Gitmiyorki esim umrunda degil ben uyumuyorum dunden beri12 saatlik yol çekip vurmaya gelmez herhalde. Siz yinede mesajları alıp savcılığa gidin isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmiyorki esim umrunda degil ben uyumuyorum dunden beri12 saatlik yol çekip vurmaya gelmez herhalde. Siz yinede mesajları alıp savcılığa gidin isterseniz
Ya iste ne desen haklisinYani okudukca size sinirlendim istemsiz.. adama kredi cekeceginizi neden soyluyorsunuz ki? Yani siz neden cevap veriyorsunuz onun mesajina? Muhtemelen bir sey olacagi yok ama adam krediyi de ister siz korktukca.. yazin bir mesaj gidin savciliga..
Gitmiyor esim ben dusunuyorum olacaklariHicbisey yapamaz korkmayin isterseniz gidip tehdit mesajlari varsa şikayet edin polise aratin. Görün o zaman o nasıl korkuyor
Kac kisi aradi esim soz verdik diye onu bekledi haklisinKapora gondermeyecek o zaman çıkıp gelip bakıp öyle karar verecek. Kapora iade edilmez arabayı kaç gün opsiyonlamis önünü kesmiş belki o sürede çoktan satılırdı.
Bunlarihic dusunmedik haklisin ama karsidaki adam bunu anlayacak biri degil daha bize dolandirici diyor6 7 senedir araç satışı yapılan yerde çalışıyorum. Biz araçları göstermeden alıyoruz gelecek olan müşteriye bildigimz kadarını soylyrz kendisi isterse gelmeden computest parasını gönderp teste sokmamazi istiyor öyle geliyor. İstemezse kapora gönderp olduğu gibi kabul ediyor . Buda olduğu gibi kabullenp kapora göndermiş madem bi boya için bilet parasina kadar isteyip işi piskinlige dokecekti oda en başından servis parasını gönderip kendisi için baktırlp raporları isteyip öyle kapora gönderseydi.
Bencede ama simdi bizi dolandirici ilan etti ve ne yapacagiz bilmiyorum huzur kalmadi evdeBen zaten bu işi meslek edinmiş bir al/satcinin kendini zor durumda bırakacak bir hamle yapacağını sanmıyorum.Cogunun kafasında kırk tilki dönüyor.
Bize demedin insallah...cok uzulduk biz zatenNe kadar dolandırıcılık var ya
Hayır estafurullah tabii ki size demedim.Bize demedin insallah...cok uzulduk biz zaten
Bilmiyorum ki para para diye yedi biziBiz araba alırken galerici olmadığımız halde yetkili serviste ekspertiz raporu almayı akıl edebildik. Bu nasıl galericiymiş.
Evet arac alim satimi yapiyormus.vicdanen odeyelim dedik hani mahcup olduk boya cikinca.fakat hemen istedi.bizde maas alinca dedik is tehdide kadar gitti
Çünkü korktugunu belli etmişsin oda üstüne geliyor. Bi halt yiyemez engellyin numaralarını gitsin Pis herifBunlarihic dusunmedik haklisin ama karsidaki adam bunu anlayacak biri degil daha bize dolandirici diyor
Ama biz vermeyecegiz demedikki.ay basinda yollarim diye yazmis esim.ama o hemen gonder demis.akabinde bana yazip siz dolandiricisiniz arabayi ilana koyacam deyince esimde kadini neden tehdit ediyosun ozur dile vereyim demis oda dilememis o yuzden vermiyor kisacasi .yoksa bizde cok uzulduk
Iyi aksamlar herkese.
Hanimlar 4 yildir arabamiz ayni ilk aracimiz fakat ikinci el.tecrubesizlik diyelim bence aptallik ekspertiz yaptirmadan aldik ne soylediyse satici inandik.
Yaklasik 1 ay once ilan verdik satip kredi cekip model yukseltelim diye.biri talip oldu kapora gonderdi 2 hafta bugun yarin dedi oyaladi gelmedi.bizde bicok musteriye opsoyunlu dedik mecburen.
Adam sonunda geldi bir aleti varmis olcmus ve bizim bilmedigimiz bir bolgede boya cikmis.vazgecmis yol parasini istemis 200 tl .esim kaporayi vermis ve yemin etmis bilmiyordum bu bolumde boya oldugunu maasi alinca gondereyim yoll parani demis.
Fakat adam hemen istemis hatta ilan venim adima kayitli oldugundan banada yazdi siz yalancisiniz parami verin arabayi ilana koyacagim kimseyi kanemayin vs....
Esimde demiski esimi neden tehdit ediyosun ben gonderecektim ay basinda artik sana para mara yok...
Esim gunlerdir yazdiklarini okumuyor...bugun soyle yazmis yanina geliyorum erkeksen....gerisini okuyamadim cunku actirmiyor esim.savcilik bu durumu ciddiye alirmi olur ya 200 lira oturdunuznuicin esimi vurursa adam.cok moralim bozuk.
Ekspere goturdunuzmu yoksa adamın getirdiği alete is guvendiniz adamın doğru söylediği ne malum... Gel eksper raporu al paranı odeyeyim de artı ilana yazdınız mı boya vs çıkarsa masrafinizi karşılarım diye
Engellemiyor okumuyor cevapta vermiyor sikayet etmiyor bu adam beni delirtiyorÇünkü korktugunu belli etmişsin oda üstüne geliyor. Bi halt yiyemez engellyin numaralarını gitsin Pis herif