Arada kaldım

incircekirdegi12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
351
243
18
33
Herkese merhaba
Ablalarım arkadaşlarım sizlerden fikir almak istiyorum. Henüz 1 yıllık evliyim ve kiracıyız. Ev sahibimiz bizi çıkarmak istiyor gelecek sene. Bizim aynı semtte 20 senelik bir binada çatı katı dairemiz var orası kirada oradan aldığımız kira ile şuan oturduğumuz yeni binada kiradayız. Ev sahibi sürekli bizi arayıp rahatsız ediyor diken üstündeyiz gibi bişey. Hoş parasını gününden önce ödüyoruz ama emsallerine göre uyguna kiraya verdiğini düşündüğü için gözü açılmış olacakki şimdi çıkarma peşinde.
Şimdi kiralar oldukça pahalı gücümüzde yok fazlasıyla.
Düşünüyorum kendi evimize geçmeli miyiz diye. Kayınvalidemde aynı binada ama aramız cok iyi arkadaş gibiyiz ancak aramızdaki seviye baki. Siz olsanız bu durumda farklı bi yere kiraya mı geçersiniz yoksa kendi evinizde mi oturursunuz.
Fikirlerinize ihtiyacım olacak. Teşekkür ediyorum şimdiden

Herkese merhaba
Ablalarım arkadaşlarım sizlerden fikir almak istiyorum. Henüz 1 yıllık evliyim ve kiracıyız. Ev sahibimiz bizi çıkarmak istiyor gelecek sene. Bizim aynı semtte 20 senelik bir binada çatı katı dairemiz var orası kirada oradan aldığımız kira ile şuan oturduğumuz yeni binada kiradayız. Ev sahibi sürekli bizi arayıp rahatsız ediyor diken üstündeyiz gibi bişey. Hoş parasını gününden önce ödüyoruz ama emsallerine göre uyguna kiraya verdiğini düşündüğü için gözü açılmış olacakki şimdi çıkarma peşinde.
Düşünüyorum kendi evimize geçmeli miyiz diye. Kayınvalidemde aynı binada ama aramız cok iyi arkadaş gibiyiz ancak aramızdaki seviye baki. Siz olsanız bu durumda farklı bi yere kiraya mı geçersiniz yoksa kendi evinizde mi oturursunuz.
Ayrı bir yerde kiraya çıkarım arayı bozmaya gerek yok.

Ayrı bir yerde kiraya çıkarım arayı bozmaya gerek yok.
Ev sahibini uzaktan gördüğüm kadar tanıyorum bu ev sahibi sizi 1 senede çıkaracağım deseydi tülümü perdemi almazdım şimdi yeni gideceğim yerinde böyle yapmayacağını kestiremiyorum artık kendi evime göre ayarla yapayım istiyorum ama kararsızım

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Başka bir yerde kiraya çıkın bence de.Böylece aranızdaki saygı, sevgi Baki kalır..

Ev sahibini uzaktan gördüğüm kadar tanıyorum bu kiracı sizi 1 senede çıkaracağım deseydi tülümü perdemi almazdım şimdi yeni gideceğim yerinde böyle yapmayacağını kestiremiyorum artık kendi evime göre ayarla yapayım istiyorum ama kararsızım
Eee sizin kiracı ne kadardır oturuyor.

Ben olsam kendime ait eve geçerdim(çatıkatı)
Böylece kirada olduğum evin sahibinin baskısıyla uğraşmazdım
Ben gelemem çünkü öyle şeylere
Resmen taciz ediyor adam
Kendi kiracıma 3 4 ay müddet tanırdım ona göre de kendi evime geçerdim

Ben olsam kendime ait eve geçerdim(çatıkatı)
Böylece kirada olduğum evin sahibinin baskısıyla uğraşmazdım
Ben gelemem çünkü öyle şeylere
Resmen taciz ediyor adam
Kendi kiracıma 3 4 ay müddet tanırdım ona göre de kendi evime geçerdim
Benide çok rahatsız etti. Gününden önce yatırdık düğün oldu bayram oldu aradık hatta bayramda ihtiyacınız olur diye günler öncesinden kirasını gönderdik. Hep iyi niyetli yaklaştık onlar bizi 1 senede çıkarmanın peşinde. Kendisi oturmayacaksa adli yollara başvuracağız orası ayrı ama gelecek sene bu evden çıkacağım bi gerçek

Son düzenleme:
Çok değilmiş ev sahibinize kızıyorsunuz ve haklısınız ama siz de aynisini yapsak mı diyorsunuz. Demek ki ev sahibi olunca yapilabilen seylermis bunlar.
Yorumum da bence aynı binaya çıkmayın saygı daha iyi korunur
Ev sahibime kızmıyorum :) takıldığım nokta biz buraya yeni evli olarak geliyoruz 1 senelik değiliz ona göre anlaşalım dedik tabi buyrun oturun istediğiniz kadar dedi ancak şimdi arayıp çıkacaksınız diyor. Ben yerimde huzurlu olsaydım kimseyi huzursuz etmezdik değil mi ?

Ev sahibime kızmıyorum :) takıldığım nokta biz buraya yeni evli olarak geliyoruz 1 senelik değiliz ona göre anlaşalım dedik tabi buyrun oturun istediğiniz kadar dedi ancak şimdi arayıp çıkacaksınız diyor. Ben yerimde huzurlu olsaydım kimseyi huzursuz etmezdik değil mi ?
O kadarını bilemem. Kiracı olmak da zor bu devirde ev sahibi olmak da. En iyisi tek evin olacak ne kiracı olacaksın ne kiracısı olan ev sahibi.
Kafa rahat, mis.
Kirayı arttirmak istiyordur belki de.

Sakın oraya taşınma, ne kadar uzak o kadar iyi
Yok akşam bizde yiyin derler, gece vakti çat kapı gelirler, hasta olsalar gitmesen olmaz, ne eşinle özelin kalır ne bir şey, daha idareli yaşayın fazla para verip başka ev tutun bencee

Çok değilmiş ev sahibinize kızıyorsunuz ve haklısınız ama siz de aynisini yapsak mı diyorsunuz. Demek ki ev sahibi olunca yapilabilen seylermis bunlar.
Yorumum da bence aynı binaya çıkmayın saygı daha iyi korunur
5 yıl dolmadan kiracı istemezse çıkaramazlar evden.kendi evsahipleri düşüncesiz ama konu sahibi de aynını yapacak kiracıya çık derse.

Back
X