- 2 Temmuz 2013
- 4.326
- 9.087
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Panik yapıyorsun, kesinlikle bensiz çıkma diyor yavaş kullandığım için. Işıklarda yavaş kalkıyorum ama acemiyim, bir anda nasıl hızlanayım? Bir de araba Tofaş. Hızlı debriyajdan ayağını kaldırınca stop ediyor.Ben alalı 5 ay falan oldu , ilk başta bildiğim yollara ve yakın çevrelere çıktım sonra daha uzak derken artık hep tek çıkıyorum.Bir kere çıkarsan öz güvenin yerine gelir.Kesinlikle tek çık baba , eş , abi hep strese sokuyor insanı.
Tofasi tek alma bence, yamacta kaldirmak zor gelebilir.Panik yapıyorsun, kesinlikle bensiz çıkma diyor yavaş kullandığım için. Işıklarda yavaş kalkıyorum ama acemiyim, bir anda nasıl hızlanayım? Bir de araba Tofaş. Hızlı debriyajdan ayağını kaldırınca stop ediyor.
Şu an çalışmıyorum, o yüzden babamın arabasını kullanmam gerekiyor. Bir de onun olduğu için kafama göre almayayım diyorum ama babam hafta sonu başka yere gidiyor, hafta içi yorgunum diyor. Ben bu arabada nasıl uzmanlasacağım?Babanla kullanamazsin, benim yillardan beri ehliyetim var, her gun araba kullaniyorum, babamla kullaninca cok panik yapiyor. Kirmizi isikta yavasliyorum, onumdeki aracla aramda 20 metre var, dursana carpcak gibi oldun diyoralabiliyirsan otomatik araba al , tek kullan
Yeni ehliyet aldım, biliyorum fakat hızlı kullanmıyorum. Tofaş araba bahsettiğim, diğer manuel araçlar gibi değil.Gidip parasiyla egitim alabilirsiniz araba kacirmak filan ne alaka. Şöyle konulara hep yaziyorum ve yazmaya devam edecegim cadde egitim yeri değil. Bilmiyorsan egitim alirsin
E 5 yok fakat ışıklardan geçmem gerekiyor, bir de buranın sürücüsü sabırsız; ışıklarda yavaş kalkıyorum diye korna çaldılar. 1. Sebep bence. Ya da arabayla istediğim saatte gelirim diye bilerek kullandırmak istemiyor bilmiyorum. Otobüsle 6'da evde oluyorum.Yani babanizda korkusuna arabanin basina bisey gelir acemisiniz vurursunuz diye mi yoksa yakit pahali bosa yakmayalim dusuncesinden midir bilemedim biraz cimrilik bencillik sezdim. Zannimca 2. alternatif daha baskin olabilir 1. de olabilirvelhasılı kelam trafiğe çikmadan pişemezsiniz. Tek basiniza da cikmalisiniz. Baslarda az islek caddelerde sonraları biraz yogun islek caddelerde gerekirse e-5 yolu cikmaniz sart yoksa alisamazsiniz.
Anladim panik mi oluyorsunuz. Valla hiiic panik yapmayin yavas kalkin hicbisey olmaz kornaya basadursunlar oncelikle siz rahat olmalisiniz. Sosyalmedyada gecen bir video gördüm yeni ehliyet almis bayan arabanin arkasina ehliyetimi yeni aldim acemiyim lütfen kornaya basmazsaniz sevinirim panik yapiyorum diye yazi koymus insanlarda anlayisla karşılamislar ben bunu çok sevimli buldum bence sizde deneyinE 5 yok fakat ışıklardan geçmem gerekiyor, bir de buranın sürücüsü sabırsız; ışıklarda yavaş kalkıyorum diye korna çaldılar.
Tofaş gaz vermeden kalkmaz yarım debriyaj kullanYeni ehliyet aldım, biliyorum fakat hızlı kullanmıyorum. Tofaş araba bahsettiğim, diğer manuel araçlar gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?