Arada kaldım

itsmedusa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
1
0
1
Arkadaşlar öncelikle merhabalar
yaklaşık beş yıl önce tanıştığım bir kişiyle geçen sene konuşmalarımızın iyi gitmemesi durumundan dolayı konuşmayı kesmiştik. bu yıl askere gittiğinden kaynaklı tekrardan konuşmaya başladık yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz ve askerden gelmesine sadece on gün var. daha öncesinde hiç görüşmedik ve ben bu konuda çok çekiniyorum. benim bu ilişkiden beklentilerim çok fazla ve bu ilişkiyi hayatımın merkezine koydum. karşımdaki kişi daha önce konuşmalarımızda ilişki düşünmediğini ilişki insanı olmadığını söylüyordu ancak yaklaşık altı aydır o kadar farklı birine dönüştü ki şu an konuştuğum insanla geçen yıl konuştuğum insanın aynı olduğunu düşünmüyorum. ancak ilişkimiz sırasında çok büyük kaygılarım var ve ilkimi onunla yaşamak istiyorum o ilk başlarda bu konudan gayet hoşnutken şu aralar bu konu hakkında biraz da geri adımda kalmak istiyor bu yapacağım şey doğru bir karar mı bilmiyorum. Sizden fikirlerinizi bekliyorum

Askerdeyken tabi farklı birine dönüşür. Bir ordu erkekle yaşıyor ve yakında bir tek siz varsınız. Her türlü cazip gelirsiniz tabi, üzmek için demiyorum yanlış anlamayın.
Sizi siz olduğu için her koşulda isteyen biri doğru kişidir. Geçmişte iki kere denemişsiniz ve o koşullarda sizinle ilişki kurmamış. Bakın tesadüfe ki askerdeyken birden bire çoook değişmiş.
Geçici koşullarda başlamış bir şeye çok da ümit bağlamayın derim.

yaklaşık beş yıl önce tanıştığım bir kişiyle geçen sene konuşmalarımızın iyi gitmemesi durumundan dolayı konuşmayı kesmiştik. bu yıl askere gittiğinden kaynaklı tekrardan konuşmaya başladık yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz ve askerden gelmesine sadece on gün var. daha öncesinde hiç görüşmedik ve ben bu konuda çok çekiniyorum. benim bu ilişkiden beklentilerim çok fazla ve bu ilişkiyi hayatımın merkezine koydum. karşımdaki kişi daha önce konuşmalarımızda ilişki düşünmediğini ilişki insanı olmadığını söylüyordu ancak yaklaşık altı aydır o kadar farklı birine dönüştü ki şu an konuştuğum insanla geçen yıl konuştuğum insanın aynı olduğunu düşünmüyorum. ancak ilişkimiz sırasında çok büyük kaygılarım var ve ilkimi onunla yaşamak istiyorum o ilk başlarda bu konudan gayet hoşnutken şu aralar bu konu hakkında biraz da geri adımda kalmak istiyor bu yapacağım şey doğru bir karar mı bilmiyorum. Sizden fikirlerinizi bekliyorum
Geleceğin olmayan bir adamla neden ilkini yaşamak istiyorsun ki adam niyetini belli etmiş

Kaç yaşındasınız? Daha önce hiç görmediğiniz birini nasıl bu denli hayatınızın merkezine koyuyorsunuz? Belki dışarda davranışları çok garip. Belki saçma sapan bi insan. Ne bileyim belki iğrenç kokuyo 😅 adamı bi kere bile görmeden ilkimi onunla yaşamak istiyorum demeniz falan çok garip.

ilkimi onunla yaşamak istiyorum o ilk başlarda bu konudan gayet hoşnutken şu aralar bu konu hakkında biraz da geri adımda kalmak istiyor

Sence neden? Neden geri duruyor?

Ya aşırı dindar zina istemiyor.
Ya başına bela olmanı istemiyor çünkü evlenmeyecek seninle.
Ya zaten almayacak seni hakkına girmek istemiyor.

Sen ilkimi ona verecem.

Hiçbir konuda beklentide olmayın ve hiç kimseyi hayatınızın merkezine konumlandırmayın. Yoksa hep üzülürsünüz.

Geri durmaya çalışan birinin ilki olunca değışeceğini mi sanıyorsunuz.Tam tersi değersizleşeceksiniz onun için.Adam asker, şuanki iyiliğide fazla seçeneği yok o sebeple.Mantığınızı kullanın.

Back
X