Arada kaldım.. doğru karar veremiyorum..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
kızlar selam.
sevgilimin ailesiyle sıkıntıları vardı özellikle babasıyla.. yani adam kan kusturuyo sevgilime oda bana yansıtıyodu ister istemez.. ilgi gösteremiyo banaa sabahın köründe işe gidip sahurda geliyo aile işi bu arada. günde sadece 10 msajlık konusmusluğumuz oluyo bazende daha az.. simdi baska bi yerde calısmaya basladı yine aileyle alakalı olan bir iş.. dün buluştuk ayrılmak istediğimi söyledim.. cünkü daha fazla dayanacak gücüm kalmadı.. oda itiraz etti engelledi falan.. söz verdi işimi değştirdim 20 gün eğitimim olacak sonra hersey yoluna girecek seni ihmal etmeyeceğim dedi.. ve bana hak veriyo bunu biliyorum sevdiğinide biliyorum ama dayanamıyorum kızlar. inanmalımıyım sizce 18 yasındayım güzel anılarımız olması gerekirken babasının yaptığı cocukluklarla uğrasıyoruz.. ne olur yardımcı olun.. bitirmelimiyim yoksa devam mı etmeliyim..:5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailesiyle ortak iş yapan erkeklerle birlikte olmak genelde zordur canım.
Her harcamaya, alınacak her gayrimenkula karışıyorlar.
Ama senin erkek arkadaşın madem seni haklı buluyor bence ümit var bu ilişkide

Ailesiyle ortak iş yapan erkeklerle birlikte olmak genelde zordur canım.
Her harcamaya, alınacak her gayrimenkula karışıyorlar.
Ama senin erkek arkadaşın madem seni haklı buluyor bence ümit var bu ilişkide

evet canım sevgiliyiz suan.. ama bizimde kendimize göre sorunlarımız oluyo. mesela yarın görüselim diyemiyoruz 1 ay boyunca aynı sehirdeyiz görüsmediğimz zamanlar oluyo.. o geç geliyo ben evden geç saatte cıkamıyorum.. mesaj atılmıyo. bende kendimi cok yalnız hissediyorum.. babası sehir dısındaydı baban geldiğinden beri biz normal bi cift değiliz biliyormusun dedim.. çok üzüldü ve onayladı. oda caresiz ama bazen gercekten elinden geleni yapmadığını düşünüyorum bazende haksızlık ediyorum diyorum kendi kendime..

Sana hak vermesi seni desteklemesi güzel bir şey..Ben olgun davranmaya anlayışla karşılamaya devam et derim..

sevgilin sana hak veriyorsa bu ilişki senin açından bir şansı daha hakediyor bana kalırsa.

aynı sehirde görüsememek zor. az mesajlasıyormussun. ama mesaj sayısına degil mesajın yogunluguna bakmayı denesen :34: suan üzgünsün sıkıntılısın zor durumdasın biliyorum.

ama aile isinde calısıyormus. insanın kendi isinde bıraktım gidiyorum vs olmuyor istedigi saatte her zaman. özelde yada devlette olsa saati belli olur. bu acıdan hosgörülü olman gerek.

madalyonun diger yüzüne gelince erkek arkadasın yorgun olabilir vs o da uykusundan ya da baska seylerden fedakarlık edip sana uygun zamanlarda sana vakit göstermeli.

bunu bu sekilde konusabilrsin. izin günü saati vs beraber asılabilir bir durum canım.

ben elele verirseniz beraber hareket ederseniz bu durumu aşacagınıza inanıyorum canım..Tabiki senin fedakarlık yapmanla olmuyor sadece birlikte olmak elele olmak çok önemli..

sevgilin sana hak veriyorsa bu ilişki senin açından bir şansı daha hakediyor bana kalırsa.

aynı sehirde görüsememek zor. az mesajlasıyormussun. ama mesaj sayısına degil mesajın yogunluguna bakmayı denesen :34: suan üzgünsün sıkıntılısın zor durumdasın biliyorum.

ama aile isinde calısıyormus. insanın kendi isinde bıraktım gidiyorum vs olmuyor istedigi saatte her zaman. özelde yada devlette olsa saati belli olur. bu acıdan hosgörülü olman gerek.

madalyonun diger yüzüne gelince erkek arkadasın yorgun olabilir vs o da uykusundan ya da baska seylerden fedakarlık edip sana uygun zamanlarda sana vakit göstermeli.

bunu bu sekilde konusabilrsin. izin günü saati vs beraber asılabilir bir durum canım.

beni anladığına sevindim canım.. bana hak veriyo evet ama icraat olması gerekmez mi.. mesaj yoğunlumuuz yok ki canım.. günaydın askım nasılsın hayatım bende calısıyorum askım eve geldim askım iyi geceler seni seviyorum askım böyleyiz yani.. ama bulusunca hiç böyle değil.. yorgun olabilir evet ama bana zaman ayırması gerekmez mi .. defalarca konustum iste en sonunda ayrılmak istediğimi söyledim.. biz haftalar öncesi karar verip bulusucaz diyoruz hep diğer insanlar engel oluyo.. hergün ağlamaktan yoruldum

Son düzenleme:
mesaj yogunlugundan kastım sana hissettirdikleri yazdıklarında. ama genel gecer günlük herkesle konustugu gibi konusuyorsa farklı.

o zaman cizgiyi belirli cek. herkes yogun ama zaman yaratamıyorsa :19:

evet canım sevgiliyiz suan.. ama bizimde kendimize göre sorunlarımız oluyo. mesela yarın görüselim diyemiyoruz 1 ay boyunca aynı sehirdeyiz görüsmediğimz zamanlar oluyo.. o geç geliyo ben evden geç saatte cıkamıyorum.. mesaj atılmıyo. bende kendimi cok yalnız hissediyorum.. babası sehir dısındaydı baban geldiğinden beri biz normal bi cift değiliz biliyormusun dedim.. çok üzüldü ve onayladı. oda caresiz ama bazen gercekten elinden geleni yapmadığını düşünüyorum bazende haksızlık ediyorum diyorum kendi kendime..

