• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayı üstlerine sürdü

Eşim bbama kredi çekti diye konu acmstim babam ödemeleri geciktiriyor diye her ay eşim msj atıp uyarıyordu en son babam arayip agzini bozmus küfür etmis eşime 3 hafta oluyo. O zmndan beri konsmuyolar. Ödeme günü geldigi icin eşimde onnla konusmadgi icin ben zoraki o bba denmeyecek adama msj attim aradım ödemeyi yap diye. Bnm eksiğim mi vardi her ay laf yapiyodu senjn o ......... kocan dedi akşaminada içip kapima geldi birbirlerine giriyorlardı aralarinda kaldım hamile halimle ayirmaya çalıştım dayıları geldi eşimin annesi bbasi ninesi dedesi fln baktim dayilariyla atisti onu arabaya sokmaya calistilar gitsin diye küfür etti dayisina bu sefer dayisiyla kavga ediyorlardi mahalle döküldü bn sinir krizi gecrdim kadinlar saatlerce beni sakinleştirdiler. Jandarma fln geldi yani rezil ettibeni herkese sizce böyle bi babaya napilir
Madem bu baban olacak adam ayyaşın teki , sıkıntılı biri neden ona borç verdiniz, sizde sıkıntılısınz , ben olsam ne eşimi muhatap ederim ne de asalak ailemle görüşürm, kalkmış bir de borç vermişsiniz, tuhafsınız gerçekten, bu kafayla daha çok arada kalırsın, hep diyorsun yok ailem böyle yok Şöyle hemde onlarla borç verecek kadar samimi oluyorsunuz, hakketmişsiniz gerçekten, ben eşimi asla ailemle yüz göz etmezdim ailem borç istese bile ilk ben yok derdim , sen de naptiğını bilmiyorsun, eşinle tencere kapak olmuşsunuz, doğacak çocuğa acıyorum ...

Evinizin kapısını açmasaydınız keşke. Ne deyip de geldi, anlamadınız mı sarhoş olduğunu...
Beni aradı gayet güzel konuştu konuşucaz sadece dedi eşimi aradı geldi kapı önünde konusuyorken bbm bagira çağıra konuştu eşimin kafasini ittirdi o şekil karsilik verince olay büyüdü ama olan bana oldu rezil oldum bu insanların yüzüne nasıl bakıcam

Eşim bana sormadan verdi ogrennce ćok kizdim. Cezaevi icin borcu varmış odemezsem iceri gircem dms esimde üzülmüş kredi çekmiş nslsa çocuklarina yanlis yapmaz dye dsunmus. Annem bbm ayri bizi yillarca halaya bbanneye amcaya muhtac etti evlendik igne almadi bi bilezik takmaktan baska halbuki eline geçen parann hafdi hesabı yok
Eşini uyarman lazımdı, görünen köy klavuz istemez...

Kaynanam bayagi yanımda oldu elimi tuttu okşadı eşimede kayinbbn küfürde etse ses cikarma he de geç dedi sarhosa laf anlatamazsın dedi.
Aaa olur mu kv tü kaka ailen çok iyi , daha geçen kadına demediğini bırakmadın yok balkonda bile görmek istemiyorm falanlar, sen ve ailen berbatsınız emin ol kv ve ailesi sizin aileden temiz ve görgülü, buna eminim ama ispat edemem...

