Arada Kaldım..

LittleQueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
467
0
96
İzmir
Selam.. Niye yaptığımı bilmiyorm ama paylasmak istedim. 5 yıllık bi ilişkim var.Çok iyi anlaşıyoruz.Fakat ben avukatım.Erkek arkadaşım meslek lisesi mezunu ve erkek kuaförü.Annem bunu sorun ediyor.Anlaşamazsınız diyor.Ama biz çok iyi anlaşıyoruz ve hiç sorun etmiyoruz bunu. Çok ortak yönümüz var.Kendisini geliştirmiş biri. ınsanların bu kalıplaşmış düşüncesini anlayamıyorum. Ne yapacağımıda bilmiyorm. benneyaptımkimirmirmirmir

Son düzenleyen: Moderatör:
Avukat ve kuaför
Olmaz diye birşey yok.
Ama bana da uyumsuz geldi..
Tamamen saçma bir yargı biliyorum,ama öyle geldi.
Aranızda sosyal bir fark var gibi geliyor eğitimden değilde yaptığınız iş yüzünden.

Avukat ve kuaför
Olmaz diye birşey yok.
Ama bana da uyumsuz geldi..
Tamamen saçma bir yargı biliyorum,ama öyle geldi.
Aranızda sosyal bir fark var gibi geliyor eğitimden değilde yaptığınız iş yüzünden.

İşte ben anlatamıyorum .Yok yani. Öyle bi durum söz konusu değil. O da ben de her ortama uyum sağlayabiliyoruz.

avukatlar sadece belli bir kesim meslekteki insanlarlami evlenebilirmis yani cok komik yarin sizin avukatlik yapabiliceginize kim garanti verebilirki avukatlik basariyi gerektiren bir meslektir herzaman basarili olabiliceginizi kim nerden biliyor kuaförse hic bitmiycek bir meslek bence erkek arrkadasinizin meslegi güzel bir meslek egerki iyide anlasiyorsaniz hic takilmayin derim ben unutmayin düsmez kalkmaz bir allah

avukatlar sadece belli bir kesim meslekteki insanlarlami evlenebilirmis yani cok komik yarin sizin avukatlik yapabiliceginize kim garanti verebilirki avukatlik basariyi gerektiren bir meslektir herzaman basarili olabiliceginizi kim nerden biliyor kuaförse hic bitmiycek bir meslek bence erkek arrkadasinizin meslegi güzel bir meslek egerki iyide anlasiyorsaniz hic takilmayin derim ben unutmayin düsmez kalkmaz bir allah
İşte bunu ben anneme anlatamıyorum. Biz hiç sorun etmiyorken insanlar neden bu kadar tuhaf düşünüyolar anlamıyorum. Sonuçta bu onla benim hayatım. Teşekkür ederim yorumunuz için

İşte bunu ben anneme anlatamıyorum. Biz hiç sorun etmiyorken insanlar neden bu kadar tuhaf düşünüyolar anlamıyorum. Sonuçta bu onla benim hayatım. Teşekkür ederim yorumunuz için

siz vakit gecirirken egleniyormusunuz
konusmaktan zevk aliyormusunuz
ortak zevkleriniz varmi ona bakin bence
eger annenizin etkisinde kalirsaniz kendinizde mutsuz olursunuz
su bi gercekki anneler kizlarini cok etkiler
5 sene sürdürmüssünüz bu iliskiyi
bence ayrilirsaniz cok üzülürsünüz
annenize tatli bir dille anlatmaya calisin
mutlaka kabullenicektir sizin kararliliginizi görünce

Bence olabilir...kariyeri sizinkiyle uyumlu biriyle uyumlu bir ilişki yürütebileceğinizi kim garanti edebilir ki...Anneler, evlatlarını kimselere yakıştıramazlar ama bu tür konularda bir adım geride durup eğitimli ve sosyal hayat hakkında bilinçli kızlarının kararlarına saygılı davranmak zorundalar neticede 5 yıllık bir ilişkide siz zaten bu adamla mutlu olup olamayacağınız hakkında kesin fikir sahibi olmuşsunuzdur....Hakkınızda hayırlı olsun....

