- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Merhaba kızlar.. benim sorunum araba. ehliyetim var, şu an ikinci sınıftayım üçüncü sınıfta artık arabayla gideceğim. araba istiyorum para biriktiriyorum. ilk arabam olduğu için sıfır istemiyorum. aklımda birkaç seçenek var ama benim sorunum şu eğer şimdi üretilmeyen bir araba alırsam sorun olur mu? chrysler pt cruiser hayalimin arabası ama artık yok
ikinci ellerine bakıyorum var birkaç tane, istediğim gibi bulursam alırız ama araba şimdi üretilmediği için ileride yedek parçada falan sorun olur mu diye düşünüyorum. babam pek istemiyor açıkçası...
bir de şunu soracağım alacağım arabayı mesela annem iki sene önce yeni aldı ama hiç denemedi yani dışını beğendi o bakmaya gittiler sonra da hemen aldılar. yani hiç alıp tur falan atmadı, benim şimdi ilk arabam olacağı için düşünüyorum yani ya alışamazsam diye alıp sürmem gerekir mi vs :/

bir de şunu soracağım alacağım arabayı mesela annem iki sene önce yeni aldı ama hiç denemedi yani dışını beğendi o bakmaya gittiler sonra da hemen aldılar. yani hiç alıp tur falan atmadı, benim şimdi ilk arabam olacağı için düşünüyorum yani ya alışamazsam diye alıp sürmem gerekir mi vs :/