Arkadaslar,
Tabii ki cimri biri degilim. Herseyi dort dortluk yapmaya calistiysam da iki cocukla tabii ki herseyi istedigim gibi yapamadim. Bebegim var ve emziriyorum. Hamur yoguracak saatlerce mutfakta kalacak bir zamanim yok o yüzden zaten en kolay ögün olan kahvaltiya cagirdim ve hizli pratik tarifler seçtim. Bu yuzden hazir aldim cogu seyi, hazir borek (firinda pisirdim sadece), hazir hamur ile mini pizzalar, sigara boregi vs vs. Yani bunun yaninda pogacalar kurabiyeler vs her turlu cesit olsun istedim. Gayet guzel bi sofra kurdum keske fotoğraf cekseymisim kanit olarak

ama ne yapayim yetmedi az geldi ben ev sahibi olarak oyle hissediyorum. Bekledigimden daha kalakabalik geldiler kalkiyim baska bisey de pisireyim getireyim diyemedim, dogru duzgun ben masada oturamadim cocuk pispislamaktan sallamaktan. Mesela 4 kisi icin toplam 8 yumurta haslattim anlatabiliyormuyum? Bu bana az gelmiyor. Çok da gelmiyor, ayarinda buluyorum. Bunun yaninda zaten bir suru cesit daha yiyecek oldugundan kimse sadece bir cesitle karnini doyurmayacakti ki.
Sucugu var salami var, cesit cesit peynirler zeytinler, reçeller ballar çikolatalar, meyveler uzumler vs. Yani bilmiyorum. Keske konuyu kapatabilsem cok asiri yorum geldi boyle linc edilmeyi beklemiyordum. Evime davet ettigim insana karsi nasil cimri olabilirim aksine bol cesitli ozel olsun guzel olsun hersey istedim