Arabanın içinde kuytu yerlerde oturmaktan çok sıkıldım

Adam evli değil boşanmış, kadın da kocası başka kadınla yurtdışına kaçtığı için boşanamamış. Ne meraklısınız hemen metres demeye. Klavye başında birine metres yazmak için hazır mı bekliyorsunuz?

Konu sahibi, belli ki ilk evliliğiniz hatalı bir evlilikmiş, ikinci evliliği yapacaksanız size kıymet veren biriyle yapın. Bu adam da doğru adam değil.
Ayrılın, elbet karşınıza düzgün biri çıkacaktır. Çıkmazsa da böyle cimri, ergen kafalı bir adamla olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.

40-50 yaşındaki insanlar ergenler gibi ormana arabayı çekip sevişiyor mu yani?
Tabi evli olup yeni ilişki kuracak kadar çiğ insanlar için ancak bu kadar olur...
Düğmeyi baştan yanlış iliklemişsiniz. Cips kolayı arabada yemek anormal mi diye sormaya mı kaldı bir tek bu mu eğri var?

Adam evli değil boşanmış, kadın da kocası başka kadınla yurtdışına kaçtığı için boşanamamış. Ne meraklısınız hemen metres demeye. Klavye başında birine metres yazmak için hazır mı bekliyorsunuz?

Konu sahibi, belli ki ilk evliliğiniz hatalı bir evlilikmiş, ikinci evliliği yapacaksanız size kıymet veren biriyle yapın. Bu adam da doğru adam değil.
Ayrılın, elbet karşınıza düzgün biri çıkacaktır. Çıkmazsa da böyle cimri, ergen kafalı bir adamla olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.

Nikah hukuki olarak bağlayıcı bir şeydir. (Eğer inanıyorsa dini olarak da bağlayıcıdır) Ayrılmaya çalıştığı eşinin ne yaptığı konudan başka bir yerde değerlendirilir.

Doğru bir ilişki için doğru bir bakış açısı lazım. Yaşanan ilişki de hanımefendi hamile kalsa çocuk kime ait yazılır. Bir annenin, bir kadının önce kendine çocuklarına kıymet vermesi gerekir.

Nikahı din ve devlet nazarında bittiği an itibariyle istediği ilişki kursun. Alnını gere gere gezsin, yesin, içsin, sevişsin.

Ben neden hakarete uğruyorum pardon da adam evli olsa zaten sebebini sorgulamam evli oldugu için disarida gorusmuyor olur ama siz benden daha iyi biliyosunuz evli oldugunu😂
Sizin kafanız yerinde mi?! Siz evlisiniz başta siz!! Eşiniz ile ayrılmış olabilirsiniz, aynı evi paylaşmıyor olabilirsiniz ama şuan kağıt üstünde evlisiniz! Ama aklınız fikriniz daha boşanmadan başka adamla yemekte, gezmekte, içmekte. Valla gayette bu durumu hak ediyorsunuz. İnşallah eşiniz peşinize sizi takip edecek birini takmıştır da yakalar sizi mahkemede kullanır bu durumu.
Yüzsüzlükte, ahlaksızlıkta çığırı aştınız iyice. Boşanmayı bile bekleyemiyorsunuz, pes!

Tam öğleden sonra yayın kuşağı programlarının konusu...
Resmen hâlâ evlisiniz. Adam sırf kendi adı çıkmasın diye bile dışarıda,toplum içinde görüşmek istemiyor olabilir.Ayrica ben şahsen hâla evli bir kadınla görüşen bir adama güvenmezdim. Sizdeki de ne acele birinin ızdırabini çekip tamamlayıp hemen yeni ilişkiye başlamışsınız.

Beni anladığınız için çok teşekkur ederim

ikimizde olgun kişileriz ben 38 o ise 48 yaşında 1 yıldır beraberiz.Kızlar sorunum şu adam cimri çocuklarina evine vs degil son derece fazla harcamaları var.Ama bu harcamaları kendinede yapmiyor hiç yeni bir sey alıp giydigini gormedim mesela.Dışarda yemek yemiyoruz bir iki kez ben söyledim ve hesabin yarisini da ben ödedim.Öyle aman aman bir hediye almadi bir defa doğum gunumde çicek ve cikolata yolladi hepsi bu.Ben de ona hediye aldim ama maddi degeri yuksek hediyelerdi.Gezme olayı yok bizde bir cips içecek alip geliyor arabanin içinde oturup yiyoruz.Neden bir yerlere gidelim teklifi yapmiyor anlamis degilim ben resmi olarak henüz bosanmadim dava süreci devam ediyor ailenden birileri görmesin falan demişti bir kaç kez.Hep de teklif eden ben olmak istemiyorum.Bunun tribini atıncada geçerli bir sebebi yok hep arabanin icinde oturmaktan sıkıldım açıkcası diger seyler içinde otel olayına sıcak bakmıyor yine beni bahane ederek ne yapacam bilmiyorum
:KK57::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Back
X