Merhabalar.. Üniversite 3. sınıfa geçtim. çok yakın üç arkadaşımla aramdaki bağları sevgilim sayesinde tamamen kopardım . durum şöyle arkadaşlarıma maddi manevi hep destek oldum elimde avucumda ne varsa hep vermek istedim mesela bir yere gidileceği zaman al nolur bunu giy çok yakışır ya da paraları olmadığında ya beraber olalım nolur gelin ben ısmarlarım diyebilim hep bunun karşılığında onlar kimi zaman olmaz gelemem bile diyebildi.Kısacası ben böyleyim elimde avucumda ne varsa veririm ama arkadaşlarımdan bunu göremedim çok hasta olduğumda yurda gelip ödevimi hocaya ulaştırmadı bile bir tanesi neymiş yemek yemsi gerekiyormuş yetişemezmiş...diğeri çağırdığım yerlere gelmez oldu sevgilim izin vermiyor diye... ben bir şey istediğimde direkt hayır diyebildilr ki ben onlara ne iyilikler yaptım 2. sınıfın son döneminde ben de uzak kaldım çevremi değiştirdim sevgilim çok kızıyordu ya onlar ya ben dedi seni kullandılar ve hala güleryüz gösterince sen bir şey olmamış gibi yanına geliyorlar dedi.. geçen bir tanesi erkek arkadaşıma mesaj atmış ulaşamıyorum falan diye o da ben ulaşıyorum demekki yeterince iletişim kurmak istememişsin demiş ...o da benle iletişim kurmak isrtese cevap verirdi demiş (ki evet istemiyorum..) olaylar böyle askıda kaldı üçüyle de konuşmuyorum.. bu mesajı yazanla arada konusuyordum ama sevgilim kızıyor asla konuşmayacaksın diyor.. benı düşündüğü için o da .. ben de çok yumuşak başlıyımm aynı sınıftayız sonucta selam vermem gerekirse bir şey sorarsa ne yapacağımmm
( kavga çıksın istemiyorum çünkü zaten okuldan soğudum onlar sayesınde gitmiyorum doğru dürüst dahada hayatımı mahvetmek istemiyorum yıllarımı heba etmek istemiyorum
43: