Arabamız Paramparça oldu :(

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
Ailem Karsı yonden gelen ehliyetsiz 20yaslarindaki iki serseri genç Yüzünden Ölümden döndü .simdi Kars'ı taraf özür dilemeyi bırakın Kardeşimi sürekli arayıp polis tutanağını iptal ettirmemizi kendi aramızda tutanak düzenleyip kendi araçlarının Sigortası'na karşılattirmak istiyor paramparça olan arabamızı .sunu Öğrenmek istiyorum polis Tarafından düzenlenen tutanak iptal edilebilirimi?Kars'ı tarafla anlaşıp aramızda tutanak düzenleyebilirmiyiz ? Onların Sigorta'sı bizim zararımızı Karşılar mi ?anlasmak mi daha iyi yoksa isi mahkeme mi halletse zarar etmeyiz ve hangi yol daha kısa Sürer bu süreç nasıl işliyor ?sigorta bizim arabamızı eski haline getirebilirimi.arkadaslaryardım edin mahvolduk .

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun..polis tutunağını iptal ettirmeyin ki bence edilmez zaten..mahkemelik birşey olacağını sanmıyorum..onların sigortası karşılar bütün zararları..sigortaları yoksa ceplerinden öderler..

Mahkeme olmaz. Karşı tarafın sigortası karşılar. Arabayı eski haline getireceğini sanmıyorum pert olmuş olabilir yenisini vermesi gerek araba kaç senelikti ki. Parasını da verebilir. Bizim araba da iki kere pert oldu. Hatta sonuncusunda apartman görevlisi aradı arabanız kaza yaptı diye bi çıktık arabanın biri göçertmiş. Onlar da ailecek iyki bu araba burdaymış yoksa nolurdu falan diyordu insanlar bi garip

gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis. bana kalirsa iptal ettirmeyin polis tutanagini, her halukarda suclu onlar oldugu icin onlarin sigortasi karsilayacak. diger turlusunu bir cikarlari oldugundan istiyor belli ki o da sizi ilgilendirmez. Araba eski haline doner ama hasar kaydi bulunur satarken sorun olur bir tek. eger duzelecek gibi de degilse arabanin degerinde bir miktar para verilir size.

Bi gibi durumlarda ne yol izlemeliyiz aracımız Sıfır daha yeni almıştık yukarda yazdığım sorular konusunda bizi bilgilendirirseniz sevinirim hepimiz perisaniz suan.

gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis. bana kalirsa iptal ettirmeyin polis tutanagini, her halukarda suclu onlar oldugu icin onlarin sigortasi karsilayacak. diger turlusunu bir cikarlari oldugundan istiyor belli ki o da sizi ilgilendirmez. Araba eski haline doner ama hasar kaydi bulunur satarken sorun olur bir tek. eger duzelecek gibi de degilse arabanin degerinde bir miktar para verilir size.
Teşekkürler araba pert kullanılmayacak durum da Sıfır araç yeni almıştık Aracın değerinde veriyorlarmı Parasını ?bu adamlar arayıp duruyor basımıza bela olacaklar.neden bukadar ısrarcılar polis tutanağını iptal ettirmekte .kendı aramızda tutanak düzenleyelim sigorta Karşılar diyorlar .ıyıde polis tutanagıylada aynısı olmayacak mi ?sıgorta ya tamirin hepsini karşılamassa Kars'ı Tarafın amacı ne?

Mahkeme olmaz. Karşı tarafın sigortası karşılar. Arabayı eski haline getireceğini sanmıyorum pert olmuş olabilir yenisini vermesi gerek araba kaç senelikti ki. Parasını da verebilir. Bizim araba da iki kere pert oldu. Hatta sonuncusunda apartman görevlisi aradı arabanız kaza yaptı diye bi çıktık arabanın biri göçertmiş. Onlar da ailecek iyki bu araba burdaymış yoksa nolurdu falan diyordu insanlar bi garip
1yıl bile olmadı.parasını verecek durumda olmadıklarını ama bir taraftanda akrabalarının cok zengin olduklarını duyduk adamlar Parasını vermezler .sızın iki kere pert olmuş ne yaptınız adamlarla nasıl anlaştınız.

