- 16 Temmuz 2023
- 8.073
- 21.219
- 278
- 30
Kadının hatları yandıBen neye şahit olcam, kk da ceycey bunu taklit ediyo mu diycemallam nolyo ndnfj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının hatları yandıBen neye şahit olcam, kk da ceycey bunu taklit ediyo mu diycemallam nolyo ndnfj
Pardon sen kimsin gelmiş burda hakkımda beni taklit ediyor diyorsun vasfın ne?Doktor musun,bilim insanı mı?Ülkeye bir şeyler katmış birisi mi?Kadının hatları yandı. Yok bir şey yok bir şey. Şaka yapıyorum ya. Aileden birileri şahitlik yapar benim için. Neyse konuyu sabote etmiyim. Alıntı yapma lütfen cano, yorumlar uzamasın
Ben senin isminin ceyo mudur ne haltsa o olduğunu şimdi öğrendim seni tanımıyorum bile haddini bil.Kadının hatları yandı. Yok bir şey yok bir şey. Şaka yapıyorum ya. Aileden birileri şahitlik yapar benim için. Neyse konuyu sabote etmiyim. Alıntı yapma lütfen cano, yorumlar uzamasın
Aynen kanka seni ediyorum sen kimsin ki ansjakkcx kendinizi şöyle önemli görmenize bitiyorumBeni mi taklit ediyor anlamadım resmen eski nickimden soğudum![]()
Her konunu?Askım tedavini aksatma olur mu?Ceycey her konumu takip eden bir üye ve benim yorumlarımı beni sevdiğini söylemişti yakın zamanda. Ben fb partner ile ilgili konu açtıktan sonra ne hikmetse mastürbasyon yapmaktan bile utanan ceycey sevişmeye karar vermiş
Çok komiksin ya nerdeyse her yorumda ve her konumda yazılıyor ve sen de beğeni atıyorsun görüyorum. Her ne hikmetse ben konu açtıktan sonra sen de böyle bir paylaşım yaptın. O konumda da beğeniler yapmışsın. Yakın zamanda " senin yorumlarını seviyorum" falan demiştin. Tamam yeni öğrendin yeni nickimi öyle olsun :)Ben senin isminin ceyo mudur ne haltsa o olduğunu şimdi öğrendim seni tanımıyorum bile haddini bil.
Sen de aksatma kuzum dikkat et abinin arkadaşına kaptırma kendini. Sonra dedikodu malzemesi olursun, abin seni okuldan alır sıkıntı çıkarır.Her konunu?Askım tedavini aksatma olur mu?
Sen gerçekten tedavi ol deli misin senin seks hayatından banane istersen git 500 erkekle beraber ol deli midir nedir,benim cidden böyle bir flörtüm vardı baya da teklif etti olmadı istemedim.Sen kimsin ki herkes sana özenecek seni taklit edecek şizofreni tedavisine başla değişik sanrıların var.Çok komiksin ya nerdeyse her yorumda ve her konumda yazılıyor ve sen de beğeni atıyorsun görüyorum. Her ne hikmetse ben konu açtıktan sonra sen de böyle bir paylaşım yaptın. O konumda da beğeniler yapmışsın. Yakın zamanda " senin yorumlarını seviyorum" falan demiştin. Tamam yeni öğrendin yeni nickimi öyle olsun :)
Ahsjajsja sen gibi 10 erkeğin evine gidip 5 tane fbm yok ama cici kız :) tek bi kişiyle sevişmek istedim olmadı sen gibi kenar mahalle varoşu degilim şimdi naş konumdan.Sen de aksatma kuzum dikkat et abinin arkadaşına kaptırma kendini. Sonra dedikodu malzemesi olursun, abin seni okuldan alır sıkıntı çıkarır.
Ya da forumda libidokiller psikolojisi bozuk ne dediğini bilmeyen olarak anılmıyorum :)Sen de aksatma kuzum dikkat et abinin arkadaşına kaptırma kendini. Sonra dedikodu malzemesi olursun, abin seni okuldan alır sıkıntı çıkarır.
Benimle ilgili yazdığın yorumları şimdi alıntı yapardım da gerek yok uğraşmicam. Nasıl da aslan gibi kesiliyorsun laflara bak hele :)Sen gerçekten tedavi ol deli misin senin seks hayatından banane istersen git 500 erkekle beraber ol deli midir nedir,benim cidden böyle bir flörtüm vardı baya da teklif etti olmadı istemedim.Sen kimsin ki herkes sana özenecek seni taklit edecek şizofreni tedavisine başla değişik sanrıların var.
Yavrum durup durup bana sataşan sensin.Ben burda bile bana yaptığın yorumlara insan gibi cevap verdim belli oluyor arada yokluyorlar seni bir.Benimle ilgili yazdığın yorumları şimdi alıntı yapardım da gerek yok uğraşmicam. Nasıl da aslan gibi kesiliyorsun laflara bak hele :)
Sen gelip de ben senin hakkında şu zamana kadar tek yorum yapmadıysam sen de burda saygısız şekilde bana özeniyor tarzı yorum yapıp hakkımda dedikodu çıkartamazsın.Benimle ilgili yazdığın yorumları şimdi alıntı yapardım da gerek yok uğraşmicam. Nasıl da aslan gibi kesiliyorsun laflara bak hele :)
Dikkat ettiysen ben yorumlarda hakaret etmedim ama sen şuan haddini aştın. Ben 10 erkeğin evine gitmiyorum düzgün konuş. Babasına arabada tekmeyle dalan bir genç kızdan ne beklenir zaten. Sen çevrendeki herkese laflarınla ve hareketlerinle saldırıyorsun. Zamanla kendine gelirsin umarım.Ahsjajsja sen gibi 10 erkeğin evine gidip 5 tane fbm yok ama cici kız :) tek bi kişiyle sevişmek istedim olmadı sen gibi kenar mahalle varoşu degilim şimdi naş konumdan.
Yavrum ağlayacaksan oynamayalım :) gelip bana sataşan sensin haddini bildirince ağlamayacaksın.Dikkat ettiysen ben yorumlarda hakaret etmedim ama sen şuan haddini aştın. Ben 10 erkeğin evine gitmiyorum düzgün konuş. Babasına arabada tekmeyle dalan bir genç kızdan ne beklenir zaten. Sen çevrendeki herkese laflarınla ve hareketlerinle saldırıyorsun. Zamanla kendine gelirsin umarım.
Sen kendi kendine benim için o olmayan hayal dünyanda bir şeyler uydurup bana sataşırsan çok güzel haddini bildiririm madalya takmamı bekleme.Dikkat ettiysen ben yorumlarda hakaret etmedim ama sen şuan haddini aştın. Ben 10 erkeğin evine gitmiyorum düzgün konuş. Babasına arabada tekmeyle dalan bir genç kızdan ne beklenir zaten. Sen çevrendeki herkese laflarınla ve hareketlerinle saldırıyorsun. Zamanla kendine gelirsin umarım.
Allah'ım ergen ergen cringe konuşmalar. Hiç güleceğim yoktuYavrum ağlayacaksan oynamayalım :) gelip bana sataşan sensin haddini bildirince ağlamayacaksın.
Tamam en olgun sensin.Allah'ım ergen ergen cringe konuşmalar. Hiç güleceğim yoktu![]()