Araba kullanırken

yenianne07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
60
6
1
25
arkadaşlar araba kullanırken bebeğinizi arka koltuğa mı yoksa ön koltuk yanına mı alıyorsunuz kızım 4 aylık ve reflü var kusuyor

tabii kki arka koltuga alin. on koltuk cok tehlikeli allah korusun bir kaza aninda acilan airbag cocugu bogabilir. cok video var konuyla ilgili. hatta bir kere ben de paylasmistim ama simdi bulamadim

arkadaşlar araba kullanırken bebeğinizi arka koltuğa mı yoksa ön koltuk yanına mı alıyorsunuz kızım 4 aylık ve reflü var kusuyor
Arka koltuga ve hatta arkaya bakacak sekilde oturtuyoruz o yastaki cocugu.

Bebek aynalari var onlardan edinin, koltuk baslarina takiliyor bebegi gormeniz icin

Kusuyor mudehale ederim die düşünüyorsanız bu zaten tehlikeli trafikte hem sizin hem başkası ıcın

Merhaba, kızım ve oğlum küçükken arabada başbaşa olmamız gerektiğinde ön koltuğu en arkaya kadar ittirip airbag i kapatıp tıpkı arkaya nasıl bağlanıyorsam( yüzü arkaya bakar şekilde) öyle bağladım.

Arkaya ve arkası dönük olmalı şu an. Önde olsa çok dikkatim dağılır benim. Çok mızmızlık yaparsa sağa çekiyorum ama görüş açımda olsa hep ona bakarım sanırım

Benim bildiğim airbag kapatılırsa arka koltukta olduğu gibi ön koltuğa puseti takılabiliyor ama aracın en güvenli noktası arka orta koltuk.

Asla öne koymayın. Arkaya da arkası dönük koyun. Dikiz aynasından onu görecek şekilde başka bir ayna ekleyin arka koltuğa

Back
X