- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.029
- 48
- 27
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
yo ister tamamını öde ister asgari. faiz işliyor. açıp bakabilirsiniz.Ben cevap vereyim,kullanıyoruz tabikide ama her ay geldiğinde onun tamamını yatırman gerekiyor,öyle asgari felan yatırmamamız gerekiyor o zaman faize giriyor hanımefendi.Buna da dikkat edelim lütfen.
Biliyorum ben merak etmeyin sizyo ister tamamını öde ister asgari. faiz işliyor. açıp bakabilirsiniz.
Ben kullanıyorum hanımefendi tamamını ödediğim zaman faiz almaz banka.He nolur bişey alırsın banka taksit yapayım der o bankanın yaptığına faiz alır ama mağazadan taksit yaptırısan faiz almazzz benim bankadamı sorun var:))Yıllardır kullanırım çok dikkat ederim böyle şeylere.yo ister tamamını öde ister asgari. faiz işliyor. açıp bakabilirsiniz.
Tamamını yatırırsanız sadece gecikme faizi ödemezsiniz. Aktif faiz, alışveriş faizi işlemeye devam ediyor her şekilde. Buna da dikkat edelim.Ben cevap vereyim,kullanıyoruz tabikide ama her ay geldiğinde onun tamamını yatırman gerekiyor,öyle asgari felan yatırmamamız gerekiyor o zaman faize giriyor hanımefendi.Buna da dikkat edelim lütfen.
aynen öyle olsun kendinizi kandırmaya devam edin :))))) bana ne sizin hassasiyetinizden ya. başka yerde konuşun bunu ilgi alanım değil. daha ne kullandığınızı bilmiyorsunuzBen kullanıyorum hanımefendi tamamını ödediğim zaman faiz almaz banka.He nolur bişey alırsın banka taksit yapayım der o bankanın yaptığına faiz alır ama mağazadan taksit yaptırısan faiz almazzz benim bankadamı sorun var:))Yıllardır kullanırım çok dikkat ederim böyle şeylere.
lvalla şimdi açtım baktım ekstre kesilmiş faiz de yazıyor qnb akbank ikisinde de var. birinin borcunu tamamen ödedim.hatta. ama borcu ekstre kesilince ödersin.Tamamını yatırırsanız sadece gecikme faizi ödemezsiniz. Aktif faiz, alışveriş faizi işlemeye devam ediyor her şekilde. Buna da dikkat edelim.
Pekiiii:)))Tamamını yatırırsanız sadece gecikme faizi ödemezsiniz. Aktif faiz, alışveriş faizi işlemeye devam ediyor her şekilde. Buna da dikkat edelim.
sizin için açtım baktım ekstreme. tamamen ödediğim halde faiz yazıyor direkt. hangi banka kullanıyorsunuz ona geçelim boşuna para ödemeyelim. borcu ekstre kesilince ödersin. ekstre kesilmeden ödesen bile yine o ödemeyi istiyor. ekstre kesilince de faizi alıyor işte. buyrunuz. qnb bu. yüzdesi de aynen hesaplayınca 3.66. hiç ekstre bakmıyor musunuz?Pekiiii:)))
Aslında banka alıcıdan alacağı faizi de alışverişi teşvik etmek adına alıcıya değil satıcıya yansıtıyor. Mağaza sahiplerinden kesinti yapıyor. Biz kart sahipleri de kartı almadan önce o kağıtları okumadan imzalayıp geçtiğimiz için bu faiz/kesinti döngüsünü baştan kabul ediyoruz haberimiz yok. Dini hassasiyetleri sebebiyle elinden geldiğince bankaya bulaşmaması lazım böyle düşünen insanların. Ama bi kere o kredi kartını kullanıyorsa artık burada da ahkam kesmemeli şöyle böyle diye.aynen öyle olsun kendinizi kandırmaya devam edin :))))) bana ne sizin hassasiyetinizden ya. başka yerde konuşun bunu ilgi alanım değil. daha ne kullandığınızı bilmiyorsunuz
kendi ev araba alamayan insanların çoğu zaman yaptığı kıskançlık diye düşünüyorum bunu ben. açık açık açtım baktım çoğu kredi kartıma. söylenen faiz miktarını ödeme vergi altında kesmiş işte.Aslında banka alıcıdan alacağı faizi de alışverişi teşvik etmek adına alıcıya değil satıcıya yansıtıyor. Mağaza sahiplerinden kesinti yapıyor. Biz kart sahipleri de kartı almadan önce o kağıtları okumadan imzalayıp geçtiğimiz için bu faiz/kesinti döngüsünü baştan kabul ediyoruz haberimiz yok. Dini hassasiyetleri sebebiyle elinden geldiğince bankaya bulaşmaması lazım böyle düşünen insanların. Ama bi kere o kredi kartını kullanıyorsa artık burada da ahkam kesmemeli şöyle böyle diye.
kredi olmadan insanlar nasıl mal mülk sahibi olacak? ben arabamı krediyle aldım zamanında iyi ki almışım diyorum. ödemesi bitti gittii 5 yılda eridi. araba değerlendi. sizin finansal okur yazarlık sıkıntınız var daha önce de böyle yorumunuza denk gelmiştim. insanlar kredi olmasa ne ev ne araba alabilirdi. her araba masraf çıkarıyor.
Bunu bilmemek değil, bilmediğini kabullenmemek garip olan…kendi ev araba alamayan insanların çoğu zaman yaptığı kıskançlık diye düşünüyorum bunu ben. açık açık açtım baktım çoğu kredi kartıma. söylenen faiz miktarını ödeme vergi altında kesmiş işte.
valla benim annem babam her şeye kredi çekerek sahip oldulae. iyi ki olmuşlar. ben de iyi ki kredi çektim araba aldimkatılıyorum. Borç yiğidin kamçısıdır. Parası olan bile, nakdi yatırımda değerlenirken, borçlanıp yatırım yapıyor. Borçlu görünmek, karşılığı varsa kötü bşy değil.
yok canım olur mu biz yanlış biliyoruz her şeyin doğrusunu onlar bilirBunu bilmemek değil, bilmediğini kabullenmemek garip olan…
Ağır hasarlı araba demek,Kizlar iki yıldır arabasisiz ve araba çok lazım oluyor ayrıca çocukla otobüs de perişan oluyoruz.
300 bin kredi çekip
Eldeki paralari da ekleyip
Ağır hasarlı araba almak mantıklı mı .
Sizce ağır hasarlı ilk tercik cunku kullanıcıya kâr amacı gutmuyoruz konfor li olsun istiyorum sizce alınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?