Arada kaldım

35yagmur35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
630
836
323
İzmir
Merhaba öncelikle çok uzatmadan yazayım bende derdimi.. Benim 5 yıllık süren bir ilişkim var gecen yıl 8 9 ay kadar ayrıydık gecen yıl ekimde tekrar barştık. 2 ay önce ailesiyle bize akşam tanışmaya çay içmeye geldiler gittiler benim ailem artık gelsinler tanışalım demişti çünkü neyse 2 ay oldu araya onların akrabalrının cenazesi ramazan girdi falan derken isteme devamlı ertelendi bayramdan sonra gelicez dedi erkek arkadaşım geçen hafta da beni akrabalrının düğününe davet ettiler gittim iyi de geçti ama ne sevgilimden ne de ailesinden istemeye gelicez falan lafı daha çıkmadı benim ailemde devamlı ne zaman gelicekler diyo haklı olarak hafta başı sevgilime sordum en sonunda dayanamadım daha konuşamadık işten gç gidiyorum uyuyo oluyolar fln dedi ama hala ses yok sizce bu işi istemiyolarmı yani oyalıyorlar mı ??

Başımdan hiç böyle bir olay geçmedi bu işler nasıl olur bilemem ama bir arkadaşımın da başına aynı olay gelmişti sevgilisinin ailesi tanışmaya geldi sonra cenazeleri olmuş ama ailesi o cenazenin içinde bile kızı ve ailesini düşünmüşler arayı açmayalım kızın ailesine mahcup olmayalım gidip isteyelim yüzüklerini de takalım demişler oğullarına ve öyle de olmuştu.Hemen istemeye geldiler yüzüklerini de takmışlardı.
Sevgilinle aynı şehirde misiniz? Belki arada mesafe varsa biraz zor olabilir gelip gitmeleri, hemen oyalıyolar diye düşünmemek lazım sevgilinizin konuşmasını bekleyin bence.Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sizi daha fazla mahcup etmezler :1hug:

daha adı konulmadan ilişkinizin, senin akraba düğününde ne işin var bacım? akrabaya ne diye tanıttılar seni, bizim oğlanın uzatmalı yavuklusu diye mi? hata yapmışsın bence. ilişkiler normal seyirde gitse amenna ama senin durumun biraz farklı. kendini naza çekmen gerek diye düşünmekteyim bacım.

ne değişik bi olay bu! hem tanışmaya gel, hemde ortada bişey yokmuş gibi davran!!
devamını getirmeyecekse erkek arkadaşınız, ne demeye ailesini alıp da evinize gelmiş?

iletişiminiz kopuk mu? bu isteme olayında karşılıklı anlaşma yoksa erkek tarafı bi an önce olsun diye bastırır benim bildiğim.

maddi olanakları sınırlı ise hazırlık ypmak amacıyla erteliyolar dicem ama onu da erkek arkadaşınızın size söylemesi lazım.

yukarda altı çizili yerde geçen erkek arkadaşınızın söyledikleri ise sadece çocukları inandırabilir.

çok garip bir durum
kötükedihüso

Evet canım aynı şehirdeyiz haftaiçi pek görüşemesek de pazararı hep beraberiz. Ben çözemedim ilesinin niyetini daha valla

Ya ailesi bayramda davet etti bizimkiler olmaz dedi neyse sonra düğüne davet ettiler bende gittim çok da iyi davrandılar hiç beklemediğim kadar hemde bütün ailesiyle dedesi vs vs tanıştım ama ne bileyim daha bizimkileri arayıp gelicez vs konuşması olmadı hiç

Bencde çok garipiten genelde 9.30 10 arası çıkıyo ve ve 11 30da ancak ve gidebiliyo mesafesi uzak otobüs beklemek falan deken ancak o saatlerde gidiyo hergün konuşuuz msjlaşırız ailesiyle de aram iyi şuan ama hep bi engel çıktı bi türlü olamadı bizim iş peki ben nasıl davranmalıyım şimdii ??? :gitme:

İstemeye gelmeyene kadar görüşmeyin. Ne bu canım sizi ailenizin yanında küçük düşürmeye ne hakkı var? Aileniz de size yükleniyordur sonuçta.

İstemeye gelmeyene kadar görüşmeyin. Ne bu canım sizi ailenizin yanında küçük düşürmeye ne hakkı var? Aileniz de size yükleniyordur sonuçta.

Aynen öyle canım herkes ee ne zman gelicekler diye soruyo gecen gün dedim sizinkiler ne düşünüyo sanki istemiyolar gibi dedim o da ; Daha geçen gün yanlarındaydın hiç öyle halleri varmıydı sana bu konuda herşey olumsuz geliyo zaten dedi bende ama benide anla herkes soruyo diyince sözlerin beni çok üzüyo sende beni anla eve çok geç gidiyorum biliyosun o yüzden konuşamadık falan dedi

canım bence sende onun bahanlerine inanmak istiyorsun, yanlış mıyım?

evlilik niyetiniz neticesinde ailesi tanışmya gelmişse bu işin bi devamı olduğunu ve adımın kendilerinden gelmesi gerektiğini bilirler.

hem erkek arkadaşın vakit bulamıyorsa bile annesi 'oğlum şu gün gidelim isteyelim sor bakalım müsaitlermi' filan diye o kendi belirler. zaten şu aşamada genç çiftler devreden çıkar kısmen olaya aileler el koyar.

ailesi olumsuz bi düşüncedeyse erkek arkadaşın sizi oyalıyor olabilir. yada ailesini ikna ediyordur. ama ortada normal olmayan bişey olduğu kesin

sen de bence ne zaman geliyosunuz filan deme lafını hiç açma. o sana lafı açana kadar da soğuk davran. rengini belli etsin

Çok haklısın yarın görüşücez bakalım bende aynı şeyi düşnüyorum o açmasa bile ailesinn bu konuyu açması gerekiyo benim takıldıgım noktada bu zaten ya :uhm: Benimde merak ettiğim bu ailesi bana çok iyi davranıyo falan aama bu işi uzatıyolar istemiyolar gbi geliyo ama senin dediğini yapıcam bi süre mesafeli davranıcam çok saol canım yardımlaın için yerimseniben

Böyle bir mevzuyu aileyle konuşmaya iş güç engel olamaz.
Bu adam hep çalışıyor sonuçta, o zaman hiç konuşamayacak mı?
Alın karşınıza açık açık konusun. Hazır değilse hazr değilim falan desin en azından...

Tepkini koy. Gelmezseniz bundan sonra hiç birşey aynı olmaz de. Hayatını düzene koymayı öğrensin.

Dogru haklısnız düşün düşün işin içinden çıkamadım haliyle kimseylede konuşamadım allahtan buraya yazmak aklıma geldi çok yardımcı oldunuz gerçekten çok tşkler farklı kişilerin görüşleri çok iyi oldu yerimseniben

aynı benim kaynana gibi olmaz inş CADIARZU

o da uzaktan cok sever canım benim, yavrum ,kızım, özledim bilmem ne

ama iş bişey yapmaya yada almaya gelince sanki komşunun akrabası evlenicek edalarında

hakkında hayırlısı olur inş
olumunekankayizsmile

Amin inşalalh bakalım yeni yeni tanıycaz kaynanayıda

Ne uykucu bır aıleymıs!
O vakıt sevgılınız bır pazar sabahı kahvaltıda konussun aılesı ıle.
Yada bır gun telefon acsın, aılesı ıle telefonda konussun.
Malum uyku derdınden gorusemıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…