Arada kaldım yardım :/

Herkese teşekkürlerrrrr :71: :54:

üniversite aile yanında okunmalı hatta kalınabildiği kadar onların yanında kalınmalı..şimdi yaşın kaç bilmiyorum ama ilerde evlenip taa uzaklara gittiğinde annenle telefonla konuşurken hatta adı geçince bile burnunun direği sızlıo insanın:43::43::43:

tabi sen yine nasıl istiyosan öle yap ama maddi manevi aile yanında okumak daha iyidir..
ancak sosyalleşmek açısından düşünüosan ayrı yerde okumalısın
ailende çok sıkı değilse yanlarında da sosyalleşebilirsin...
ay bana kalsa yani anneye yakın olunmalıı..
Sen bana bakma 1 aydır görmüyorum annemi çok özledim ondan böle konuşuyorum ben neyse hayırlısı

üniversite aile yanında okunmalı hatta kalınabildiği kadar onların yanında kalınmalı..şimdi yaşın kaç bilmiyorum ama ilerde evlenip taa uzaklara gittiğinde annenle telefonla konuşurken hatta adı geçince bile burnunun direği sızlıo insanın:43::43::43:

tabi sen yine nasıl istiyosan öle yap ama maddi manevi aile yanında okumak daha iyidir..
ancak sosyalleşmek açısından düşünüosan ayrı yerde okumalısın
ailende çok sıkı değilse yanlarında da sosyalleşebilirsin...
ay bana kalsa yani anneye yakın olunmalıı..
Sen bana bakma 1 aydır görmüyorum annemi çok özledim ondan böle konuşuyorum ben neyse hayırlısı

çok üzüldüm canım umarım görüşürsünüz annenle :43: Evet haklısın galiba ama işte tam karar veremiyorum hep bir taraftan düşündüğüm bişeyler çıkıyo :44:

Aile yanında üniversite okumanın lise okumadan bir farkı yok. Şahsen tecrübeyle sabittir. Eğer maddi açıdan çok zorlanmıyorsan ve şu anki okuluna alışmışsan aile yanına döndüğünde ciddi bunalım yaşayabilirsin çünkü ne kadar da olsa özgürlüğü tattın ve aile yanında serbest olamadığını hissettiğin anda sıkılmaya başlayacaksın. Ben üniyi aile yanında okudum atandım bir buçuk sene uzaktaydım tekrar aile yanına döndüm ilk başta güzel sorumluluk az herşey hazır ama bunalım sonrası. Tabi karar sana ait sen daha iyi bilirsin ailenin durumunu şartlarını.

uzakta okumak insana cok sey ogretiyor.akilli uslu durdugun surece cevrenle alakali hicbir sorunun olmaz.
ben uni.ye gitmeden once evde dogru duzgun bir is yapmayan,elektrik,su,yakit,tup vb seylerin devlet tarafindan bize bedavaya dagitilan seyler olarak dusunuyordum :52: (saka tabi)
ama uni.ye baslayinca hele bir de yurt degil de evde kalmaya basayinca baya bi afalladim.
ev duzenini temizliktir odur budur yemek yapmak vs herseyi yanliz yasarken ogrendim.
ilk donem eve gittigimde annemden daha fazla evi derleyip toplamaya basladim.
annemin tabi agzi tavan yapti. :9:
saka bir yana tam bu caglarda sorumluluk sahibi olunmali.

ben yillar once gitmemistim:)) okudugum sehri cok begenmistim unim cok guzeldi arakadslarim superdi.. sonrada hic pisman olmadim:) ama gercekten yuregini dinle.. ben yuregimi dinlemistim aslinda cokta buyuk risk almistim:) maddi sorunlarimiz yuzunden ..sonraki yil yurtta kalmaya baslayinca rahatladim:66::52:

Back
X