Arabada öne oturma mevzusu yüzünden sinir olunur mu?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
onun düşüncesiz davranmasına sinir
oldum. Birdahakinde öne geçip
oturup umursamasam mı? Böyle birşeyi kafama takmam çok mu saçma?

Kocan neden diyemiyor eşim hamile baba o geçsin öne .Bunu saygısızlık sayan zaten saygısızdır .

Şu an hamile olduğun için arkada sıkış tepiş gitmen çok hoş olmamış. Düşüncesizlik etmiş. Ama abartacak kadar sinir olunacak birşey yok. Ben de her seferinde kpye ön koltuğu teklif ederim ama o direk arkaya geçer. Hamile olmadığım zamanlarda da öyleydi. Kendi babam olunca ben direk arkaya geçerim. Ama kv olunca ön koltuk (arabayı eşim kullanıyorsa) kesinlikle benim. :KK49:

Bu mesele edilecek bir konu değil ama sinir oldum kayın pederime. K pederim arabada öne oturur bi yere giderken bende saygılı davranırım. Yarı yıl tatilinde eşimin memleketine de gittik. Gezmeye gidecektik 7 kişiyiz ben 6 aylık hamileyim kp yine geçti ön koltuğa oturdu bizde arkada sıkış tepiş gittik. Eşim birşey diyemiyor babasına, benim sürmemi istedi arabayı ama ben istemedim o tarz şeyler yapınca kılıbıkmış gibi geri kafalı, rencide edici konuşuyorlar eşimle. Neyse ben saygılı davranırken
Öne oturmasini ben yadirgamadim... asil sorun sizlerin 5 kişi arkaya binmiş olmaniz arkada kayinpedernz olsa onun kucagina birilerin cikmasi falan da hoş olmazdı.

Eşinize bir kaç kişi Bırak dön geri bizleri al demeliydiniz. Malum hamileyim sigamayiz bu kadar kişi diyerekten sorun hallolurdu.

5 kişi arkada oturulur mu ya... tehlikeli....

bizde hep birlikte bir yere gidileceği zaman babam(kendi babam) öne oturur... k.valide ile olursa ben otururum. k.valide korkuyor ayrıca eşime copilotluk yapıyorum.

Benim kayınpederimde öne oturur. Ben buna takılmıyorum çünkü sıra gelmiyor diğer şeylerden :-) bizdede sürekli el öptürme hevesi var. Eve girerken çıkarken sürekli elini öpmemi istiyor

Son düzenleme:
Bizde de kayınpeder ve kayınvalideden ziyade kaynımda öne oturma problemi, aşkı her neyse işte ondan var. Hiç teklif bile etmez sen otur diye. Bir defasında kp kaynım ben ve eşim başka bi şehre düğüne gidecektik (kardeşimin arabasıyla). Evden çıktık babasını ve abisini alıcaz. Giderkende özellikle söyledim eşime arkaya geçmeyeceğimi ki geçmedim de zaten inat ettim. Abisi yol boyunca ay daraldım, ay alışkın değilim ben arkada oturmaya vs vs dırdır edip durdu umursamadım. En son eşime biraz ben kullanim dedi haliyle o öne geçince ben gene arkaya geçtim. Sinir olmuştum. Ama sen bir de hamileymişsin ve kalabalıkmışsınız. Büyük düşüncesizlik :KK12:

Benim de başıma geldi canım kp one oturdu yarım dünya kv ve yarım dünya gorumcem ben 8 aylık hamileyim sıkıstim off offf kocalarda bitiyo iş bizim kocalarda is yok

Of sıkıştım, ay hamileyim rahat edemedim vs soylenmeliydiniz, yol boyunca hem de, hatta keske one otursaydim burda ezildim diye dirdir etmelisiniz duyacagi sekilde.

Canım 5 kişi arkaya nasıl oturdunuz araba şaha kalkmadı mı :KK48:

Hamile halinle öne oturmaman daha iyi ama arkada bu kadar kalabalık oturmak da hiç konforlu değil, sanırım düşüncesiz olan tek kişi kayınpeder değil, eşinin de bazı şeyleri düşünmesi lazım artık.

Bizde de kv kp teklifsiz öne kurulur. Ilk başlarda sinir oluyordum ama baktım degismiyorlar sineye çektim. Hayır beni sinir eden öne oturması değil aslında oturup oğulları ile sohbet muhabbet ben arkada yokmusum gibiydi. Bi kere sesin çıkmıyor dedi kv sohbete katan yok dedim o zamandan beri laf atıyor bana da :))))

Senin yerinde olsam esime evet ver arabayı ben kullanayim bu halde arkada sıkışırım diyip lafını atıp güzelce kullanırdım arabami.

X