başarılar dilerim ama iftar masanızı görmedim ben :44:
ellerine salik canim hersey cok guzel gorunuyor masanizda basarilar dilerim harika hepiside mutiss gercekten ,
sofraya :: katilacaklar icin affiyet olsun daha simdiden ...
Masa eklemesinde sorun olmuş ablacığımKendisine bayram dolayısıyla ulaşamadım siteye döndüğünde halledeceğiz inşaallah
Datlum ellerine sağlıkHarika görünüyor hepsi masayı düşünemiyorum Yarışmada başarılar
ne golü estağfirullah canım, sırf amigoluk benimkisiEllerine sağlık dadlucum , son dakka golü diye buna derim ben .
Başarılar efendim
aslına bize ait , yozgat, ama içanadoluda bolca yapılan bir çorbaDatlum arapaşı Konya ya ait sanıyordum,yoksam Konya lımısın?Ellerine sağlık
datlucaduuuuuuu canımmmm
ne ara katıldın sen yarışmaya bi baktım sende gelmişsin
eşimden dolayı arabaşı çorbasını çok yaparım ama daha bir kez bile hamurunu ve çorbasını bir arada içmedim sadece çorbası ilgimi çeker o kadar...ellerine emeğine sağlık
ooyyy ben bayılırım hamuruna. büyük bir baklava dilimini bir seferde götürürüm valla
herkeze çok selam, çok öncesinde katılmaya karar verdiğim yarışmaya ( nevoş arkadaşımdan ropörtaj sözü bile almıştım :)hala tekliflere açığım ) çeşitli nedenlerden ötürü katılmaktan vazgeçmiştim ama sonrasında boşver cadı değişklik olsun dedim katıldım ama acele ile yer sofrasını eklemeyi unutmuşum Kazen'e sonradan fotoları yollamıştım ama yüklenmemiş, bir sorun çıktı sanırım.:26:
ooo hemşeriyiz desene eşinleeşim yozgatlı benim ben hiç bilmezdim evlenene kadar birgün arabaşı yap bana dedi o ne be dedim
sonra bir kez yaptım çok güzel olmuş dedi bende gaza geldim sık sık yapmaya başladım
ama asla yiyemem sanki hamuru boğazıma yapışıp kalacak gitmeyecek hissi geliyo bana
Belki daha siteye girmemiştir dadlum , sen gönderdiysen bence mutlaka eklenecektir .
O röportaj sözünden bana da vardı , beraber yapalım yuvarlak masa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?