Araç alıcam yardımın lazım

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Kızlar merhaba araç alıcam bütcem maximum 59 bin tl. İlk arabm olucak bu fiyata pejo buluyorum ama geneli Van oluyor. Bunlar için src gerekiyormuş, ama ruhsata hususi diye kayıtlıysa gerekmiyormuş tam yanıt bulamadım elimde kalacak bir şey olsun istemiyorum arabadan anlayan arkadaşlar, eşi dostu arabadan iyi anlayanlar bir yardımcı olur musunuz bu fiyata nasıl bir araç alabilirim Van almak sorun mu ruhsata hususi olarak kaydetmek zor mu ve fiyatı nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim

Citroen candır valla. Yakıt yakmiyor. Bizim manueldi 230 bin de sattik. Ama bize sorun yaşatmadj gercekten 2005 model olmasina ragmen yeni arabalarda olan cogu ozellik vardi.
Ikinci el dizel otomatik vites citroen bakabilirsiniz.
2005 citroen hem de manuel 230 bin ha.

2017 de o honda civic almıştık 100 bine.şimdilerde 300 ü geçmiş asla alamazdık.arabalarınıza sahip çıkınn.görüp görebileceğimiz son arabalar olabilerrrrr
Bizde Mazda Cx3 var. 2016'da 93.000'e almıştık. Şu anda 250-300.000 arası. Arabaya güç yetmiyor.

6 ay önce 2004 ford fiesta dizel otomatik aldım. 56 bine ama bakımı tamiri vs derken cebimden 60 çıkmıştır. İlk arabam zaten acemilik atlatmak ve sadece şehir içi kullanım için uygun. Ama eski ve sanayi işi oluyor yardımcı olacak tanıdık yoksa bu işler size kalacaksa çok da eski arabaya bulaşmayın derim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…