Babası çok sert bi adam mı? Ben kız arkadaşımla buluşucam bugun çok geç olmadan çıkmam gerek diyemiyor mu? Veya pazar günleri tatil değil mi?

babasının yaptığı çocukluklar mı yanlış okumadım eminim
18 yaşındasınız ve sevgilinizin babasından bu şekilde
bahsediyorsun bravo
ayrıl bence de yazık çocuğa

keşke benim eski nişanlım da çalışkan bi adam olsaydı da beni aramasaydı günlerce.. yoğunluktan kafasını kaşıyacak vakti olmasaydı ama işine gücüne bakan bi erkek olsaydı.. sen de haklısın ilgi bekliyosun tabi ki bekliceksin ama mutlaka telafi eder cnm.. :34: ben seni çoook iyi anlıyorum ben de senin yaşındayken daha çok ilgi beklerdim.. o zamanlar bi sevgilim vardı çocuk işinde gücündeydi.. hep kavga ederdim.. sorun çıkarırdım.. ama yaşayınca başıma gelince anladm.. bu saatten sonraki en önemli kriterim iş.. birlikte olacağım adamın işi olacak.. işinde gücünde olacak.. sevgilin sorumluluk sahibi birisi.. bu adamla gelecek düşünebilirim diye düşün.. daha çook güzel günleriniz olacak.. her ilgisizliğinde ayrılmak istiyorum deme.. güvenini zedelersin.. yazık değil mi aşkına.. zaten yoruluyo.. sen ona ilgi göster.. üzme onu :34:

Babası çok sert bi adam mı? Ben kız arkadaşımla buluşucam bugun çok geç olmadan çıkmam gerek diyemiyor mu? Veya pazar günleri tatil değil mi?

çok sert canım.. diyemiyo, dedirtmiyo.. küfür ediyo şok oluyorum.. el bile kaldırabiliyo 20 yasındaki insana. pazar günleri normalde izin olması gerekiyo ama istedği an izin olayı kalkabiliyo..

babasının yaptığı çocukluklar mı yanlış okumadım eminim
18 yaşındasınız ve sevgilinizin babasından bu şekilde
bahsediyorsun bravo
ayrıl bence de yazık çocuğa

yanlış okumadınız.. şunuda okursanız seviniirim 50 küsür yasındaki adam icin ben bunları vicdanım rahat olarak söyleyebiliyorsam sizin benim üslubuma söyleyeceğiniz hiç birseyiniz olamaz! ben nerde nasıl ve kime ne sekilde konusacağımı biliyorum,eğitimimde yerinde cok şükür. sizden anlattığım olaylar doğrultusunda yardım istiyorum bilmediğiniz cok sey var ki ben bunları sevgilime söylerken haklısın deyip basını sallıyorsa emin ol oda görüyor biliyordur herseyi.. her konuda siz gibi bir iki kişiye rastlıyorum mutlu oluyorum..

keşke benim eski nişanlım da çalışkan bi adam olsaydı da beni aramasaydı günlerce.. yoğunluktan kafasını kaşıyacak vakti olmasaydı ama işine gücüne bakan bi erkek olsaydı.. sen de haklısın ilgi bekliyosun tabi ki bekliceksin ama mutlaka telafi eder cnm.. :34: ben seni çoook iyi anlıyorum ben de senin yaşındayken daha çok ilgi beklerdim.. o zamanlar bi sevgilim vardı çocuk işinde gücündeydi.. hep kavga ederdim.. sorun çıkarırdım.. ama yaşayınca başıma gelince anladm.. bu saatten sonraki en önemli kriterim iş.. birlikte olacağım adamın işi olacak.. işinde gücünde olacak.. sevgilin sorumluluk sahibi birisi.. bu adamla gelecek düşünebilirim diye düşün.. daha çook güzel günleriniz olacak.. her ilgisizliğinde ayrılmak istiyorum deme.. güvenini zedelersin.. yazık değil mi aşkına.. zaten yoruluyo.. sen ona ilgi göster.. üzme onu :34:

evet canım konularını okudum takipcisiyimde zaten.. ama gercekten insan bırazda olsa gururu okşansın ne biliyim ilgi göstersin istiyor.. tabiki işi olmalı gece gündüz hep iş hep aile peki ben ne olacağım diye düsünüyorum.. benim hayatım normal değilki 7/24 gezeyim eğleneyim vakit gecireyim.. yardım istiyorum dertleselim istiyorum.. abim haftaya asker kısmetse ona cok uzuluyorum zaten.. biliyo durumumu biraz daha fazla yanımda olamaz mı .. :14:

Back
X