• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba kullanmayı bilmemek :(((

Benimde ehliyetim yok..
Eşim öğretti fakat asla ehliyet alıpda istanbul trafiğinde araba süremem..
Sürenbayanlara gülüyorum bazen açıkcası çok korkak ve dikkatsiz kullanıyorlar hemcinslerim bence böyle..

Hatta e-5 deyiz trafik baya sıkışık. dur kalk dur kalk
önümüzdeki bayan arabayı stop ettiriyor kontakdan tekrar çalıştırıyor dur kalk yapamıyor acayip gülmüştüm hatta karnıma ağrılar girmişti çok komik yaaa eşim baya saydırdı...
ZORLAMANIN ALEMı YOK KOMıK OLUYORLAR..

cvp yazmadan geçemedim.
o kişi zırt pırt kontak kapatmak istmeiordur bilmediği için boyle yapıyordur.
ayrıca sizin eşiniz ve sizin gibi örümcek kafalılar sayesinde bayanlar kötü araba kullanıyor kimseye tahammülünüz yok ne o eşiniz anasının karnındamı ogrendi yada siz yapsanız ne kadar iyi yapacaksınız.?
zorlamak değil bunun adı başarmak.ha şimdi tutupta bana laf saydırma 10 yasından beri araba kullanıyorum 12 yıldır yani.
çoğu erkeğe taş çıkartırım motosiklette kullanıyorum ama bölelerinin trafikten çekilmesi gerektiğini dusunuyorum yani sizlerin!

Bana da babam ögretiyo araba kullanmayı baya ilerledim. İstemektir önemli olan diger bir önemli sey ise cesaret!
Benim babam 36 yasında almıs ehliyetini ve aldıktan sonra da kendi arabasında pekistirmis, ilerletmis..
İlk kez yokusta dur kalk yapınca sırtımdan ter aktı diye anlatıyor.. Korku sadece bayanlar icin degil..

hatis sana tamamen katılıyorum. trafikte kimsenin kimseye müsaması kalmamış, hoşgörü yok, herkeste bi acele... bu saydığım olumsuz özelliklerin çok büyük bir kısmı da erkek soförlerde var. baksana hemcinslerimiz bile bayan soförlerle ilgili neler düşünür olmuşlar.
trafikte kimseye ezdirmeyin kendiniz hanımlar! şahsen ben bana korna basana ben de basıyorum, biri bi laf atarsa geri cevap veriyorum, he hatalı olduğum zamanlarda kusura bakma demesini de biliyorum. bir de bayan soforler erkeklere göre çok daha dikkatli, gereksiz bi hız ve acele peşinde de değiller. asıl erkek soforlerin çoğu dikkatsiz ve hızlı araç kullanır. ve unutmayalım ki trafik kazalarının yaşanmasındaki en büyük iki faktör dikkatsizlik ve aşırı hızdır!

Benimde ehliyetim yok..
Eşim öğretti fakat asla ehliyet alıpda istanbul trafiğinde araba süremem..
Sürenbayanlara gülüyorum bazen açıkcası çok korkak ve dikkatsiz kullanıyorlar hemcinslerim bence böyle..

Hatta e-5 deyiz trafik baya sıkışık. dur kalk dur kalk
önümüzdeki bayan arabayı stop ettiriyor kontakdan tekrar çalıştırıyor dur kalk yapamıyor acayip gülmüştüm hatta karnıma ağrılar girmişti çok komik yaaa eşim baya saydırdı...
ZORLAMANIN ALEMı YOK KOMıK OLUYORLAR..

cnm görmen lazım idi anlatamam ki böle 2 kadınlar trafik sıkışık okey

Ama bas frene dur kontağı kapatmaya ne hacet kapat kaldır arabayı debriyaj yap vites at zaten 15 saniyen gidiyor ara baya açılıyor öndeki araçla araya giriyorlar tabiki arkadan kornalar bencede gerçekden güvenmeyen çıkmasın kardeşim trafiğe benim gibi..

Komik olmaya ve KADINLAR A EHLİYET VERİLMESİN die inleyen erkek toplumuna maskara olmanın alemi yok..hihoyyyt

o kadına değilde size ehliyet vermesinler zaten sizin ehliyetten önce kafanızı değiştirmeniz lazım!kadın istop ettirdiyse bekliyceksin kardeşim beklemek zorundasın saygılı olcaksın bu kadar basit!o baya saydıran eşiniz gibiler yüzünden kadınlar bi çok alanda geri planda kalmak zorunda kalıyolar zaten:27:

Son düzenleme:
ohoooooooo kimlerrrr kullanıyo be canım....

sen mi kullanamayacaksın....

takma kafana yaparsın....

kendine güven yeter ki...:70:

Back
X