpiyordum :1:. ama sonra isin ustasi olduk. Araba kullanmayi taksim, Karakoy, Besiktas civarinda ogrendim, trafik yogunlugunu bir dusun. Neyse ki yolda iken birsey olmadi. Koltugun yukselmiyor mu? Genellikle ayarlari olur sofor koltugunun, kendine gore en rahat pozisyona getirirsin. Zamanla onunde ne kadar mesafe oldugunu da goz aliskanligi ile anlarsin. Ilk zamanlar biraz yaklasinca inip one arkaya bak park ederken, daha cabuk ogrenirsin.
ay hic unutmam bir kiz arkadasim vardi ve ehliyeti yeni almisti, bana demisti ki: "Saraylim kiz karsidan otobus gelince ne yapiyorsun? Ben hemen direksiyonu birakip gozlerimi kapatiyorum!!!":52::37: Yani.. Guler misin aglar misin.. Boyleleri de var.. Neyse ki o da kisa zaman zonra alisti, hic kaza yaptigini da duymadim..:55:

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
brnce ara verme şoför lük pratikle pekişir

Back
X