• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aracı ile tanışmaya sonnnnn

Bu elde etme işi nasıl oluyor . Hem nasip kısmet akışına bırak deniliyor .Hem bir arkadaşım vardı ben istediğim erkeeği elde ederim derdi yani normal bir güzelliği olan kızdı o da eli yüzü düzgün bakımlı bildiğimiz kızlardan ama nasıl oluyor o elde etme işi ... şimdi ilk tanışmada cilve yapılmaz ki :)

ayrica erkek kapmak sozu cok yanlis benim bildigim bi erkek kizin pesinden kosar.kadina en cok yakisan sey gururdur

fazla naz aşık usandırır diye bi söz var bilirmisin?
tamam kadın gururlu olmalı ama koş koş nereye kadar erkeklerin önünde bu kadar seçenek varken öyle bir kızın peşinden aylarca koşmuyorlar artık.

ayrica erkek kapmak sozu cok yanlis benim bildigim bi erkek kizin pesinden kosar.kadina en cok yakisan sey gururdur
erkeklere de gururlu olmak yakışır.ayrıca birinin sevdiği insanın dikkatini çekmek için bir şeyler yapmasını vs gurursuzca bulmuyorum.eğer bir insan karşısındaki insandan net olarak olumsuz cevap aldıysa ya da o kişi başka birini seviyorsa, sevgilisi varsa falan bu gibi durumlarda ısrarcı olmak gurursuzluk olarak adlandırılabilir ama bunu kadın-erkek olarak ayırmanız bana yanlış geldi açıkçası.

evet taşlanmaya başladım tamam sormuyorum hiç bir şey

BEN KİMSENİN ETKELENMEDİĞİ ÇİRKİN BİR KIZIM ÇOK HEMDE .. EVLAT OLSA SEVİLMEM
Rusların bir sözü var, çirkin kadın yoktur az votka vardır:). Bence sen kendine bakmayı bilmiyorsun:). Git bi kuaföre saçını boyat, makyajını değiştir. Pahalı kıyafet almana gerek yok. Özenli, temiz, ütülü giyin ve tabiki yakışanı. Birde mümkünse duruşunu düzelt. Evde yalnızken bile dik dur. Kendine güvenin gelsin. Ondan sonra sen beğenmezsin artık kimseyi:)

bende arkadasa katılıyorum.. bende aracı ile tanıstırılıp evlenmek ıstemezdım.. hayatımın akısında bana o gelmeli..

böyle şeyler kendiğiliğinden olmalı bence ya.tamam aracı ile tanıştırılıp mutlu olanlar da var ama, büyük konuşmayayım da yani ben bu şekilde olmasını tercih etmem.illa hayatımızda birileri olmak zorunda değil zaten.olsa iyi olur tabi, kabul ediyorum, insan sevmek-sevilmek istiyor ama önceden planlamayla yapılınca pek samimi gelmiyor bana.olacağı varsa olur zaten olmazsa da zorlamaya gerek yok.

Back
X