• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayı üstlerine sürdü

Çok ilginç eşin böyle bir babaya çok düşkün 😆 gerçekten yazık sana , o değişik aileni bile eşinin ve ailesinin başına bela ettin , bi de babası çok efendi biri ya ona düşkün olacak kadar seviyor herkes , sen ve ailen berbatsınız gerçekten, eşine de sen musallat ettin babanı ama linç yememek için yazmıyorsun, senin eski konularını biliyoruz dengesizsiniz ailece , bi de eş ailesine laf atıyorsun, emin ol onlar sizden bin kat iyi ve görgülü, onlar da senden ailenden bıkmış , kv o halde bile sana destek olmuş, kadına neler dediğini unutmadık, madem kv kötü git o muhteşem ailenle yasa işte, daha geçen kimin evine gideyim diyordun, git babanla ve o saçma kardeşlerinle yaşa da kv nin kıymetini anla ...
Sende berbat bir insansın ki hala konuyu anladigin yönden diretiyorsun. Algılama problemin olduğuna kesinlikle artık eminim. Aklı selim bir insan olsan yorumunda öyle olur nihayetinde hamile haliyle bunlari yaşamiş iki erkegin kavgasinun ortasinda kalmiş bir kadin var karşında. Evet ailem berbat bir insan. Ama babam eşime karşı çok seviyeliydi ta ki para alip ödemelere başlayans dek. Ben ailemi savunmuyorum. Bizim dünyaya gelmemize neden olan sahip cikmayip ona buna muhtac eden arada yanimiza gelip giden,annemizden ayıran yıllarca annesizligi yaşatan yaşlı annesine birakip bak diyen. Parasi bittikçe ailesine saran evde babasindan kalma tatillerde hepsinin ziyaret ettigi kaldigi köy evinde hakkim var diyen size abilik yaptim babalik yaptım hakkimi verin diye defalarca ailesini tehdit eden bizi annemi döven olaylı bi ailede büyüdüğüm için belkide psikolojim iyi degildir oyuzden eşimin ailesinden gelen en ufak hareket laf zoruma gidiyordur belki hiç bu açıdan düşündün mü

Ay evet evet, yine o , eşi sarhoş babasına çok düşkünmüş ( inanmadim) ondan borç vermiş, hani tülinin ailesi çok mikemmel ya , ama kv tü kaka , onun deyişiyle şeytan 😅
Sabah sabah yorum yaptım bilemedim şimdi baktım nick yabancı değil yorumlara baktım

Aaa bizim tülin 🤣🤣

Tülin niye herkes bu kadar kötü de bir sen ve esin çok iyi mükemmelsiniz

Yeni konun amcangil mi olucak herkesi suçlamakla hayatınız geçiyor da niye siz karı-koca başınızın çaresine bakmıyorsunuz herkesten medet umuyorsunuz bide milleti suçluyorsunuz çok ilginç

Ben kaynanam şeytanliginu birakti artik onunla yasayabilirim demedim. Yine görmek duymak istemiyorum o da çok saygszlik yapti bana anneme ama dün için yanımda oldu diyorum..

Sen o kv.op başına koy

Ne yapsın kadın yyukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal kadının başına gelen en büyük belesiniz başta kendi oğlu bide sen kadın korkmuştur senden bide hamilesin kadın ne yapsın

Sende berbat bir insansın ki hala konuyu anladigin yönden diretiyorsun. Algılama problemin olduğuna kesinlikle artık eminim. Aklı selim bir insan olsan yorumunda öyle olur nihayetinde hamile haliyle bunlari yaşamiş iki erkegin kavgasinun ortasinda kalmiş bir kadin var karşında. Evet ailem berbat bir insan. Ama babam eşime karşı çok seviyeliydi ta ki para alip ödemelere başlayans dek. Ben ailemi savunmuyorum. Bizim dünyaya gelmemize neden olan sahip cikmayip ona buna muhtac eden arada yanimiza gelip giden,annemizden ayıran yıllarca annesizligi yaşatan yaşlı annesine birakip bak diyen. Parasi bittikçe ailesine saran evde babasindan kalma tatillerde hepsinin ziyaret ettigi kaldigi köy evinde hakkim var diyen size abilik yaptim babalik yaptım hakkimi verin diye defalarca ailesini tehdit eden bizi annemi döven olaylı bi ailede büyüdüğüm için belkide psikolojim iyi degildir oyuzden eşimin ailesinden gelen en ufak hareket laf zoruma gidiyordur belki hiç bu açıdan düşündün mü
Kendin deki problemi gayet iyi biliyorsun Psikologa gitmen gerek, gitmezsen hayatın daha da kötü geçecek canım...