E="sahilyolu, post: 40212082, member: 541471"]1yıl bile olmadı.parasını verecek durumda olmadıklarını ama bir taraftanda akrabalarının cok zengin olduklarını duyduk adamlar Parasını vermezler .sızın iki kere pert olmuş ne yaptınız adamlarla nasıl anlaştınız.[/QUOTE]
Bizim kaskomuz vardı. İlkinde bir sene dolmadığı için yeni araba verdiler. İkinci seferde parasını aldık biraz eksik olsada.karşı taraf hatalı ise onların kasko su öder. Kaskosu yoksa nolur bilmiyorum

Yahu muhtemelen arkadaş telefondan yazıyor karşı kelimesinide Kars'ı olarak tanımlıyor telefon. Ne olduğu ortada yeterince bence.

Karşı taraf ehliyetsiz olduğu için ceza alıcaklar (maddi yada manevi bilmiyorum ama kesinlikle ceza alıcaklar) iptal ettirip kendi aralarında çözmek isteme sebepleri bu..
Onların kaskosu karşılamaz çünkü arabayı ehliyetsiz biri kullanıyordu. Ama trafik sigortası nasıl işler bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem..

Bence yasal olan neyse öyle devam edin.. Aranızda halletmeye kalkmayın.
Yinede kafanızda soru işaretleri varsa arayın sorun bir sigorta acentasına. En sağlıklı bilgiyi alırsınız..

Polis tutanağini iptal ettirmeyin sakın. Başınıza bela olup istedikleri şekilde tutanak tutturup beş parasız kalırsınız hem de serseri diyorsunuz

Yahu muhtemelen arkadaş telefondan yazıyor karşı kelimesinide Kars'ı olarak tanımlıyor telefon. Ne olduğu ortada yeterince bence.

Karşı taraf ehliyetsiz olduğu için ceza alıcaklar (maddi yada manevi bilmiyorum ama kesinlikle ceza alıcaklar) iptal ettirip kendi aralarında çözmek isteme sebepleri bu..
Onların kaskosu karşılamaz çünkü arabayı ehliyetsiz biri kullanıyordu. Ama trafik sigortası nasıl işler bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem..

Bence yasal olan neyse öyle devam edin.. Aranızda halletmeye kalkmayın.
Yinede kafanızda soru işaretleri varsa arayın sorun bir sigorta acentasına. En sağlıklı bilgiyi alırsınız..
Kadkodan bahsetmemişler sigortamız var demişler bizim de kaskomuz yok

Teşekkürler araba pert kullanılmayacak durum da Sıfır araç yeni almıştık Aracın değerinde veriyorlarmı Parasını ?bu adamlar arayıp duruyor basımıza bela olacaklar.neden bukadar ısrarcılar polis tutanağını iptal ettirmekte .kendı aramızda tutanak düzenleyelim sigorta Karşılar diyorlar .ıyıde polis tutanagıylada aynısı olmayacak mi ?sıgorta ya tamirin hepsini karşılamassa Kars'ı Tarafın amacı ne?

vallahi amaclarini bilemeyecegim ama kesin bi cikarlari var. yazik olmus sifir arabaya ama icinden sag ciktiklarina sukut. amcam da kaza yapmisti ayden araba perte cikmisti atiuorum degeri 30 bin tl ise sigorta 20 teklif etmisti ama kabul etmedi tabi amcam. sigortayla pazarlik yapiliyor bu gibi durumlarda sakin ilk verdikleri tekkifi kabul etmeuin

arayip kendi sigortacinizla konusmanizda fayda var. biz ne desek bos bilgi

karşı yönden demek istemiş her halde.
polis tutanağını iptal ettirmeyin, öyle dediklerine göre vardır bir çıkarları, alet olmayın.
Zaten öyle de böyle de arabanızın ya değerini verecekler ya da alıp tamir ettirecekler.

X