- Emoji Skoru
- 22.607
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Bordonunkoyutonu
-
Gaza geldim birazdan evden çıkacağız kendisi teklif edecek muhtemelen önce burun kıvırıp hayır demeyi düşünüyordum ama kabul mü etsem kiiiNiye hevesiniz hemen kırıldı ki? Eşimin arabası acayip kıymetliydi 4 senede 1 kez cesaret ettim direksiyona geçtim. Araba sürmeyi de bilmiyorum bu arada. Az daha park halindeki arabaya vuruyorum diye korktum eşimde korktu. Uzun süre bidaha almadım. Geçenlerde eşim açık alanda gel otur bi dene dedi aldım gayet sakin sürdüm.
Zaten eşimle ne zaman gezsek bana sürekli bak bayırdan nasıl çıktığımı izle, vitesleri takip et , arabanın sesini dinle diye 5 dk rahat vermiyor. Hevesiniz kırılmasın erkek milletine bakma. Sür yahu
Zaten eşin yanında araba sürmek de bir eziyet, acayip sinirleniyorlar. Varsa altınınız hazır yeni ehliyet almışken eski bir araba alın öğrenmelik. Hiç bulaşmayın kıymetli arabasına. Pratiği de başkalarıyla yaparsınızKızlar ben ehliyeti aldım açıkçası çok bir hevesim yok en başta da acil durumlar için kendime bir şeyler katayım diye almak istemiştim. Çok şükür iki sınavı da tekte geçtim.Gelelim konuya;
Ben sürüşümü geliştirmek için arasıra pratik yapayım demiştim eşime. Hani direk deli gibi trafiğe veya uzun yola çıkamam önce bir market vs yakın yerlere süreyim dedim o da evet iyi olur dedi. Dün bir düğün vardı kaynanamı da alıp gidecektik. Kaynanam ve benim evin arası arabayla 5 dk hatta daha kısa sürüyor ve yol sakin yani yarım saatte bir otobüs ve 2-3 araba anca geçer yanımdan. Dedim ki ehliyeti yeni aldım burdan annemlere kadar süreyim annen de görsün alıp sürebildiğimi diye.(Aramız iyi kaynanamla yani haberi de vardı da işte dedim ya heveslendim gösterip gurur duymak istedim) Eşim de dedi ki hayır geç kalırız şimdilik sadece binamızın altındaki markete gidebilirsin. Kızlar yazarken bile bir sinir geliyor bunu söyleyince kapatacağım konu içime dert oldu. Aşağıdaki markete gitmek için sadece 15 sn. Yokuş inmem gerekiyor. 15 sn sürmek için arabayı kaldırmaya bile uğraşmam saçmalık.Gideceğimiz kişi de uzak akraba ve zaten geç kalmamıştıj kalsak bile benim etkim en fazla 5 dk olur çünkü ev çok yakın ve ordan sonrasını sen sür dedim zaten. Böyle olunca modum düştü eve geldik özür diledi pratik yaptıktan sonra sürmemi söyledi nasıl pratik yapayım peki diyorum alttaki markete gidebilirsin diyor ya akşam geldi yine barışalım dedi sarıldı bundan sonra senden araba istemem zaten dedim sustu tek kelime etmedi. Resmen bu anı beklemiş
Ya evde oturarak nasıl pratik yapıcam ben? Çok büyük bir şey mi istedim? Ya mesele araba sürmek de değil insan karısının ufak bir hevesini bu kadar mı umursamaz? Resmen boşuna ehliyet aldım çünkü bir gün gerçekten lazım olursa ben birden deli gibi trafiğe nasıl çıkıcam? Bu aralar biraz sıkışığız yoksa inadına gidip özel derse kayıt yaptıracaktım o parayı ödedikten sonra yiyorsa vermesin arabayı ya da bir direksiyon seti alıp süpriiiiz artık evden pratik yapabileceğim diyip mort oluşunu görecektim. Ah önce kırılmıştım ama şimdi kırgınlık geçtikçe bir sinir geliyor kızlar sizce ne yapayım? Açıkçası dünden sonra tekrar istemeye gururum el vermiyor ama öylece konuyu kapatmak da istemiyorum.
