- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 53
- 35
Evet mola bazen iyi gelir kendini toparlarsinşuan bıraktım kimseden öğrenemiyorum zaten korkuyorum direksiyon hocasından öğrenene kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mola bazen iyi gelir kendini toparlarsinşuan bıraktım kimseden öğrenemiyorum zaten korkuyorum direksiyon hocasından öğrenene kadar.
kullan da demem kullanma da demem tehlikeli bi yonlendirme yapmak istemem. ama ilk trafige ciktigimda hissettim ben de bunu sonra tamamen gecti. eger bu kadar uzun surdyse sizin korkunuz herseyde bi hayir var. herkes araba kullanicak diye birsey yok.Herkese merhaba arkadaşlar
Bulunduğum çevrede nerdeyse bayanların yüzde 80 i araba kullanıyor.zamanında sırf istiyorum diye esim arabayı otomatik aldı. Ben ilk deneyimlerim sırasında komşunun tamponunu indirdim korktum .maalesef üstüne komşum kaza yaptı ve iki çocuğunu o kazada kaybetti falan derken benim korkularim çığ gibi büyüdü. Ara ara esim çalıştırmaya devam etti ama benim asıl sorunum trafik.trafikteki reflekslerim.sanki araba sürmek bana göre değil gibi geliyor.ama bazende çok zoruma gidiyor .ogretmenim çalışıyorum egitimliyim anneyim neden böyle beceriksiz ve korkagim diyorum.esim asla kızıp bagirmaz sakin bir şekilde öğretir aslında.şimdi yeni ve büyük bir sehirdeyiz abartısız herkesin altında arabası. Kendime gıcık oluyorum ya.bütün kuzenlerimde kullanıyor annem üzülüyorum sen neden böyle korkaksin diyor .acaba sizce cikmalimiyim trafiğe bu korkunun üstüne gitmelimiyim?yoksa oturduğum yerde oturup kocacim beni buraya götür diye beklemeli miyim