Arada kaldım..

Burcukrblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
232
43
98
Merhaba hanımlar..
Bugün bir arkadaşım aradı sana kahve içmeye gelicem diye ben de gel dedim iki yaşında dünya tatlısı bir kızı var arkadaşımı da kızını da çok severim. Oturma odasında kırılacak dökülecek her şeyi kaldırmamı rica etti ben de seve seve toparladım her şeyi çocuk rahat rahat oynasın diye. Arkadaşım da inanılmaz dikkatli ve çok ilgili bir annedir.
Bir ara kahve yapmak için mutfağa gittim arkadaşım da sigara içmek için yanıma geldi. Birden bi gürültü geldi hemen koştuk ki çocuk televizyonu üstüne düşürmüş aklımız çıktı tabi mahvolduk çok korktuk.. hemen baktık kaldırdık falan televizyon da öyle çok büyük ağır bir televizyon değil allahtan ve arkadaki kablosu kısa olduğu için tam düşmemiş asılı kalmış biraz.. tamamen çocuğun üzerine düşmemiş allahtan çok şükür ki hiç bir yerine zarar gelmemiş sadece biraz korktuğu için ağladı sonra hemen oyuna başladı gülmeye falan başladı allah'a şükür .. hastaneye götürelim dedim ben yine de tedbir için ama annesi bişey yok gibi olmazsa eşimi ararım götürürüz akşam dedi. Uzun bi süre kendimize gelemedik tabi. Neyse gittiler giderken de televizyonu mutlaka yaptırıcaz yapılmazsa bile yenisini alıcaz dedi ben de şu an önemli olan çocuk dedim televizyon bi şekilde halledilir düşünme şimdi bakarız bi çaresine dedim. Sonra eşim geldi anlattım durumu o da çok üzüldü bi taraftan da arada kaldı insanlara odetmek olmaz falan diye düşündük sonra arkadaşım tekrar aradı bak küçük bişey olsa neyse ama bu konuda itiraz kabul etmiyoruz kesinlikle markasını modelini yazıp gönder hemen yarın alıcaz dedi ben bişey diyemedim gerek yok acelesi yok falan geçiştirdim çünkü ödetmek asla istemem içime sinmez.. bi taraftan da şu an bırakın televizyon almayı ufak bişey alacak durumda bile değiliz ben çalışmıyorum tek maaşız evimiz kira ve borcumuz var.. tamam alın ödeyin de diyemeyiz böyle bi arada kaldık .. çok üzüldüm ben de böyle olmasına.. siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz ödemek istediklerinde? Uzun oldu kusura bakmayın fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim..

Ekranın yarısı kırık ve kararmış ses var ama görüntü baya kötü cam kırılır da parça parça görünür ya o şekilde şu an..

Çocuk da tam aksine çok uslu ve tatlıdır arkadaşımın evinde de tv aşağıda ama hiç dokunmamış annesinde de o sekildeymis dokunmamış hiç o da şok oldu zaten yokda asla sorumsuz bir anne değil allah var ..

Ucuz bişey olsa odetirdim de pahali bir şey oldugu icin odetemezdim.
Arkadasinizi da cok begendim, duzgun ve dusunceli biriymis ...

Arkadaşınız ödeyecek o parayı merak etmeyin. Ne kadar ısrar etseniz de ödeyecek. Çünkü düzgün biri belli ki. Böyle bir hasarı arkadaşlığınıza sığınarak size yükleyecek birine benzemiyor.

Siz yine de fazla ısrarcı şekilde “ayy vallahi ödetmem” gibisinden konuşmayın. “Dur bakalım belki tamir edilir” veya “dur bakalım kampanyalı bi şeyler çıkar” diye daha orta yollu konuşun. Birlikte ödemeyi de teklif edebilirsiniz.

cok zenginseniz almasınlar ama durumumuz yok diyosun kadın da itiraz kabul etmiyorum diyor bence uzatmayın.durumunuzu da bılıyodur.

Kendi evindeki tv'yi düşürseydi almayacaklar mıydı alacaklardı ayrıca o teklif etmiş siz sıkboğaz etmemişsiniz neticede. Söyleyin alsınlar bence bi şey yok bunda

Back
X