Kesinlikle ilk fırsatta direksiyon dersi alin, hayırlı olsun ehliyetiniz.Kızlar ben ehliyeti aldım açıkçası çok bir hevesim yok en başta da acil durumlar için kendime bir şeyler katayım diye almak istemiştim. Çok şükür iki sınavı da tekte geçtim.Gelelim konuya;
Ben sürüşümü geliştirmek için arasıra pratik yapayım demiştim eşime. Hani direk deli gibi trafiğe veya uzun yola çıkamam önce bir market vs yakın yerlere süreyim dedim o da evet iyi olur dedi. Dün bir düğün vardı kaynanamı da alıp gidecektik. Kaynanam ve benim evin arası arabayla 5 dk hatta daha kısa sürüyor ve yol sakin yani yarım saatte bir otobüs ve 2-3 araba anca geçer yanımdan. Dedim ki ehliyeti yeni aldım burdan annemlere kadar süreyim annen de görsün alıp sürebildiğimi diye.(Aramız iyi kaynanamla yani haberi de vardı da işte dedim ya heveslendim gösterip gurur duymak istedim) Eşim de dedi ki hayır geç kalırız şimdilik sadece binamızın altındaki markete gidebilirsin. Kızlar yazarken bile bir sinir geliyor bunu söyleyince kapatacağım konu içime dert oldu. Aşağıdaki markete gitmek için sadece 15 sn. Yokuş inmem gerekiyor. 15 sn sürmek için arabayı kaldırmaya bile uğraşmam saçmalık.Gideceğimiz kişi de uzak akraba ve zaten geç kalmamıştıj kalsak bile benim etkim en fazla 5 dk olur çünkü ev çok yakın ve ordan sonrasını sen sür dedim zaten. Böyle olunca modum düştü eve geldik özür diledi pratik yaptıktan sonra sürmemi söyledi nasıl pratik yapayım peki diyorum alttaki markete gidebilirsin diyor ya akşam geldi yine barışalım dedi sarıldı bundan sonra senden araba istemem zaten dedim sustu tek kelime etmedi. Resmen bu anı beklemiş
Ya evde oturarak nasıl pratik yapıcam ben? Çok büyük bir şey mi istedim? Ya mesele araba sürmek de değil insan karısının ufak bir hevesini bu kadar mı umursamaz? Resmen boşuna ehliyet aldım çünkü bir gün gerçekten lazım olursa ben birden deli gibi trafiğe nasıl çıkıcam? Bu aralar biraz sıkışığız yoksa inadına gidip özel derse kayıt yaptıracaktım o parayı ödedikten sonra yiyorsa vermesin arabayı ya da bir direksiyon seti alıp süpriiiiz artık evden pratik yapabileceğim diyip mort oluşunu görecektim. Ah önce kırılmıştım ama şimdi kırgınlık geçtikçe bir sinir geliyor kızlar sizce ne yapayım? Açıkçası dünden sonra tekrar istemeye gururum el vermiyor ama öylece konuyu kapatmak da istemiyorum.
Evet araya zaman girince sıfırdan başlamış gibi oluyor bu yüzden dediğiniz gibi sıcağına öğrenmek daha iyi. Size de rabbim zihin açıklığı versin. Dün akşam pasta alıp özür diledi ve bu akşam sen sürüyorsun dedi çok naza çekmedim kullanışımı genel olarak beğendiğini ama bazı hatalarımı da söyledi. Ben de asıl derdimin tavrı olduğunu her gün sürmeyi zaten istemediğimi ama ara sıra kısa kolay yollarda sürüp elimi alıştırmak istediğimi söyledim böylece kapattık konuyu. Ara sıra böyle teklif edip kullanmayı düşünüyorum zaten kötü değilim dediğim gibi aynı yolu tekrarlayıp sonra git gide rotamı uzatmayı düşünüyorum.Zaten eşin yanında araba sürmek de bir eziyet, acayip sinirleniyorlar. Varsa altınınız hazır yeni ehliyet almışken eski bir araba alın öğrenmelik. Hiç bulaşmayın kıymetli arabasına. Pratiği de başkalarıyla yaparsınız
Ekleme: Araba ortaklıymış yeni gördüm devamını. Öyleyse istememesi anlaşılır. Ama sıcağıyla kesin öğrenin, ben 7 yıl cebimde taşıdım ehliyeti. Şimdi yeniden öğrenmeye çalışıyorum tam bir zulüm
Haha evet ya bazen şeye dönüyor ÇİMENLERE SÜRME VİTESİ 2 YE ALKocaya güvenme kocasına güvenenler öğrenemiyor özel ders al.
Dün kaynanama giderken sen sürüyorsun dedi verdi anahtarı ben de naza çekmedim evde barışmıştık zaten. Hergün değil ama arada sürmek konusunda anlaştık. Ayrı bir araba almasını önerdim düşük model. Model düşük olmasın dedi ki model düşük olmazsa işim daha da zor olacağından bunda da bir yol bulmam lazım bakalım.Eşinizin öyle her lafından hevesiniz kırılmasın ya, erkekler bazen hödük olabiliyor. Bence şehir içi ders almanız çok iyi olur ama maddi olarak buna imkanınız yoksa güvendiğiniz bir arkadaşınızla çıkın. Elbet ufak ufak yakın mesafe trafiğe falan çıkmalısınız. O gün aceleniz varmış, başka gün alın arabayı gidin kayınvalidenize mesela. Hevesinizi kırmayın.
