Evet haklısın ama sanayiden çıkmaz ve yolda çok kalır diye düşündüm.öylekonu sahibi de biliyordur cebinde 100 bin yoksa en az iyi bir araç alamayacağını 2. elde.Ama ihtiyacı varsa arabaya uzun yol gitmeyecekse devamlı pekala alabilir iyi araştırıp.
Peagout denince bende de iyi izlenim olmuyor nedense. Güvenemediğim markalardan biridir.Van dediginiz kamyonettir muaynesi daha kisa surede ve daha pahali olur policesi de ayni sekilde pejo 206 dir muhtemelen baktiginiz araclar ki pejonun kasasi kagit gibi trafik eksperiyiz ve asla tavsiye etmeyecegim kasalardan biri
Çok teşekkür ederimAlmaya karar verdiğinizde aracın tramer kaydına bakın. Perte çıkmış aracı yenileyip satanlar var.
Kaput kısmından hasar almamış olmasına dikkat edin. Motoru değişmiş olabilir.
Tavanı boyalı olan arabaya dikkat edin, takla atmış olabilir. Onun dışında yan kapılar boyalı vs. olması çok önemli değil. Kaput ve tavan önemli.
valla aracın motor aksamı sağlamsa kalmaz.bir de aracı çok az kullananlar oluyor km si düşük ufak tefek kazadan başka sorunu olmuyor yılı çok eski olsa da.beklerse dolar da kışa artarsa hiç alamaz kiEvet haklısın ama sanayiden çıkmaz ve yolda çok kalır diye düşündüm.
Aynen oyle bi gorseniz kazalari o olay yeri fotograflarini birde duster icin aynisini dusunuyorum imkani varsa biraz para ekleyip volvo s40 alabilir evet parcasi zor bulunur ama tank gibi arabaPeagout denince bende de iyi izlenim olmuyor nedense. Güvenemediğim markalardan biridir.
Valla bizim ilk aracımız citroendi 62 ye sattik 1 ay önce. Dizeldi. Hic yakmiyordu. Tek sorun Manuel ve ben kullanamiyordum. Bence sen citroen otomatik vites dizel arabalara bak. Hem cok xok az yakiyor hem bir sorun olursa parca değişimi ucuz oluyor hem de gercekten cok teknolojik bir arabaydi. Araba 2005 model olmasina rağmen otobanda istedigin hiza ayarladiginda ayağını gazdan çekip ayni hızda gidiyordu. Kliması vardi. Zaten 65 e koyduk 62 buçuğa sattik.Kızlar merhaba araç alıcam bütcem maximum 59 bin tl. İlk arabm olucak bu fiyata pejo buluyorum ama geneli Van oluyor. Bunlar için src gerekiyormuş, ama ruhsata hususi diye kayıtlıysa gerekmiyormuş tam yanıt bulamadım elimde kalacak bir şey olsun istemiyorum arabadan anlayan arkadaşlar, eşi dostu arabadan iyi anlayanlar bir yardımcı olur musunuz bu fiyata nasıl bir araç alabilirim Van almak sorun mu ruhsata hususi olarak kaydetmek zor mu ve fiyatı nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim
Volvo çok iyi araba ama pahalı. Konu sahibinin parası yeter mi bilmem. Mazda çok iyi araba ama servis imkanı az. Yedek parçası zor bulunur.Aynen oyle bi gorseniz kazalari o olay yeri fotograflarini birde duster icin aynisini dusunuyorum imkani varsa biraz para ekleyip volvo s40 alabilir evet parcasi zor bulunur ama tank gibi araba
Gene de çok pahalılar yav. 59.000 parası olan alamaz bence.Şu ara ötv indirimi var peşinat ve krediyle 0 alabilirsiniz sanki
volvo mu?biz fakirler için hayal o arabaAynen oyle bi gorseniz kazalari o olay yeri fotograflarini birde duster icin aynisini dusunuyorum imkani varsa biraz para ekleyip volvo s40 alabilir evet parcasi zor bulunur ama tank gibi araba
Biz araç alırken bir modeline bakmıştık, sadece baktık yani.volvo mu?biz fakirler için hayal o araba
Valla temiz s40 59.000 e bulamaz ama 80.000 bandinda bulur parcasi evet biraz sıkıntı tedarikte de sorun yasiyoruz servisleri buyuk sehirlerde var zaten pandemiden dolayi bicok aracin parcalarinda tedarik sorunu var maalesef ama gercekten tank gibi olay yerinde ondeki darma duman olurken volvonun sadece tamponu veya panjuru hasarli denk geldi hep ki bence arabada can sagligi daha onemli ev isini halledince ilk isim bir volvo almak olacakVolvo çok iyi araba ama pahalı. Konu sahibinin parası yeter mi bilmem. Mazda çok iyi araba ama servis imkanı az. Yedek parçası zor bulunur.
59.000'e çok seçenek yok gibi.
2017 de o honda civic almıştık 100 bine.şimdilerde 300 ü geçmiş asla alamazdık.arabalarınıza sahip çıkınn.görüp görebileceğimiz son arabalar olabilerrrrrBiz araç alırken bir modeline bakmıştık, sadece baktık yani.
Kiz ikinci el temiz bulur modelli bulamaz illa ki ama 80.000 e bulur o fiyata pejo alicama azicik ekler volvo alirim baktigi arac ta en fazla 2007-2008 modeldirBiz araç alırken bir modeline bakmıştık, sadece baktık yani.
Dacia 120 bine geliyordu galiba yanlış bilmiyorsamGene de çok pahalılar yav. 59.000 parası olan alamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?