Arada Kaldım..

Dışarıdan resim olarak bakıldığında,mesleki açıdan denk olmayabilirsiniz. ama memnunsanız sevginizden emin ve anlaşıyorsanız,anneni ikna etmekten başka yol yok..
Anneler çocuklarına kimseyi yakıştıramazlar..ıyinin de iyisi olsun isterler..

Dışarıdan resim olarak bakıldığında,mesleki açıdan denk olmayabilirsiniz. ama memnunsanız sevginizden emin ve anlaşıyorsanız,anneni ikna etmekten başka yol yok..
Anneler çocuklarına kimseyi yakıştıramazlar..İyinin de iyisi olsun isterler..

Evet. İkna etmekten baska care yokk.

normalde tahsil farklılığı sorun olabiliyor gördüklerimde ama olmayanlar da var.5 yılda siz olur gözüyle bakıyorsanız sorun yok demektir.daha doğrusu sorun çıkacaksa da bunu göze alacaksınız demektir.sonuçta tahsili uyumlu insanlar iyi anlaşıyor diye bişey yok.insanlıkla alakalı.anneniz de kuaför demek abes geliyosa ki tabi ki çok saçma saç stilisti desin.bişey anlamaz insanlar. ya da hairdresser falan desin.hay allahım yarabbim.aileler çocukalrı bazen robot olarak düşünüyor sanırım.doğurmakla yaratmak arasındaki farkı bilemiyor yaratmış gibi hak sahibi hissediyor.evlilik gibi bi karar son kararı sizin vermeniz gereken bi durum.sonuçta başınıza n egelirse gelsin yine çeken siz olcaksınız.kimse sizin yerinize çekmez kocanızın derdini.

bence okumuş ayakları uzerınde duran bırısınız kımsenın kararlarınıza karışma hakkı yok bence bir yolunu bulur anlatırsınız zaten vazgecmezsenız onlarda mecbur zamanla kabullenır..bana göre sız gayet uyumlu cıftsınız eger ıkı tarfta aynı sevıyede olursa gecım zor oluyorr artı bırbırınıze ısten geldıgınızde anlatacagınız farklı ortamlarınız olcakk:D

bence okumuş ayakları uzerınde duran bırısınız kımsenın kararlarınıza karışma hakkı yok bence bir yolunu bulur anlatırsınız zaten vazgecmezsenız onlarda mecbur zamanla kabullenır..bana göre sız gayet uyumlu cıftsınız eger ıkı tarfta aynı sevıyede olursa gecım zor oluyorr artı bırbırınıze ısten geldıgınızde anlatacagınız farklı ortamlarınız olcakk:D

Evett kaydirigubbakcemile4

canım siz birbirinizi tanımıyor olsanız görücü usulu tanıştırılacak olsanız.o kuaför ben avukatım anlaşamayız,olmaz diyebirsin ya da ailen öyle diyebilir.ama zaten siz koskoca 5 yıl birlikte olmuşsunuz ve iyi anlaştığınızı söylüyorsun.o zaman böyle birisini bulmuşken bırakmak niye?ondan ayrılıp bir avukatla evlensen bu biraz kendini satmak gibi olmaz mı?biraz sert oldu ama bence öyle.
türk filmlerindeki gibi sevgiyi bir kenara bırakıp anne zoruyla zenginle evlenirdi ya kızlar sonra da mutsuz olurlardı.sonra o çocuk çıkar kızın karşısına "kendini para için sattın uleyn"derdi.seninki de kariyer için olmuş olacak pek farkjı yok.ama sen bu zihniyette değilsin bence.bu senin kararın başkalarına bırakma.

canım siz birbirinizi tanımıyor olsanız görücü usulu tanıştırılacak olsanız.o kuaför ben avukatım anlaşamayız,olmaz diyebirsin ya da ailen öyle diyebilir.ama zaten siz koskoca 5 yıl birlikte olmuşsunuz ve iyi anlaştığınızı söylüyorsun.o zaman böyle birisini bulmuşken bırakmak niye?ondan ayrılıp bir avukatla evlensen bu biraz kendini satmak gibi olmaz mı?biraz sert oldu ama bence öyle.
türk filmlerindeki gibi sevgiyi bir kenara bırakıp anne zoruyla zenginle evlenirdi ya kızlar sonra da mutsuz olurlardı.sonra o çocuk çıkar kızın karşısına "kendini para için sattın uleyn"derdi.seninki de kariyer için olmuş olacak pek farkjı yok.ama sen bu zihniyette değilsin bence.bu senin kararın başkalarına bırakma.