Kadın eşim benden habersiz yapmış demedi mi ben mi yanlış okudum?
Bu da ayrı bir olay
babam eşimden para istese eşim bir düşünür
Bu adam öz kızından istemiyor demek ki bir bit yeniği var der
Ne alaka benim öz babama benden gizli eşim kredi çekip veriyor
Akılsız olmak böyle bir şey işte

Bu da ayrı bir olay
babam eşimden para istese eşim bir düşünür
Bu adam öz kızından istemiyor demek ki bir bit yeniği var der
Ne alaka benim öz babama benden gizli eşim kredi çekip veriyor
Akılsız olmak böyle bir şey işte

Normal anne baba ilişkisi olanlar bir babanın böyle yapabileceğini hayal edemeyebiliyor. 😔

Konu sahibinin eşine de iyi bir ders olmuştur.

Konu sahibi rica ediyorum babanızı silin, ne köy olur ondan ne de kasaba. Eşinizle yeni yuvanızda yaşayın.

Ben misler gibiyim kimseden medet ummam Allahtan gayrı, ayrıca çıtırlığım bozulmasın diye de çalışmamazlık etmiyorum, aslanlar gibi çalışıp kendime bakıyorum kimseye de eyvallah etmiyorum senin gibi, o halinle kimseyi beğenmiyorsun bi de hamile kalıyorsun, sıkıysa git çalış hayatını kazan ama nerdeee en güzeli hamile kalıp kendini millete baktırmak, bakmayınca da herkese laf atmak , ha psikolojin bozuksa git tedavi ol, biz de ağzımizda altın kaşıkla doğmadık, hayatımı anlatsam güzel dram filmi çıkar , madem baban ve ailen bu kadar berbat neden hala onlarla görüşürşüyorsun , neden hepsini silip kendi hayatına bakmıyorsun, hala o babayla görüşüyorsun sonra gelip ah vah ediyorsun, görüşme sil hayatından her yerden, bakalım sorun kalıyor mu , sen de baban ve ailen gibisin o yüzden onları hayatından çıkarmıyorsun, kaliteli , görgülü bir insan ailesinde bile olsa kalitesiz kişileri hayatında tutmaz , Nett...

Eşine umarım bu ders olur. Plansız yaşıyorsunuz resmen. Eşinin daha adam akıllı işi yoktu beyaz eşya alacak ne demeye gitti kredi çekti babana. Kredi çekebiliyorsa kendine ev kurmaya çekseydi. Babanla da keşke zıtlaşmasaydınız. Belli ki artık hiç ödemeyecek.

Bu arada Eşinin sınavı açıklandı mı.

Ben misler gibiyim kimseden medet ummam Allahtan gayrı, ayrıca çıtırlığım bozulmasın diye de çalışmamazlık etmiyorum, aslanlar gibi çalışıp kendime bakıyorum kimseye de eyvallah etmiyorum senin gibi, o halinle kimseyi beğenmiyorsun bi de hamile kalıyorsun, sıkıysa git çalış hayatını kazan ama nerdeee en güzeli hamile kalıp kendini millete baktırmak, bakmayınca da herkese laf atmak , ha psikolojin bozuksa git tedavi ol, biz de ağzımizda altın kaşıkla doğmadık, hayatımı anlatsam güzel dram filmi çıkar , madem baban ve ailen bu kadar berbat neden hala onlarla görüşürşüyorsun , neden hepsini silip kendi hayatına bakmıyorsun, hala o babayla görüşüyorsun sonra gelip ah vah ediyorsun, görüşme sil hayatından her yerden, bakalım sorun kalıyor mu , sen de baban ve ailen gibisin o yüzden onları hayatından çıkarmıyorsun, kaliteli , görgülü bir insan ailesinde bile olsa kalitesiz kişileri hayatında tutmaz , Nett...

Bi laf vardır görgülü kuşlar gördüğünü işler diye aileden ne gördüyse onu yapıyor
Ben hep yazdım konu sahibine nankör diye aynen öyle nankör
Bide hamileyim deyip hamileliğini o ne sürüyorlar ya burda bdv de yapılıyor hamileyim böyle davranmayın diye iyide hamilesin iyi hoş ama sen hamile hamile maşallah herkesin burnundan geliyorsun

Eski konusuna yazdım of.keske sizi evine almasa da.o zaman hayatım ne olduğunu bir bilseniz diye bedeva yasamamışlar taşıyorlar halen şikayetçiler

Babası şöyleymiş böyleymiş eee o zaman bu şikayet ne babayla ise kalkmasaydın

bu borç olaylariylami böyle oldu babanız yoksa önceden beride anlasamazmiydiniz böyle ağzı bozukmuydu sayet öyleyse keşke hiç borc vermeseydiniz olan size oldu

Back
X