- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.852
Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Bu konuda siz olsaniz naparsnz kizlar ben yanls bir sey mi diyorm yada yanlis birsey mi istiyorm ya ?
*herkes ilk giden parayi soruyorda arkadslar parayi sordm tabiki is icin kullanmslar yerine gelecek denildi üstünden 1 sene gecti hala para yok en son esim babama feda olsn sen o paranin üstüne su ic dedi bnde sinirlenp o zaman bn kendme araba alirm diyip bileziklerimi bozdrdm..
Tepkiler hep ayni yönde olunca bunu ekstradan msji düzenleyp bildrmk istedm :)
Bu konuda siz olsaniz naparsnz kizlar ben yanls bir sey mi diyorm yada yanlis birsey mi istiyorm ya ?
*herkes ilk giden parayi soruyorda arkadslar parayi sordm tabiki is icin kullanmslar yerine gelecek denildi üstünden 1 sene gecti hala para yok en son esim babama feda olsn sen o paranin üstüne su ic dedi bnde sinirlenp o zaman bn kendme araba alirm diyip bileziklerimi bozdrdm..
Tepkiler hep ayni yönde olunca bunu ekstradan msji düzenleyp bildrmk istedm :)
Son düzenleme: