Arkadaslar yeni evliyim ailem evlenirken yatak odasini taksitle teyzemin tanıdığı bir yerden aldı 5bine 2 bin peşin vermistik.ailem odeyemedi evliligimin ilk ayında kenara evlenmeden önce koyduğum paradan 400 TL gittim yatirdim sonra Teyzem 300 yatırdı yardım etti annemlerin durumu mükemmel değil ama erkek kardeşim masraf çıkarınca odeniyor mobilyanin taksidi odeniyo sanıyordum 3 taksit geçmiş öğrenince ehliyet için biriktirdigim parayı 200 TL gittim bir taksit daha yatirdim eşimin haberi yok tabi.şimdi teyzemin tanıdığı beni mahcup etmeyin diyor haklı olarak annem borcuna sakat biridir. Esimle araba almak için para biriktirecektik ve benim önceden biriktirdigim eşimin haberi olmayan 3bin TL var.Babamın da kredi kartı borcu gelmiş 500 TL odeyememisler.İçimden mobilyanin taksidini kapatiyim babamın da borcunu odiyim bitsin diyorum ama bir yandan da eşime ihanet ediyormusum gibi hissediyorum maddi açıdan bunda annemin erkek kardeşime maddi konularda zor durumda olmalarına rağmen fazla toleranslı olması da etkili tabi kalbimde mantigimda ikiye bölündü siz yerimde olsanız napardiniz acil tavsiye