• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada kaldim.gidesim var ama kaliyorum

evt arkadaslar esim devamli gec geliyo diye konu acmistim
suphelerim bosa cikmadi esim beni is ortamindan bi kizla aldatyormus ustelik 6 aydir.ayda 1 2 defa goruyormus
ben mesajlari yakaladim.evi terk ettim 2 hafta .kizla gorustum herseyi anlatti hatta yuzlestirdim ve benimki onun yaninda ben karimi seviyom hata yaptim seytana uydum dedi.ben 1 tane tokat attim yuzune.ben seni birakmam.intihar edecem diye herkesi araya koydu ve evime dondum.
ama tabiki dedim cocuklar icin diye ve bi ayagim disarda cunku sana sevgim bitti
tabi oda elinden geleni yapiyor unutmam icin benimle agliyor benimle guluyor
BEN kabulenemedim henuz ve aksam dedim okular tatil olunca ayrilalim oglum anliyor herseyi ve korkuyor
ne yapacagimi sasirdim
kusura bakmayin cok karisik yazdim
hakkinizi helal edin

var mı bir gelişme?

canım bunu gerçekten yaşayan bilir sonuçta bu adamlar bunu tek başına yapmadı tabi ki her 2 tarafta bedel ödemeli bize yaşattıkları için...bilerek 2.kadın olmayı içine sindirebiliyosan evli bi adamın metresi olmayı kabul ediyosan sonuçlarına da katlanacaksın bi zahmet..daha önce yazmıştım benim ailem barışmamı istememişti diye,buna rağmen babam eşim barışmak istediğinde beni karşına alıp şunu demişti "erkekler zayıftır,o kadından cesaret almasa böyle bişeye kalkışabilirmiydi o kadar kadın var çevresinde şimdiye kadar böyle bişi olmadı tek taraflı suçlama biraz diğer taraftanda bak sadece o değil suçlu olan diye...onun için herkes hakettiğini yaşar kimse sanmasın ki evet biz tekrar barıştık adamlar yaptıklarıyla kaldı kaldığımız yerden devam ediyoruz...yok öyle bişey

aynen oyle arkadasim;suc iki tarafli ama sorumlu olan tek esim
o kadin gozumde bi o... dan baska deildi onceleri
acikcasi umrumda bile deildi
ama simdilerde kendimi onunla kiyaslyom ve kendimi bu hale dusurdugume bile inanmyom

Evliliğinizde geçmişi bir kenara bırakıp devam edemeyecekseniz, her ufak tartışmada birbirinizin yüzüne bunları vurmadan duramayacaksınız, geri dönerken neden döndüğünüzü unutamayacaksınız, o günlerde yaşadıklarınızı hazım edemeyecekseniz hiç durmadan eşinizi evden gönderin. Hayatınıza yeni bir başlangıç yapın. Çünkü affetmeden yaşamayazsınız. Affetmeli misiniz bu konu ayrı konuşulmalı bence, aldatılmak çok farklı bir konu, bunu bile bile göre göre yaşamak daha kötü.

Hep ne yapmam gerekiyor bilmiyorum demişsiniz ya kalbinizi dinleyin, kalbiniz affetmiyorsa ve devam edemeyeceğinizi hissediyorsanız eşinizden zaman isteyin ve ciddi bir süre 10 gün 20 gün değil gerçekten kendinizi ve onu anlayana kadar ayrı kalın. Hayatınızın nasıl olduğunu görün, onunla da haftada 1-2 arkadaş gibi görüşün... sonrasını zamana bırakın...

Bunun başka şekli yok maalesef.

ahhh canim bi bilsen tatile gidiip basimi dinlemek istiyorum
ama aklimda burda kalacak biliyorum
guvensizlik cok kotu bi durum...

ben de bunu merak ettim
iş yerindeki kızın tavrı ne?
çok ayıp etmiş eşin konu sahibi

bu olay yenilir yutulur cinsten değil.
şimdi sen sindirmeye çalışıyorsun ama çok zor
terapi ya da psikologla görüştükten sonra daha sağlıklı
düşüneceğine inanıyorum

psikologa duzenli gidiyorum zaten