Arabada Yolculuk Krizi

herseygizlisakli

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
137
29
298
38
İzmir
Günaydın hanımlar, bebeğimiz 3,5 aylık. Daha önce 1-1,5 saatlik araba yolcukları yaptık. Ancak son 2 seferdir arabada delirircesine ağlıyor. 1 saat aralıksız ağladı. Sebebi ne olabilir sizce? Pusettte tutuyordum, ağlıyor diye kucağıma aldım ama asla durmadı. Huzursuz eden nedir nasıl çözerim diye araştırıyorum. Aynı şekilde bebek arabasında da evde iken duruyor, hatta uyuyor ama sokakta bebek arabasında ağlıyor.

Az önce bu konu için ayrı bir başlık açtım ben de. Bizimki 7,5 aylık. Hiç bir zaman arabada yolculuğu sevemedi. Başlarda pusetle seyahat ediyordu çok nadirdir 1 saat uyuduğu.. Şu anda biraz büyüdü sürekli çığlık ıkınma bağırma halinde. Psikolojim bozuldu kucağımda olmuyor, koltukta olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktorun demesine göre "normal ve hiç bir zaman oto koltuğu sevmeyecek".

4. Ay atağı olabilir artık büyüyor etrafı görmem keşfetmek istiyor dışarıda brbrk arabasında iken sınırlı alan görüyor etrafı daha iyi görmek istediği için bebek arabasında durmaması normal

30 dakikalık yolculukta kenara çekip durduğumuzu bilirim. bir keresinde artık ağlamaktan morarmıştı. yani özetle hiç bilemiyorum. üstte kalsın diye yazıyorum, belki hiç aklıma gelmeyen bir çözüm vardır. konuyu takipteyim. 16 aylık oldu hala mızmız arabaya binince.

Benim bebeğim emeklerden başladı bebek arabası ve araçta ağlamaya ama nasıl bir ağlama sinir krizi geçiriyor gibi . Yolculuk yapmaya korkuyorum mutlaka uyku saatini denk getirin yoksa cok zorlanırsınız şu an 16 aylık halen aynı sevemedi aracı ve bebek arabasını . Özgür olmak istiyor alanını daraltıyoruz bebekte isyan ediyor . 2,5 saatlik dün yolculuk yaptık bugün 14 saat uyuduk sanki hiç uyumadım o kadar yoruldum zapdetmek icin

aynı Benim bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…