Araba ve eşim

Niye hevesiniz hemen kırıldı ki? Eşimin arabası acayip kıymetliydi 4 senede 1 kez cesaret ettim direksiyona geçtim. Araba sürmeyi de bilmiyorum bu arada. Az daha park halindeki arabaya vuruyorum diye korktum eşimde korktu. Uzun süre bidaha almadım. Geçenlerde eşim açık alanda gel otur bi dene dedi aldım gayet sakin sürdüm.
Zaten eşimle ne zaman gezsek bana sürekli bak bayırdan nasıl çıktığımı izle, vitesleri takip et , arabanın sesini dinle diye 5 dk rahat vermiyor. Hevesiniz kırılmasın erkek milletine bakma. Sür yahu

Gaza geldim birazdan evden çıkacağız kendisi teklif edecek muhtemelen önce burun kıvırıp hayır demeyi düşünüyordum ama kabul mü etsem kiii

Bence bi kadının araba sürmesi şart ama ortak araba saçmalık neden böyle bir şey yaptınız? Arabayı satın başka alın ortak vs olmasın ben kocamla bile ortak araba kullanmayı sevmiyorum araba sürmeyi de dedemin kartalı ile öğrendim yani neden panik oluyorsun otomatik araba basıyorsun gidiyor bisiklet kullanmak daha zor. 19 yaşından beri arabam var valla basar giderim öncesinde annem babam araba vermiyordu bi gün çaldım şehir değiştirdim böyle yapmasam kullanamazdım. Traktör transporter kartal her şeyi kullanırım 1000 cc motor dahil. Sana tavsiyem hoca tut öyle çık kocayla babayla olmaz. Asıl çocukla çok lazım araba bizde 2 araba var eşimde doblo bende elektrikli suv bebek arabasını katlama derdi yok diye artık dobloyu ben kullanıyorum bagaja arabayı koy her yere git

Bu dönemde sakın ola gurur yapmayın…ustalaşana kadar ağam paşam devam edin…Hergün az da olsa çıkın gezin…sonra hesaplaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…