Benim o günkü hevesim araba sürmek değildi ya zaten sürekli süresim yok sadece eşimle güzelce anlaşıp sürüp kaynanama göstermek istiyordum ve eşimin tavrına bozuldum. Dün hallettik anlaştık.Bence pratik yapmak için yanlış zaman, gidilecek bir düğün ve bekleyenler var. Bambaşka bir zaman istediğiniz yere gidersiniz.
Ayrıca hevesleriniz bir başkasının inisiyatifine kalmamalı.
Acemiliği atabileceğim bir araba istemiştim ben, sonra düğündeki takılarımla kendi şahsıma bir arac aldım. Öyle bir maddi durumunuz varsa değerlendirin bence. Benim eşimin arabası çok kıymetlidir pahalı bir araç veriyordu ama tedirgin oluyordu böyle bir çözüm bulduk diğer türlü olsa evet sinir bozucu olabilirdiKızlar ben ehliyeti aldım açıkçası çok bir hevesim yok en başta da acil durumlar için kendime bir şeyler katayım diye almak istemiştim. Çok şükür iki sınavı da tekte geçtim.Gelelim konuya;
Sizinki tam takıntılıymış ya benimki sürüşüme güvenmiyor yaşadığım şehrin trafiği de gerçekten kötü ama araba sürüşü de ancak pratikle düzelir. Arabanın artık size kalmasına sevindim. Ağız tadıyla kazasız belasız sürüşler nasip etsin rabbimBiz bu araba yüzünden çok kavgalar ettik.arabamız vardı vermiyordu bana. Ki ben ehliyetimi 18 imde aldım ailemin aracını kullanıyordum. Bir gün miras kaldı bana parayı ver de daha iyi bir araba alalım demişti. Bende hayır ben onla kendime alıcam dedim araba baktım ama gidip de almayı beceremedim. Yıllar geçti kendine motor aldı işe onla gidiyor araba bende hep. Çocukları götür getir yapıyorum. Geziyorum.Ama beraberken hala direksiyona o geçer vermez. Alkol alcaksa bile ehliyetinin gitmeyeceği kadar promilde içer yinede sen kullan demez.
Altınların çoğuyla ev için para çıkışmadığı için ekleyip ev aldık. Kalan altınları da kötü gün parası olarak kasada bıraktım. Çünkü oğlum küçük ve çalışmıyorum şu an Allah korusun ona bişi olsa o kasadaki parayla bir süre idare etmem gerekecek. Ya dünyanın bin türlü hali var bir şey olur acil para gerekir dursun diye. Eşim asla süremezsin deseydi en son inadına gidip alırdım çünkü oğlum okula başlayınca yağmuru çamuru o yolu sürekli yürüyerek götürmem ortak kullanmamız gerekecek çünkü burada servis de yok halihazırda biraz uzağız merkezden. Dün orta yolu bulduk anlaştık. Ama zaten almak istesem Max 300 bin çıkacaktı onunla da beni sanayiye götürmeyecek bir araba bulmak çok zor olurdu.Acemiliği atabileceğim bir araba istemiştim ben, sonra düğündeki takılarımla kendi şahsıma bir arac aldım. Öyle bir maddi durumunuz varsa değerlendirin bence. Benim eşimin arabası çok kıymetlidir pahalı bir araç veriyordu ama tedirgin oluyordu böyle bir çözüm bulduk diğer türlü olsa evet sinir bozucu olabilirdi
O zaman mecburen vericek arabayı, birde çocuğunuz var size daha lazım olucak belli ki.Altınların çoğuyla ev için para çıkışmadığı için ekleyip ev aldık. Kalan altınları da kötü gün parası olarak kasada bıraktım. Çünkü oğlum küçük ve çalışmıyorum şu an Allah korusun ona bişi olsa o kasadaki parayla bir süre idare etmem gerekecek. Ya dünyanın bin türlü hali var bir şey olur acil para gerekir dursun diye. Eşim asla süremezsin deseydi en son inadına gidip alırdım çünkü oğlum okula başlayınca yağmuru çamuru o yolu sürekli yürüyerek götürmem ortak kullanmamız gerekecek çünkü burada servis de yok halihazırda biraz uzağız merkezden. Dün orta yolu bulduk anlaştık. Ama zaten almak istesem Max 300 bin çıkacaktı onunla da beni sanayiye götürmeyecek bir araba bulmak çok zor olurdu.
Aynen yavaş yavaş alışacak bu fikre o daO zaman mecburen vericek arabayı, birde çocuğunuz var size daha lazım olucak belli ki.
Yeni modeller, eskilere göre daha güvenli, güvenlik açısından söylediyse haklı. Neyse hayırlısı olsun.Dün kaynanama giderken sen sürüyorsun dedi verdi anahtarı ben de naza çekmedim evde barışmıştık zaten. Hergün değil ama arada sürmek konusunda anlaştık. Ayrı bir araba almasını önerdim düşük model. Model düşük olmasın dedi ki model düşük olmazsa işim daha da zor olacağından bunda da bir yol bulmam lazım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?