Sen bu kullanıcının önceki konularına da bak daha sonra tekrar konuşalım.
Sürekli fikir vermemize rağmen aynı problemler tekerrür etmiş.Defalarca yazdık kendisine.
Akıl etselerdi yapmazlardi zaten.
Madem bu baban olacak adam ayyaşın teki , sıkıntılı biri neden ona borç verdiniz, sizde sıkıntılısınz , ben olsam ne eşimi muhatap ederim ne de asalak ailemle görüşürm, kalkmış bir de borç vermişsiniz, tuhafsınız gerçekten, bu kafayla daha çok arada kalırsın, hep diyorsun yok ailem böyle yok Şöyle hemde onlarla borç verecek kadar samimi oluyorsunuz, hakketmişsiniz gerçekten, ben eşimi asla ailemle yüz göz etmezdim ailem borç istese bile ilk ben yok derdim , sen de naptiğını bilmiyorsun, eşinle tencere kapak olmuşsunuz, doğacak çocuğa acıyorum ..
Madem bu baban olacak adam ayyaşın teki , sıkıntılı biri neden ona borç verdiniz, sizde sıkıntılısınz , ben olsam ne eşimi muhatap ederim ne de asalak ailemle görüşürm, kalkmış bir de borç vermişsiniz, tuhafsınız gerçekten, bu kafayla daha çok arada kalırsın, hep diyorsun yok ailem böyle yok Şöyle hemde onlarla borç verecek kadar samimi oluyorsunuz, hakketmişsiniz gerçekten, ben eşimi asla ailemle yüz göz etmezdim ailem borç istese bile ilk ben yok derdim , sen de naptiğını bilmiyorsun, eşinle tencere kapak olmuşsunuz, doğacak çocuğa acıyorum ...
Bende sana acıyorum ki konuyu anlamayan anladığını direten insanlardansın. Eşimle babamin arasi gayet iyiydi. Borç isterken paraya çevirdigi cezasini ödemek için istemiş. Eşimde babama düşkün oldugu için yannda olmak istedi çekti verdi ödeyecegini düşündü. Benim borçtan haberim olsa ben zaten kabul etmem salak biri değilim çok şükür. Eşimin bana söylememesinin sebebide babam bana karşı düşmesin diye. Anlamayio bilmeden yorum yapmayın

Aaa olur mu kv tü kaka ailen çok iyi , daha geçen kadına demediğini bırakmadın yok balkonda bile görmek istemiyorm falanlar, sen ve ailen berbatsınız emin ol kv ve ailesi sizin aileden temiz ve görgülü, buna eminim ama ispat edemem...
Ben kaynanam şeytanliginu birakti artik onunla yasayabilirim demedim. Yine görmek duymak istemiyorum o da çok saygszlik yapti bana anneme ama dün için yanımda oldu diyorum..

Ben borc verilmesine zaten karsıyım da
Olmayan parayı vermek hiç akıl karı değil.

İlişki zaten dün bitmiş bence.
Artık baba kişisi sizin için bitmiş olmalı. Miktar ufak iseboşverin miktar büyük ise de dava acın madem. (arac kimin üzerine mesela. Arac esinize ise babanın gaspettiğine dair arac esinize ise de banka ile konuşsa belki bir yolu vardır falan)

Artık kredi cekmeyebilirsiniz misal.
Sürekli çekilen bi kredi yok. Eşim onun zor anında güvenip yanında oldu böyle yapacağını kestiremedi kestirebilse zaten vermezdi. Taksitlerini düzenli ödemeyince bunlar yaşandı. Işin ilginç yanı borcu olan o evimize kavqaya gelen o.

Eşinle siz birkaç yıl görüştükten sonra evlenmediniz mi? Ailevi durumlarınızı, babanızla görüşmediğinizi bilmiyor muydu? Kaldı ki kayınvalideniz ve görümcelerinizin evde kavga ettiğinden bahsedip öyle bir ortamda yaşamak istemiyorum diyen sizdiniz. Sizin aileniz çok daha betermiş. Dayının evinde bedava oturup yengelere söz düşmez diyen de sizdiniz. Kayınvalidenin üst katında oturmam diyen de sizdiniz. Bütün bu olanlardan sonra kayınvalideniz sizi teselli etmiş. Artık eşinizin ailesine dört elle sarılıp kendi hayatınıza bakın. Çalışmaya da yanaşmıyorsunuz zaten. Herkes seçimlerini yaşar. Ailenizi seçemezdiniz ama eşinizi siz seçtiniz. Bir meslek sahibi olup çalışmamayı da siz seçtiniz. Bu yüzden Onun ailesindeki ufak şeyleri, mesela kaynınızı çok sevmeleri ve her evde olabilecek basit tartışmaları görmezden gelip kendi hayatınıza odaklanın. Çünkü size başka kimseden fayda yok. Babanızla da artık kesinlikle görüşmeyin ki zaten siz büyürken de yanınızda değilmiş, şimdiden sonra da eksikliği bir şeyi değiştirmez.

