Ben karisamiyorum zaten , bisey demedim zaten ..Her ne olursa olsun siz karışmayın kuzenisiniz anne değil baba değil, gönderin kendi evinde halletsin sonra demesinler Menesa doldurdu göndermedi yuvasını yıktı diye, millet der valla. Siz kötü olursunuz.
HAklı olabilir ama işte sesini çıkartamaz her çıkarttığında sen biliyodun çocuklarım var ve arkadaşları da gelecek sanane diyecek. Anlayamayız. Ama ikna etmeye çalışın evine gitsin. YAda eşini arayın. Gelsin alsın. Siz kötü olmayın.Ben karisamiyorum zaten , bisey demedim zaten ..
ama uzuldumde kiza ..
git diyemiyorum ama kalda diyemiyorum.
bana diyorki ben hakliyim , ve herkesi karsima aldigim adam neden boyle nankorluk yapiyor ..
HAklı olabilir ama işte sesini çıkartamaz her çıkarttığında sen biliyodun çocuklarım var ve arkadaşları da gelecek sanane diyecek. Anlayamayız. Ama ikna etmeye çalışın evine gitsin. YAda eşini arayın. Gelsin alsın. Siz kötü olmayın.
Kuzenin normal bir tepki vermiş,kim olsa bu söylenenlere alınır kırılırdı bence..
Size içine dökerek bir süre eşine olan öfkesini kusar..
Ne ikna etmeye çalışın , ne de sürekli haklısın kelimesini kullanın..
Dinleyici olarak size düşen görevi yaptıktan sonra gerisi ona kalmış..
niye kendi anasına babasına değil de sana gelmiş olan sana olacak bu durumda karışma bir kaç gün kalsın sakinleşsin.
sonra kocasıyla barışıp menesa beni gazladı filan da diyebilir
karı koca arasına girmemek en iyisi fikir belirtmemeye çalış.
Annesine babasina gidemiyor , cünkü amcam ve yemgem bu evlilige karsiydi .
aslinda kuzenimin kotu niyeti asla yok esine cok fena kirilmis ..
benim hic hakim yokmu fikrimi soyleyemiyorum diyor .
bende yorumsuz dinliyorumn
Git falan demeyin.. Ben gelsem birine ve bana kocanin yanina git dese herhalde yerin dibine gecerdim..
Eşini aramissiniz zaten siz yapmaniz gerekenleri yapmissiniz.
yazık kadına çok üzüldüm ama işte keşke başta anne babasını dinleseydi bak şimdi gitmeye yüzü yok,
kimin için vazgeçmiş ailesinden değmeyecek biri için
Malesef..
Herkes soyledi ama is isten gecti iste ..
Adamda kendini bulunmaz hint kumasi saniyor , her tartismada git git ...
baska bisey bilmiyor .
O zaman gitmesi belki daha hayirli. Adam cocuklarina bskici almis gibi.Malesef..
Herkes soyledi ama is isten gecti iste ..
Adamda kendini bulunmaz hint kumasi saniyor , her tartismada git git ...
baska bisey bilmiyor .
Cok zor bı durum bence karısmayın ama adamın yaptıgı da cok buyuk terbıyesızlık umarım hersey yoluna gırer.su an kuzenınız sızdemı?
O zaman gitmesi belki daha hayirli. Adam cocuklarina bskici almis gibi.
Uzuldum kuzenine, ama sonucta kendi seciminin sonuclarina katlaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?