Çok üzülüyorum böyle şeyler deyinceArada kalacak bir durum yok. Allah korusun taşıyıcıysanız zaten gidecek bir anneniz olmayabilir gelecek aylarda. Bunun olmasını engellemek için gitmemeniz en doğrusu. Hayatta olsun da laf söylesin yani.
Ok arada kalıyorum cokEşiniz haklı. Bu dönemde risk almamak lazım. Arada kalmanızı da anlıyorum. Umarım anneniz anlamaya çalışır..
Evet çok strese giriyorum anlatamiyorumBöyle hayat mi geçer yahu!
Annenizin iyiliği için yapmak zorundasınız. Üzülmeyin hiç.C
Ok arada kalıyorum cok
Kendilerine birşey bulaştırma dan su korona belası bir gitseEşimin arkadaşı taşıyıcıymış ve ailesini bu sebeple kaybetti adamın döktüğü göz yaşlarını görseniz laf işitmeyi yeğlerdiniz. Örnek olarak anlatabilirsiniz kahroldu adamcağız
Annem saniyorki biz onlardan birşey gecicek diye korkuyoruz da gitmiyoruz.hep suçluyor.herkesin çocukları geliyo bir sizemi var korona daha neler nelerAnnenizin iyiliği için yapmak zorundasınız. Üzülmeyin hiç.
Çocuklar için de tehlike halbuki. İnsanların bu geniş tavırları yüzünden kurtulamıyoruz şu korona derdinden.Annem saniyorki biz onlardan birşey gecicek diye korkuyoruz da gitmiyoruz.hep suçluyor.herkesin çocukları geliyo bir sizemi var korona daha neler neler
İnanın kvdeme bu kadar üzülmüyorum.gelin diye aradıklarında eşime atiyirum topu geçiyorum.ama anneme bir türlü anlatamıyorum.gezme diyorum geziyor hergun dua ediyorum hayırlısıyla su bela bir gitseÇocuklar için de tehlike halbuki. İnsanların bu geniş tavırları yüzünden kurtulamıyoruz şu korona derdinden.
Kendisi kapsa torunlarına bulaştırsa bununla nasıl yaşayacak?İnanın kvdeme bu kadar üzülmüyorum.gelin diye aradıklarında eşime atiyirum topu geçiyorum.ama anneme bir türlü anlatamıyorum.gezme diyorum geziyor hergun dua ediyorum hayırlısıyla su bela bir gitse
Kaç defa anlattım yok.onuda gectimde böyle bir durumda bakicin bile olmayacak diyorum.ama kocan gibi evhamlisin korona iyi bahane oldu diye bir sürü soylemiyiranneniz işin ciddiyetinin farkında değil, ona koronadan ölenlerin durumunu anlatın, nasıl öldüklerini anlatın, belki ciddiye almaya başlar.
İşte anneme göre birşey olmaz.dikkat ediyoruz diyor.Kendisi kapsa torunlarına bulaştırsa bununla nasıl yaşayacak?
Valla ben olsam ne giderim ne de evime alırım. Pandemi bitince gönlünü alırım gerekirse.İşte anneme göre birşey olmaz.dikkat ediyoruz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?