- 2 Ağustos 2018
- 606
- 536
- 103
Arabadan anlamiyorsaniz sahibindene bulasmayinHerkese selamlar hanım hepinize coronasiz mutlu huzurlu günler diliyorum.kendime sıfır bir araba almak istiyorum ancak uygun fiyatlı olsun istiyorum kredi düştüğü için sizce simdimi almalıyım?aklımda olanlar Kia picanto 118 bin Nissan Micra ,hundai i10 onu çok ufak buluyorum ama dusunuyorum.120 yada 130 gibi olsa zaten Kredili olacak.en Uygun nasıl alırım sahibinden sitesini takip ediyorum biraz daha ucuza bulurum umuduyla.birde arkadaş diyor yılbaşı na yakın kampanya daha çok olur .tavsiyeleriniz önemli gerçekten
Ben micra kullandim gayet de sollama vs yaptim hizli da kullanan biriyim seri bj aracti benceFiyatlar düşmez. Yükselir ama düşmez. Ben de eylülde düşündüm aralığı bekleyeyim belki düşer diye bir hafta içinde almayı düşündüğüm arabaya 6 bin tl zam geldi. Hemen gidip anlaştım aldım. 120 bin tl ye ekimde anlaştım 15 gün içinde farklı bayileri aradım sordum hatta iyi almış mıyım vs diye 130 binden aşağı söyleyen olmadı. Bu arada ikinci el alırsan muhakkak bir servise götür ekspertiz raporu çıkar. Bazen kazası vs yok diyorlar bir götürüyorsun benim başıma geldi götürdük tavan hariç her yer boyalı dedi. Arabanın sahibi de şok oldu akrabasından hatasız diye almış.
Micra iyi araba. Motoru be beygiri kaçtı. Benim arabam da skodaydı. Çok çok memnundum ama artık küçük geliyordu hem motor gücü hem bagaj hacmi vs. Şehir içinde mükemmeldi ama.Ben micra kullandim gayet de sollama vs yaptim hizli da kullanan biriyim seri bj aracti bence
Bence de yuh ama maalesef piyasası bu şekildeClio 103bin mi yuh
1.2 ydi motoruMicra iyi araba. Motoru be beygiri kaçtı. Benim arabam da skodaydı. Çok çok memnundum ama artık küçük geliyordu hem motor gücü hem bagaj hacmi vs. Şehir içinde mükemmeldi ama.
Bunun ikiz plakası var, motor sıfırlaması var, kazalarda yetkili servise götürmeden sağını solunu çekiçle düzelttirip lokal boya atması var, arabanın change olma ihtimali var, olasılıklar çok, arabadan çok iyi anlamak, çakalla çakal olmak lazım:)))Türkiyede ikinci el almak mı
Otomatik clio çok hoş dizelin hiç yakıtı yok tavsiye ederimHerkese selamlar hanım hepinize coronasiz mutlu huzurlu günler diliyorum.kendime sıfır bir araba almak istiyorum ancak uygun fiyatlı olsun istiyorum kredi düştüğü için sizce simdimi almalıyım?aklımda olanlar Kia picanto 118 bin Nissan Micra ,hundai i10 onu çok ufak buluyorum ama dusunuyorum.120 yada 130 gibi olsa zaten Kredili olacak.en Uygun nasıl alırım sahibinden sitesini takip ediyorum biraz daha ucuza bulurum umuduyla.birde arkadaş diyor yılbaşı na yakın kampanya daha çok olur .tavsiyeleriniz önemli gerçekten ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?