Araç alıcam yardımın lazım

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Kızlar merhaba araç alıcam bütcem maximum 59 bin tl. İlk arabm olucak bu fiyata pejo buluyorum ama geneli Van oluyor. Bunlar için src gerekiyormuş, ama ruhsata hususi diye kayıtlıysa gerekmiyormuş tam yanıt bulamadım elimde kalacak bir şey olsun istemiyorum arabadan anlayan arkadaşlar, eşi dostu arabadan iyi anlayanlar bir yardımcı olur musunuz bu fiyata nasıl bir araç alabilirim Van almak sorun mu ruhsata hususi olarak kaydetmek zor mu ve fiyatı nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim

orta yaş, temiz bir araba bulursanız çok marka seçmeden değerlendirin derim. bazı markaların parçaları pahalı oluyor onlardan kaçının. subaru gibi. opel, pejo, hyundai, toyota. bütçenize göre bulursanız ne ala. ancak en alt segment arabalar bile artık 60-70den başlıyor. manuel temiz çok araştırırsanız belki bi ihtimal bulursunuz. a bide galerilerden almayın mümkünse sahibinden

Kızlar merhaba araç alıcam bütcem maximum 59 bin tl. İlk arabm olucak bu fiyata pejo buluyorum ama geneli Van oluyor. Bunlar için src gerekiyormuş, ama ruhsata hususi diye kayıtlıysa gerekmiyormuş tam yanıt bulamadım elimde kalacak bir şey olsun istemiyorum arabadan anlayan arkadaşlar, eşi dostu arabadan iyi anlayanlar bir yardımcı olur musunuz bu fiyata nasıl bir araç alabilirim Van almak sorun mu ruhsata hususi olarak kaydetmek zor mu ve fiyatı nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim
uygun bir binek aracı düşünseniz onun yerine

Bahsettiğiniz pejo tek kapılılarsa src ye gerek yok. Onlar kamyonet diye geçiyo ruhsatta normal ehliyetle kullanılıyo. Sadece normal otomobillere 2 senede bir muayene yaptırılıyoken onlara her sene yaptırılıyo diye biliyorum.

Daha dusuk butceye biraz daha alt model alirdim, cok daha eski olmasina ragmen bazi modellerde daha rahat ediyorum. Bazi yeni modeller hem kronik arizali hem kagit gibi hem tirtir titriyor canini cikariyor.

Rica ederim. Bütçeniz neyse onu değerlendirin bence. Bu işler birazda şans. Arkadaşımızın sıfır aracı hatalı çıktı. Şöförlüğünüzü geliştirirsiniz.
ayyy bu fiyata araba mı olurrr sakın almacılar henüz gelmedi konuya şaşkınım :KK45:

Bu fiyata 2. el alabilirsiniz km 145 bin ve üstü olur anca..tabi satıcılar da maalesef değişen yok diye yazıp insanları kandırıyorlar (hepsi değil)yani bu fiyata çok zor canım

Back
X