• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldim sonunda "abimler ve esim"

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kizlar eski konumdan bilirsiniz belki abimle aramdaki sorunu...
Gece cok agladim üzüldüm sebebi ise söyle...
Dün aksam benden 1 yas kücük kardesimden kac gündür ses seda yoktu msj attim birbirimizi sorduk biraz sonra kardesim söyle dedi ""haftaya gelip seni alicaz abiyle birlikte haberin olsun """
Abim 1 bucuk yildir gitmedigim icin kendi gelip alicakmis..
Kendilerinin gelme sebebi benim esimin izin vermedigini düsünmeleri halbuki öyle degil defalarca söyledim esim ile alakali degil diye ama dinlemiorlar ne olsa esimden biliorlar hani onlara o firsatida vermedim hic nerden cikariyorlarsa...
Esime kardesimin attigi mesaji söyledim baya bozuldu aslinda cok alindi"neden bana söylenmiyor ben burda neciyim belki isimden den dolayi gitmeni istemiyorum yada istesem bile insan bi kocaya söyler haftaya gelicez haberin olsun birakirsan kardesim kac günlügüne bize gelsin ""bos ver dedim zaten seni ariyacaklar onlar falan ama dinlemedi küstü 50 lira istedi verdim aldi gitti disari gece 22.40 geciyo gel dedim yoksa ben uyurum kapi acmam diye üzme beni falan dedim . Sonra kardesimi aradim enisten cok alindi keske basta bana söyleseler" dedim ki esim hakkinda kinci fesat istemiyor sen bi yere gidesin oldu cvb i kizdim esim degil ben istemiorum sebebinide söyledim bu kez ben essek oldum benim evim bana cennet kalmaya gelmem deyip tlf kapattim.. yarim saat sonra geldi esim konusmadi konu hakkinda bende konusmadim öyle kaldi tv izledik gittik uyuduk ...hakli olan esimmi abimler mi...

Neden 1,5 yıldır ailenizin yanına gitmiyorsunuz.? Gitmeme sebebinizi ailenize açıklamadıysanız eşiniz göndermiyor sanmaları çok normal değilmi? Eşinize de abimler gelecek kalmaya demeniz yeterliydi, beni alıp gidecekler demeseydiniz. Abiniz gelince belki de gel seni de götürelim diye teklif edeceklerdi o zaman eşiniz le karar verirdiniz. Eşlere herşey söylenmiyor gerçekten, ne kadar anlayışlı da olsalar onlara batıyor ailevi durumlar.

Konu başlığına yorum yapıyorum;
Eşin ve abiler arasında kalmamışsın ki
Nickinden anlaşıldığı üzere sen seçimini yapmışsın.

İnsanın eşini sevmesi kötü birşey değil tabii de
Sen azıcık abartmış mısın? :dondurma:

Msji niye okutuyorsunuz,eşiniz niye,birakirsan diye izin alinmisini istiyor. Garip bir aile olmuşsunuz abilerin böyle davranması normal.

abine açık açöık senin karınla konuşmak görüşmek istemiyorum zorla mı kardeşim gelmiyorum bitti diyemiyor musun ,

soranlara ÖZET

hanımefendi abisinin hanımının attığı iftiralar sebebiyle abisiyle bir süre küsmek zorunda kalmış ,daha sonra yengeyi görmemek için asla o eve bir buçuk senedir gitmemiş,abi de sanıyor daha doğrusu sanmıyor işine öyle geliyor konu sahibinin kocası göndermiyor bahanesine sığınarak zorba gibi gelip alacam seni diyor. mevzu bu

Gelen mesajı eşine neden gösterdin burda hata yapmışsın kardeşinle aranızda halledebilirdin,ayrıca kardeşin ve abin senin gelmeme sebebini bilmiyor mu da sana baskı yapıyorlar seni alicaz diye,açık açık konuş o halde herkes kurtulsun

Abinizle aranızdaki meseleyi doğru düzgün konuşmadığiniz için eşiniz kurban gitmis.
Suç sizin. Kendi meselenizi halledememissiniz.

eski konunuzu bilmiyorum. gidip okuyamayacağım şimdi, bu konuya yorum yapıyorum.

ben oğlumla beraber çok değil bir hafta önce yıllık iznimden kullanıp annemlerle 2 günlüğüne bir yere gittim kalmaya...
eşimden izin almam asla, yetişkin insanım.. ama bunu da gözüne sokmam. sen bana izin vermesen de gidicem falan diye yapmam yani...
hakkımda eşi izin veriyorsa götürelim denmesinden de hoşlanmazdım mesela buradaki gibi, ama eşime yalandan kocicim izin veriyomusun falan diye şaklabanlıklar yaparım..
ama o da bunun hakikaten "izin almak" olmadığını, sadece gideceğim yeri haber vermek olduğunu bilir.

neden ailenizi 1,5 senedir görmediğinizi bilmiyorum ama çok affedersiniz bakkaldan alınan iki ekmek gibi eşinin vereceği izne bağlı olarak bir yerden alınıp ailenizin evine "götürülmeniz" bence abes...

Ailenizi bu kadar zaman ihmal etmeniz tabii ki doğru birşey değil.
Her ne geçmiş ise aranızda, siz ve kendi aileniz halletmeli, eşiniz konu ile alakalı yıpranmamalı.

Abileriniz haksız, öncelikle siz evlisiniz.
Eşiniz ile birbirinizden sorumlusunuz.
Eşinizin ailesi veya kendisi tarafından aynı davranışları yaşasanız ne hissedersiniz?
Öyle düşünerek hareket edin bence.

Hatalisiniz arada kalmadiniz bu durumu kendiniz yarattiniz. Abinize gercegi soylemek yerine esinizin arkasina siginip gitmediniz. Abiniz edinizden bildi sizde ses cikarmayip oyle bilmesi ve esinize tavir almasina izin verdiniz. Tum bunlarin sonunda o tavirli mesaji birde esinize gosterdiniz. Bu tavriniz yanlisti. Abim gelecek buraya bir kac gin bizde kal diyo bende kalmak istiyorum demek yerine siz olayi abartip konuyu baska yere suruklediniz. Sizin tutumunuz bu hale getirdi olayi.

Back
X