Arada kaldım!!!!

eselif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
38
0
36
Ankara
Merhabalar.. Üniversite 3. sınıfa geçtim. çok yakın üç arkadaşımla aramdaki bağları sevgilim sayesinde tamamen kopardım . durum şöyle arkadaşlarıma maddi manevi hep destek oldum elimde avucumda ne varsa hep vermek istedim mesela bir yere gidileceği zaman al nolur bunu giy çok yakışır ya da paraları olmadığında ya beraber olalım nolur gelin ben ısmarlarım diyebilim hep bunun karşılığında onlar kimi zaman olmaz gelemem bile diyebildi.Kısacası ben böyleyim elimde avucumda ne varsa veririm ama arkadaşlarımdan bunu göremedim çok hasta olduğumda yurda gelip ödevimi hocaya ulaştırmadı bile bir tanesi neymiş yemek yemsi gerekiyormuş yetişemezmiş...diğeri çağırdığım yerlere gelmez oldu sevgilim izin vermiyor diye... ben bir şey istediğimde direkt hayır diyebildilr ki ben onlara ne iyilikler yaptım 2. sınıfın son döneminde ben de uzak kaldım çevremi değiştirdim sevgilim çok kızıyordu ya onlar ya ben dedi seni kullandılar ve hala güleryüz gösterince sen bir şey olmamış gibi yanına geliyorlar dedi.. geçen bir tanesi erkek arkadaşıma mesaj atmış ulaşamıyorum falan diye o da ben ulaşıyorum demekki yeterince iletişim kurmak istememişsin demiş ...o da benle iletişim kurmak isrtese cevap verirdi demiş (ki evet istemiyorum..) olaylar böyle askıda kaldı üçüyle de konuşmuyorum.. bu mesajı yazanla arada konusuyordum ama sevgilim kızıyor asla konuşmayacaksın diyor.. benı düşündüğü için o da .. ben de çok yumuşak başlıyımm aynı sınıftayız sonucta selam vermem gerekirse bir şey sorarsa ne yapacağımmm:(( kavga çıksın istemiyorum çünkü zaten okuldan soğudum onlar sayesınde gitmiyorum doğru dürüst dahada hayatımı mahvetmek istemiyorum yıllarımı heba etmek istemiyorum:((:43:

arkadaslarin icin neden hayatini zindan ediyorsun...okulunada git...derslerini kacirma...onlarlada mesafeli ol bisey sorarlarsada ver cevabini gitsinler...sana deger vermiyen insanlara sen neden bu kadar deger verip uzuluyorsun boswer yaa...

bir kaç kişi yüzünden niye hayatın mahfoluyoki... hemde arkadaş ... boşver gitsin bence onları görüncede konuş , konuşmazsan kafanı daha çok meşgul ederler ve her gördüğünde sinirlerin zıplar. bence hiç bişey olmamış gibi davran ve araya yavaş yavaş mesafe koy. onlarla birlikte olmaktan kaçın. benimde bu tarz arkadaşlarım vardı ve hayatımdan yavaş yavaş çıkardım onları ve hiç te pişman değilim çok ta iyi yapmışım. böyle kişilere güveniirdin bir gün başın sıkıştığında ararsın ve hiç birini bulamazsın. haa bişey daha bence böyle şeyleride fazla dert etme hayatta neleeer var neleer...

Arkadaşınıza katılıyorum. Siz kendinizi kullandırtmışsınız ve bunu isteyerek yapmışsınız.
İstedikleriniz olsun diye de hep verici taraf olmuşsunuz.
Onlar size dost olmadıklarını göstermişler aslında. İhtiyacınız olduğunuzda yanınızda olmayarak.
Kimseyle görüşmek ve kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Okulunuza gidin ve birşey sorarlarsa bize bu anlattıklarınız yüzünden, yani ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmadıklarından dolayı onlara kırgın oldğunuzu söyleyin.
Siz böyle davranarak sadece kendinize zarar veriyorsunuz.
Okula gitmemek ne demek.
Yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunu zamanla anlayacak ve pişman olacaksınız

çok haklısınız aslında biliyorum ama çok yumuşak başlıyım hayır deyip kötü olamıyorum ondan sanırım ama zamanla düzelir inşallah .. işin garibi su kı hıc bır zaman neden böylesin demediler hep beni suçladılar uzak duruyormuşum son zamanlarda diye .. neyse cok sağolun

"Hayır" diyebilmek kötülük değildir.
Aksine bazen o insana hayır diyerek iyilik yapmış bile olabilirsin.

Bu konuda sevgilinin sana yaptırım uygulaması yanlış, hayatına giren menfaatçi insanlara seni savunacak biri mi gerekiyor, seni yönlendirecek gözünü açacak birisi mi olacak illa. Arkadaşlıkların konusunda senin fikrin önemli gerçekten kullanıldığını düşünüyorsan çekersin mesafeni olur biter...

Hem seni kullandıklarını söylüyorsun kendinde öyle düşünüyorsun, hem de sevgilin izin vermediği için arada kaldım falan diyorsun, önce kendi düşüncelerini tart, ne düşünüyorsun bu insanlar hakkında, hem aynı sınıftaysan selam verir geçersin öyle bir yerlere çağırmazsın bir şeyler ısmarlamazsın bu kısmı dert değil yani. Ama yine de sevgilin arkadaşların konusunda seni uyarabilir ama sana yaptırım uygulayamaz.

Son düzenleme:
ilkokul-ortaokul-lisede edindiğiniz arkadaşlıklar devam etmediği gibi ünidende edindiğiniz arkadaşlıklar devam etmez.çok nadirdir görüşenler genelde herkes hayata atıldığı için kopmalar oluyor zaten boşuna kendinizi üzmeyin ve birileri için eğitimiminizden asla olmayın size ileride arkadaşlarınız değil aldığınız diploma yardımcı olacak

Back
X