Zaten kesinlikle bırakma düşüncesinde değilim.Onay verselerde vermeselerde. Sadece annemin bu tutumu beni üzüyo. Yorumunuz için teşekkürler olumunekankayizsmile

Anneni bi şekilde ikna etmeye bak canım...

Bi insanı mesleğiyle yargılamak hiç hoş deil. Önemli olan anlaşmanız...

Tatlım erkek arkadaşın uyumlu görünen meslek sahibi olsa da - evlendikten sonra çok iyi anlaşabileceğiniz anlamına gelmiyor maalesef.
Arkadaşlık sırasındaki beklentilerle - evlendikten sonraki beklentiler çok farklı.
Yanlış birşey söylemek istemiyorum ama genellikle erkekler - flört ettikleri bayanın kendinden daha kariyerli -
bilgili olmasından gurur duysalarda - evlendikten sonra taşıyamazlar.
Statü farkını bilerek evlenen kadın bunu sorun etmesede - erkeğin psikolojisi farklı tepkiler verir nedense.
Bu konudaki gözlemlerim ve tecrübelerim - kadınların değilde - erkeklerin kendilerini gözden geçirmesi yönünde.
Kendi açından bakarak sorun olmayacağından emin olabiliyorsun. Ya arkadaşın? Kendi içinde - taşıyabileceğinden emin olabiliyormu?
Dilerim herşey hayal ettiğinden daha güzel olur canım.
a.s.

Tatlım erkek arkadaşın uyumlu görünen meslek sahibi olsa da - evlendikten sonra çok iyi anlaşabileceğiniz anlamına gelmiyor maalesef.
Arkadaşlık sırasındaki beklentilerle - evlendikten sonraki beklentiler çok farklı.
Yanlış birşey söylemek istemiyorum ama genellikle erkekler - flört ettikleri bayanın kendinden daha kariyerli -
bilgili olmasından gurur duysalarda - evlendikten sonra taşıyamazlar.
Statü farkını bilerek evlenen kadın bunu sorun etmesede - erkeğin psikolojisi farklı tepkiler verir nedense.
Bu konudaki gözlemlerim ve tecrübelerim - kadınların değilde - erkeklerin kendilerini gözden geçirmesi yönünde.
Kendi açından bakarak sorun olmayacağından emin olabiliyorsun. Ya arkadaşın? Kendi içinde - taşıyabileceğinden emin olabiliyormu?
Dilerim herşey hayal ettiğinden daha güzel olur canım.
a.s.

Taşıyabileceğinden eminim canım.

Meslek takıntısını ben de anlamıyorum.
Karı-koca yemeyip içmeyip sürekli mesleklerinden mi konuşuyorlar sanki.
Sabah oluyor herkes basıp işine gidiyor, akşam dönüyor evine, meslek kalıyor işyerinde.
Evini geçindirebilecek kadar kazanabiliyorsan eğer istersen limon sat, istersen hakim ol, istersen saç kes, nedir yani.

hmm enteresan bir durum..
benim aklıma gelen soru şu: anneniz sizin uyuşamayacağına 5 yıl sonunda mı karar verdi??

hayırlısı olsun diyorum..
annenize kısmen katılıyorum..
yürütmeniz için ikinizin de komplekssiz olmanız gerekiyor çünkü...
ve başkalarını hiç takmayacak kadar sabırlı..

aranızdaki eğitim farkından dolayı değil ama benim tavsiyem annen yok diyorsa bence vardır bildiği birşey...meslekten dolayı değil; ilerisini sezinlediği için bence annen veya ailenin istemediği bi evlilik yapma derim...

aranızdaki eğitim farkından dolayı değil ama benim tavsiyem annen yok diyorsa bence vardır bildiği birşey...meslekten dolayı değil; ilerisini sezinlediği için bence annen veya ailenin istemediği bi evlilik yapma derim...

O sadece meslek konusunda takıntı yapıyo.Diğer her konuda erkek arkadaşımı çok iyi buluyor. Sadece meslek yüzünden böyle konuşuyor. 5 yıldır görüşüyorum zaten çok iyi tanıyorm .

ben de arada sosyal farklilik oldugunu dusunuyorum. annenize katiliyorum.
yani kucumsemiyorum tabii ki ama erkek kuaforu kendini ne kadar gelistirse de bir avukat kadar olamaz bana gore.
evleneceginiz erkek sizi tasiyabilmeli. bu yuzden esiniz ve aranizda sosyal fark olmamasi cok onemli, hele ki siz avukatsiniz yani.

Back
X