dışardan bakanlar "şekle" bakıyorlarguclubacismile

• kız avukat oğlan kuaföreyvahedigeldismile
  • sizin onunla ne kadar anlaştığınız, hayata bakış açınızın birlekteliği dışardakiler ilgilendirmiyoropuyorumnanaktan
  • her ilişkiye bir kulp bulmak şart zaten:lepi:

evlilik düşünüyorsanız hayat sadece ikinizin hayatı olmaycak, bu kısım da bir gerçek-tatlicadiarzu-

Ben bu meslek takıntısını anlayamıyorum. Susturacaksın anneni. Avukat doktor yok bilmem ne. ne oluyor yani. Ne cahil cühela avukatlar var okumak cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır. Tıka kulaklarını. Avukatsın madem anneni de sustur:)

Aranızda sosyal bir farklılık var elbette...Bunu siz sorun yapmıyorsanız kimse yapmamalı ama gelin görün ki aileler karışmasa onaylamasa olmuyor :delphin:

5 yıldır süregelen bir ilişkim var diyorsunuz dile kolay 5 yıldır sürdürmüşsünüz.Seviyorsunuz ve anlaşacağınıza inanıyorsunuz bunu ailenize böylece diyin .

Umarım anlayışla karşılarlar

çok saçma bi düşünce anneninkide yani kültür bence beyindedir ne insanlar var doktoralar yapmış ama kafası ilkokullu birininkinden daha geri,bi diploması var die insan ayrımı yapılamaz bence gönüllerin anlaşması daha önemli.

Burada eger sen kuafor o avukat olsaydiniz bu kadar sorun cikmazdi.Bence cok sacma ama turk toplumu malesef biraz garip dusunuyor.Nasil ki ev isi yapmak cocuk bakmak kadinin en onemli ona ozel kutsal goreviyse erkekte kadinin isinin ustunde bir ise sahip olacak buda onun kutsal gorevi gibi birsey.Onemli olan sizin mutlulugunuz onemli olan insan olmasi.5 yildir bu iliski devam etmisse hayli hayli devam eder sanirim.Ayni seyi ben soylesem anneme senin yerinde olsam bizimkilerde ayni tepkiyi verir.Adim gibi eminim ama dedigim gibi turk toplumundasin ve biraz uymak gerekiyor.

siz avukat cüpbesiyle o da kuaför önlüğüyle gezmediğine göre... hiçbir önemi yok mesleğinin.

mutlu olmak istiyorsanız kalbinizin sesini dinleyin.

Ne alaka yahu.Önemli olan anlaşabilmektir.İnsanların sizleri kalıp içine sokmasına izin vermeyiniz.Benim eşimde kuaför.Ve istanbul'un en iyi kuaförlerinden.Çevresi itibari ile kendini son derece iyi geliştirmiş ve saygın birisi.

Saygınlık kazanmak yada kendini geliştirmek maalesef üniv. ile olmuyor.

ilerde olabilecek maddi sorunlarda sen daha ustun olup elin oğluna bakıcaksın anlatmay açalışılan bakış açcısı o...
ilerde cocuk olur sen evde neyn oturursan sana bakamaz evin yukunu sırtlayamaz diyedir. geçim derdi kapıdan girince aşkbacadan uçar derler eskiler. birde okutmuş etmiş kadın yakıştırmamış demek ki ama susturma yasadığın seyın arkasında olduğunu benımset annene, kim biliyorki bi doktorla yada milletvekiliyle daha iyi olucaksın

5 yıl ya az bır vakıt degıl

kuru bır onyargı ıcın sevgıne yazık etme dıcem ama ne yazık kı baskalarının düşünecıyle pek bır hareket edıyoruz :)

valla ben de avukatım eşim de lise mezunu yayınevi ve kitabevi var ama beni avukat doktor vs. arkadaşlarımdan çok daha kültürlüdür girdiğimiz ortamlarda da çok saygı görür ve inanılmaz sevilir arkadaşlarım tarafından

annem benim de başta sorun etti ama sonra eşimi tanıdıkça yelkenleri suya indirdi yılmadan annene onu anlat kişiliğini anlat ve mutlaka annenle tanışmasını sağla sizi mutlu görünce ikna olacaktır

Back
X