• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım Akıl verin lütfen Annem :(

kişilik karakter olarak iyi diyorsanız devam edin, annenizi takmayın..
aynı memleket olsa bile yeri geliyor insanlar anlaşamıyor.
karakterine kişiliğine baksın anneniz, ön yargıları kaldırmalı bir an önce :50:

Evet keske bu kadar on yargılı olmasaydı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman annenize tanışmasını önerin.Hatta şöyle diyin; "anne bi tanı sevmezsen o zaman ayrılırım tek bir şans ver bize" diyin.Erkek arkadaşınızda o gün en efendi halinde olsun mümkünse.Belki tanıyınca severse bu önyargısı kaybolur annenizin.

Peki bu durumu erkek arkadasıma acmalı miyim yani annem soyle dusunuyor biz ne yapmalıyız diye ciddi dusunuyor oda benimle

Peki bu durumu erkek arkadasıma acmalı miyim yani annem soyle dusunuyor biz ne yapmalıyız diye ciddi dusunuyor oda benimle

Bence incitmeden söyleyin,hiçbirşey saklamayın baştan bilsin.Gerekirse birlikte mücadele edeceksiniz çünkü.

Sırf memleketse mesele bence ayrılma, sonrasında bakarsın kültür farkı varsa ayrılırsın. Başka bişey mutlaka vardır diyorsunuz ama bazı anneler malesef bu memleket konularında gerçekten çok takıntılı olabiliyor. Başka ne bilebilir ki bu adam hakkında annen? Daha sen bilmiyorsun doğru düzgün bişey. Tanımamış, görmemiş bile. Ben sadece ön yargı olarak görüyorum annenin yaptığını.

Benden yaşça çok büyük bir kuzenim var, bundan belki 30 yıl önce evlenmek istediği adam karadenizli diye vermemiş halam ve eniştem. Belki 5-6 kez istemiş erkek tarafı nuh demiş peygamber dememiş bizimkiler. Bizim hatun da en sonunda kaçmış enişteye :) bebek falan olunca eninde sonunda barışmışlar. Şimdi ailenin parmakla gösterilen evliliklerindendir onlarınki. Halamın da en sevdiği damadı oldu karadenizli enişte.

Annelerrr herşeyi hisseder malum olur... Annen istemiyorsa uzamadan bağlanmadan kesinlikle bitir benceee sonraaa annem demişti der çok ağlarsın.... Annem zamanında bana çok şeyi demişti ben dinlemedim ama hergece annem demişti diyee çok ağladım oyuzden anneni dinle derim...

merhaba kızlar benım bır erkek arkadasım var cok da zaman olmadı cıkalı yanı sevgılı olalı 1 ay kadar ama bu konuyu anneme açtım kesınlıkle bu kısıyle olmaz dıyor sorun su kı memleket olarak ıstemedıgı bır memleketlı ama ben hoslanıyorum ve cok ıyı anlasıyoruz annem ise bıtır bu işi uzatma daha fazla dıyor ıkı arada kaldım sizce ne yapmalıyım lutfen yardım edin :(

anneni dinlemeni tavsiye ederim yasin 25 ten kucukse.

Cogunluk annemi dinlememi söylemiş tesekkur ederim cevaplarınız icin kararsızlık gercekten cok zormuş

Annelerin gerçekten görebildiği şeyler var. Bir şey için asla olmaz diyorlarsa eninde sonunda o iş gerçekten olmuyor. Kendimden biliyorum ben de :)
Boşu boşuna olmaz demez anneler. O yüzden annenin sözünü dinle bence, vardır bir bildiği ;)

merhaba kızlar benım bır erkek arkadasım var cok da zaman olmadı cıkalı yanı sevgılı olalı 1 ay kadar ama bu konuyu anneme açtım kesınlıkle bu kısıyle olmaz dıyor sorun su kı memleket olarak ıstemedıgı bır memleketlı ama ben hoslanıyorum ve cok ıyı anlasıyoruz annem ise bıtır bu işi uzatma daha fazla dıyor ıkı arada kaldım sizce ne yapmalıyım lutfen yardım edin :(

canım bende bir anneyim anneler tabiki kötülüğümüzü istemezler ama bende senin durumuna benzer bir olay yaşadım ve beni kimse anlamadı bende kalbim ne diyorsa onu yaptım sana kısaca anlatıyım benim sevgilimide ailem memleketi için onaylamadı istemedi yani kürt türk ayrımı ama ben istedim ve oldu şimdi çok mutluyuz bir tanede kızımız var.pes etme seviyorsan herşeye katlanırsın

canım bende bir anneyim anneler tabiki kötülüğümüzü istemezler ama bende senin durumuna benzer bir olay yaşadım ve beni kimse anlamadı bende kalbim ne diyorsa onu yaptım sana kısaca anlatıyım benim sevgilimide ailem memleketi için onaylamadı istemedi yani kürt türk ayrımı ama ben istedim ve oldu şimdi çok mutluyuz bir tanede kızımız var.pes etme seviyorsan herşeye katlanırsın

Gercekten mı benim de durumum aynı boyle iste annem cok tepkili bu yuzden nasıl ikna ettiniz peki

Gercekten mı benim de durumum aynı boyle iste annem cok tepkili bu yuzden nasıl ikna ettiniz peki

eşim ve ben çok uğraştık ama nuh dediler peygamber demediler kaç defa istediler ama ailem sadece van lı diye vermedi beni sevdiğim insana ve en sonunda iki sene uğraştık sonundada kaçtık ve evlendik şimdi çok mutluyuz

eşim ve ben çok uğraştık ama nuh dediler peygamber demediler kaç defa istediler ama ailem sadece van lı diye vermedi beni sevdiğim insana ve en sonunda iki sene uğraştık sonundada kaçtık ve evlendik şimdi çok mutluyuz

Annenizle araniz nasıl ben boyle birsey yapamam zaten evlilik icin suan düşünmüyoruz evlâtlıktan da siler beni :( simdi düzeldi mı araniz cok sevindim sizin adınızada

Son düzenleme:
Annenizle araniz nasıl ben boyle birsey yapamam zaten evlilik icin suan düşünmüyoruz evlâtlıktan da siler beni :(

annemle şu an aram çok iyi ama diğerleri ile görüşmüyorum. benim herşeyim annem zaten annelik çok güzel bir duygu ben sana sende kaç evlen demiyorum ama seviyorsan ve mutluysan sevginin arkasında dur ikna etmeye çalış zaman ne gösterir bilinmez

annemle şu an aram çok iyi ama diğerleri ile görüşmüyorum. benim herşeyim annem zaten annelik çok güzel bir duygu ben sana sende kaç evlen demiyorum ama seviyorsan ve mutluysan sevginin arkasında dur ikna etmeye çalış zaman ne gösterir bilinmez

Haklısınız cok tesekkur ederim cevabınız icin insallah hep boyle devam eder mutluluğunuz :)

Back
X