Bende sana acıyorum ki konuyu anlamayan anladığını direten insanlardansın. Eşimle babamin arasi gayet iyiydi. Borç isterken paraya çevirdigi cezasini ödemek için istemiş. Eşimde babama düşkün oldugu için yannda olmak istedi çekti verdi ödeyecegini düşündü. Benim borçtan haberim olsa ben zaten kabul etmem salak biri değilim çok şükür. Eşimin bana söylememesinin sebebide babam bana karşı düşmesin diye. Anlamayio bilmeden yorum yapmayın
Çok ilginç eşin böyle bir babaya çok düşkün 😆 gerçekten yazık sana , o değişik aileni bile eşinin ve ailesinin başına bela ettin , bi de babası çok efendi biri ya ona düşkün olacak kadar seviyor herkes , sen ve ailen berbatsınız gerçekten, eşine de sen musallat ettin babanı ama linç yememek için yazmıyorsun, senin eski konularını biliyoruz dengesizsiniz ailece , bi de eş ailesine laf atıyorsun, emin ol onlar sizden bin kat iyi ve görgülü, onlar da senden ailenden bıkmış , kv o halde bile sana destek olmuş, kadına neler dediğini unutmadık, madem kv kötü git o muhteşem ailenle yasa işte, daha geçen kimin evine gideyim diyordun, git babanla ve o saçma kardeşlerinle yaşa da kv nin kıymetini anla ...

Ben borc verilmesine zaten karsıyım da
Olmayan parayı vermek hiç akıl karı değil.

İlişki zaten dün bitmiş bence.
Artık baba kişisi sizin için bitmiş olmalı. Miktar ufak iseboşverin miktar büyük ise de dava acın madem. (arac kimin üzerine mesela. Arac esinize ise babanın gaspettiğine dair arac esinize ise de banka ile konuşsa belki bir yolu vardır falan)
20 bin lira. Eşime diyorum bilezikleri satip ödeyelim zaten sildim onu. Kabul etmiyor ödeyecek diyor babam belalı bulastin mi kurtulus yok içip içip kapıyagelir artik. Kayinbbm dün yeter artık seni öldurrm demis o sinirle bbama. Adama kıl kaptı gece mesaj atms eşime yrn aksam oradayim diye

Ayrıca konuyu çok iyi anladım, en başından beri senin konuları biliyorum, ailen ve sen eşinin ve ailesinin başına gelmiş en zor imtihansınız , esin bile seni basından atıyordu, sana ev bile açmayıp kaçar gibi yeni işine gitmeye çalışıyordu, hamile karısı ve çocuğundan kaçıyor adam resmen ...

Sizin hatanizin bedeli bu. Eşiniz egitime gidecek diye kalacak yer derdine düşmüştünüz. Eşim gidecek yerim çok saniyor ama yok demistiniz. Babanizin ve kiz kardeslerinizin kötü huylarini saklamistiniz. Eger ki babanizi esinize dogru tanitsaydiniz, eşiniz babaniza bu kadar düşkün(?) olmazdi ve esinizde babaniza kredi cekmezdi. Ailenizin kötü olmasi sizin tercihiniz ve suçunuz degil. Ama ciddi boyuttaki şeyleri eşinizden saklamak sizin tercihiniz ve şuan malesef onun sonuclarini yasiyorsunuz.

Ben kaynanam şeytanliginu birakti artik onunla yasayabilirim demedim. Yine görmek duymak istemiyorum o da çok saygszlik yapti bana anneme ama dün için yanımda oldu diyorum..
Valla kayınvalidenin akli varsa senden ve ailenden uzak durur asla senle oturmayı kabul etmez , ayrıca kim şeytan kim melek orası belli olmaz, belki de kv aslında şeytan değildir sen öyle görmek istiyorsundur , peki kv şeytansa senin ailen ne , ailen de pek düzgün insanlar değil, yani bin beterler...

Baban böyleydi demek.ki niye bu işlere girdiniz ki
Ilerde eşinizle aranızın açılma sorunu bile var
Böyle babayla ne yapılır banka kredisini öyle yasa boyke öder bir daha selam sabah kesilir

Kadar mahalle gözümde canlandı bu kadar playa rezalete gerek kalmaz
Kendimi alıntı yapıp

Sizlere sormak istiyorum şimdi jeton düştü

Ay bu tülin mi bedeva dayisigilde oturup bide şikayet eden kv balkonunu sorun eden

Kendimi alıntı yapıp

Sizlere sormak istiyorum şimdi jeton düştü

Ay bu tülin mi bedeva dayisigilde oturup bide şikayet eden kv balkonunu sorun eden
Ay evet evet, yine o , eşi sarhoş babasına çok düşkünmüş ( inanmadim) ondan borç vermiş, hani tülinin ailesi çok mikemmel ya , ama kv tü kaka , onun deyişiyle şeytan 😅

Back
X