Arada Kaldim..

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.070
198
Merhabalar Arkadaslar .

Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var , cünkü ben arada kaldim nasil akil verecegimi bilmiyorum sizlere kostum..

3 Saat önce kuzenim bana geldi , esiyle tartismis .
kuzenim bosanmis bir adamla evlilik yapti enistemizin ilk evliliginden 2 cocugu var , kuzenimin hic bir sorunu yok esiyle cocuklarlada cok iyi anlasir hediyeler alir gezdirir hafta sonlari yanina alir , kuzenim bu evliligi yaparken herkesi karsisina aldi.
bugun esi aramis ve demiski cocuklar geliyor ve arkadaslarinida getiriyorrlar , kuzenimde esine demiski bir daha lutfen baskasinin cocuklarini cagirirken bana haber ver , ben kimsenin cocugunun sorumlulugunu almak istemiyorum , senin cocuklarin herzaman zaten gelebilir onlarinda evi ama sirf arkadadlarinin annesi gece disari cikicak diye ben bekcilik yapamam en azindan sor .
eside bunun ustune kuzenime begenmiyorsaan kapi orda demis..
kuzenimde ilk bana geldi , ve gitmicem diyor annemde gonder sen karisma diyor esiyle aralari daha cok.bozulur .
kuzenimin zoruna giden esinin ona , ben cocuklarimin arkadaslarini taniyorum ve eski esimde taniyor sen tanimasanda olur demis buda zoruna gitmis kuzenimin..
ben kiza nasil akil vericem arada kaldim...

Her ne olursa olsun siz karışmayın kuzenisiniz anne değil baba değil, gönderin kendi evinde halletsin sonra demesinler Menesa doldurdu göndermedi yuvasını yıktı diye, millet der valla. Siz kötü olursunuz.

Her ne olursa olsun siz karışmayın kuzenisiniz anne değil baba değil, gönderin kendi evinde halletsin sonra demesinler Menesa doldurdu göndermedi yuvasını yıktı diye, millet der valla. Siz kötü olursunuz.
Ben karisamiyorum zaten , bisey demedim zaten ..
ama uzuldumde kiza ..
git diyemiyorum ama kalda diyemiyorum.
bana diyorki ben hakliyim , ve herkesi karsima aldigim adam neden boyle nankorluk yapiyor ..

Ben karisamiyorum zaten , bisey demedim zaten ..
ama uzuldumde kiza ..
git diyemiyorum ama kalda diyemiyorum.
bana diyorki ben hakliyim , ve herkesi karsima aldigim adam neden boyle nankorluk yapiyor ..
HAklı olabilir ama işte sesini çıkartamaz her çıkarttığında sen biliyodun çocuklarım var ve arkadaşları da gelecek sanane diyecek. Anlayamayız. Ama ikna etmeye çalışın evine gitsin. YAda eşini arayın. Gelsin alsın. Siz kötü olmayın.

Esine yazdim gelmesin istemiyorum diyor , ben istedigim i cagiririm , benim evim degilmi.diyor degilmi . diyor.
Sinir etti o beni , bende fazla ustelemedim..

Kuzenin normal bir tepki vermiş,kim olsa bu söylenenlere alınır kırılırdı bence..
Size içine dökerek bir süre eşine olan öfkesini kusar..
Ne ikna etmeye çalışın , ne de sürekli haklısın kelimesini kullanın..
Dinleyici olarak size düşen görevi yaptıktan sonra gerisi ona kalmış..

niye kendi anasına babasına değil de sana gelmiş olan sana olacak bu durumda karışma bir kaç gün kalsın sakinleşsin.

sonra kocasıyla barışıp menesa beni gazladı filan da diyebilir

karı koca arasına girmemek en iyisi fikir belirtmemeye çalış.

Esine mesaj yazdim , gelip almasi icin .istemiyorum diyor sinirlerimi bozdu eside.sanki kizin haki yok hic o evde fikrini soylemicek sanki kuzenime mesaj yazdigimi soylemedim ama ..
ben sadece dinliyorum kendisini yorum yapmiyorum.

Annesine babasina gidemiyor , cünkü amcam ve yemgem bu evlilige karsiydi .
aslinda kuzenimin kotu niyeti asla yok esine cok fena kirilmis ..
benim hic hakim yokmu fikrimi soyleyemiyorum diyor .
bende yorumsuz dinliyorumn

Annesine babasina gidemiyor , cünkü amcam ve yemgem bu evlilige karsiydi .
aslinda kuzenimin kotu niyeti asla yok esine cok fena kirilmis ..
benim hic hakim yokmu fikrimi soyleyemiyorum diyor .
bende yorumsuz dinliyorumn

yazık kadına çok üzüldüm ama işte keşke başta anne babasını dinleseydi bak şimdi gitmeye yüzü yok,
kimin için vazgeçmiş ailesinden değmeyecek biri için

Git falan demeyin.. Ben gelsem birine ve bana kocanin yanina git dese herhalde yerin dibine gecerdim..

Eşini aramissiniz zaten siz yapmaniz gerekenleri yapmissiniz.

Git diyemem zaten...
benden baska kimsesi yok burda annesi ve babasida evlilige karsiydi diye , oblara gidemiyo zaten .

yazık kadına çok üzüldüm ama işte keşke başta anne babasını dinleseydi bak şimdi gitmeye yüzü yok,
kimin için vazgeçmiş ailesinden değmeyecek biri için

Malesef..
Herkes soyledi ama is isten gecti iste ..
Adamda kendini bulunmaz hint kumasi saniyor , her tartismada git git ...
baska bisey bilmiyor .

Cok zor bı durum bence karısmayın ama adamın yaptıgı da cok buyuk terbıyesızlık umarım hersey yoluna gırer.su an kuzenınız sızdemı?

O zaman gitmesi belki daha hayirli. Adam cocuklarina bskici almis gibi.
Uzuldum kuzenine, ama sonucta kendi seciminin sonuclarina katlaniyor.

Isin tuhaf yani adam calisiyor ama cocuklari cagiriyor .
cocuklarda kuzenimin yaninda SIKILIYORMUS kadinda surekli disari cikamiyor suan havalarda bozuk .
esi cok dusuncesiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…