Arabayı beyzbol sopası ile parçalayacağım, daha yaratıcı fikirlere açığım.

elune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
1.313
2.573
208
Başlıktan anlaşılacağı üzere çığrımdan çıktım kızlar.
Olay şu, eşimin ve benim kendi araçlarımız var. Yalnız bundan 3-4 ay önce piyasasına göre uygun fiyatlı, temiz bir araç haberi geldi. Neyse aldık biz bunu. Derdimiz normal fiyatından satmak, en kötü başka bir araç alırken peşinat yapmaktı.
Ancak bu araba geldiğinden beri eşimin arkadaş çevresine servis görevi görüyor. Ne zaman sorsam ya birinde ya bir yerde. Hiç bir hasar kaydı olmayan araç 3 ayda ya sürtüldü ya tamponu indi ya başka bi bela geldi başına. Bir de ben bu arabayı emanet vermek işinden zerre hazzetmem.
Bu konuda rahatsızlığımı önce tatlı dille beyan ettim, maksimum 2 gün durdu araba garajda.
Cıngar çıkardım bu sefer benden habersiz vermeye başladı. Çünkü ben gerizekalıyım garaja inip arabayı yerinde göremeyince anlamıyorum gittiğini buharlaştı sanıyorum.
Gelelim koptuğum noktaya. Kendi arabamın camları bozuldu. Sıcakta camlar açık, klima çalıştıramıyorum yanıyorum her yerimden ter fışkırıyor. Cuma günü servise gitti. Tabi bende bu bahsi geçen extra aracı kullanacağım servisten gelene kadar.
Bir indim aşağı arabanın yerinde yeller esiyor. Eşimi aradım falanca filancanın kuzeninin çocuğunun sünneti varmış ondan vermiş. Ooo çok harika ya fantastik dedim.
Belli ki benim bu derdim konuşmayla kavgayla çözülmeyecek. Diyorum ki araba geri geldiğinde ben bir güzel bunu parçalayayım. Sıkıntının kaynağını komple ortadan kaldırayım. Sonra çağırayım hurdacıyı karşılığında kova mandal falan alayım. Siz ne dersiniz?

Senin adına ise sat değilse kendine hem o araba hem de kendi arabanın toplamı kadar yeni araba al eşin onları satsın

Olay şu, eşimin ve benim kendi araçlarımız var. Yalnız bundan 3-4 ay önce piyasasına göre uygun fiyatlı, temiz bir araç haberi geldi. Neyse aldık biz bunu. Derdimiz normal fiyatından satmak, en kötü başka bir araç alırken peşinat yapmaktı.
Ancak bu araba geldiğinden beri eşimin arkadaş çevresine servis görevi görüyor. Ne zaman sorsam ya birinde ya bir yerde. Hiç bir hasar kaydı olmayan araç 3 ayda ya sürtüldü ya tamponu indi ya başka bi bela geldi başına. Bir de ben bu arabayı emanet vermek işinden zerre hazzetmem.
Bu konuda rahatsızlığımı önce tatlı dille beyan ettim, maksimum 2 gün durdu araba garajda.
Cıngar çıkardım bu sefer benden habersiz vermeye başladı. Çünkü ben gerizekalıyım garaja inip arabayı yerinde göremeyince anlamıyorum gittiğini buharlaştı sanıyorum.
Gelelim koptuğum noktaya. Kendi arabamın camları bozuldu. Sıcakta camlar açık, klima çalıştıramıyorum yanıyorum her yerimden ter fışkırıyor. Cuma günü servise gitti. Tabi bende bu bahsi geçen extra aracı kullanacağım servisten gelene kadar.
Bir indim aşağı arabanın yerinde yeller esiyor. Eşimi aradım falanca filancanın kuzeninin çocuğunun sünneti varmış ondan vermiş. Ooo çok harika ya fantastik dedim.
Belli ki benim bu derdim konuşmayla kavgayla çözülmeyecek. Diyorum ki araba geri geldiğinde ben bir güzel bunu parçalayayım. Sıkıntının kaynağını komple ortadan kaldırayım. Sonra çağırayım hurdacıyı karşılığında kova mandal falan alayım. Siz ne dersiniz?
ay canım ya bendensin.bnde bazen varya o arabayı alıp tepeden atasım geliyo resmen bnde senin gibi arabayı onun bubnun altında görünce haberim oluyo anak eğer bn binecek olursamda mutlaka işi çıkar seni çok ii anlıyorum allah sabır versin çünki bnde kalmdı.

arabayı kârıyla satın parçalamak yerine bu daha mantıklı değil mi :KK53:

Senin adına ise sat değilse kendine hem o araba hem de kendi arabanın toplamı kadar yeni araba al eşin onları satsın
Yok kızlar ben satılsın falan istemiyorum. Alamayalım o paradan para. Pert olsun istiyorum. Eline para geçince ne kıymeti kalacak yine istediği olacak. O aracın halini bir görsün hayatının şokunu yaşasın istiyorum.

Satabilisen sat.o nsl bi es habersz verio hicmi kiymetini bilmio vurup kiriolar umursamio

Yok kızlar ben satılsın falan istemiyorum. Alamayalım o paradan para. Pert olsun istiyorum. Eline para geçince ne kıymeti kalacak yine istediği olacak. O aracın halini bir görsün hayatının şokunu yaşasın istiyorum.
e kendi cebinize zarar değil mi bu? şuan çok sinirli oldugunuz için mantıklı düşünemiyorsunuz bence. ya da 3-5 binlik bi şahin aldığınız araba o yüzden gözünüze gelmiyor :KK53:

ben öyle bişey yapsam kocam kalp krizinden gider :D:D

Canım aynı durum bizde var arabayı servis gbi kullanıyor herkes adam ise gidiyor araba kapının önünde duracağı başkaları geziyor arabayı millet rahat etsin diye aldık heralde

Ben önce lastiklerini indirmekle işe başlardım. Yine mi gidiyor araba bu sefer dikiz aynasını kopartırdım. Devam ederse plakayı sökerdim. Artık nerede durmayı bilirse...
Ooo süper fikir yavaş yavaş eziyet etmek. Sonuçta herkes bir yerini parçaladı birazda ben parçalasam sıkıntı olmaz.

Ben önce lastiklerini indirmekle işe başlardım. Yine mi gidiyor araba bu sefer dikiz aynasını kopartırdım. Devam ederse plakayı sökerdim. Artık nerede durmayı bilirse...

Aynen önce lastikleri indir. Aynı anda plakayı da sök. Lastikleri tamir etse bile plakasız trafiğe cikamaz nasıl olsa. Velev ki çıktı. Senin üzerineyse araba eğer çalındı diye ihbar et.

Aynen önce lastikleri indir. Aynı anda plakayı da sök. Lastikleri tamir etse bile plakasız trafiğe cikamaz nasıl olsa. Velev ki çıktı. Senin üzerineyse araba eğer çalındı diye ihbar et.

Hasta oldum anlatis sekline.
Ve cok yaraticisi bi hanimsin.:KK45:
Biz turk kadinlari hic biseyi bosa cikarmayiz, itinayla takas yapar mandal aliriz eskiciden En Büyük KK

Bu da harika bir fikir. Evet benim üzerime araba, hele ki dediğim gibi benden habersiz veriyor ya alayını toplatayım karakola. Kimse de bir şey diyemez, kapının önünden arabam yokoldu napacaktım der sıyrılırım :)

Mandal ve plastik kovayı alır hiç olmazsa kullanırsın canım. Elaleme peşkeş çekeceğine bi işine yarar. İyi fikir çok tuttum ;)

Aynı sorundan bende de var.
Çoğu zaman arabasız kalıyorum 'aile' ye verildiği için.
Ki ailelerimizin de çifter çifter arabası olmasına rağmen ama bizimkini seviyorlarmış, uzun yola bizimkiyle gidiyorlarmış niyeyse!
Çözümü şöyle buldum ben.
İkimizin arabayı satıp, hayalimizdekini alalım bir tane olsun diye ikna ettim.
Ama vermiyorum parasını sattığımın, dolayısıyla o da araba alamıyor.
Dımdızlak kalakaldık ortada ama can sıkıntısı yok, kavga yok, aptal yerine konmak yok.
Kırdık dizimizi paşa paşa oturuyoruz evimizde, tadımız yerinde.

Back
X