- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
Haklisin.Amaan kuzeniniz koysun postayı. Bu tur adamlarin totosunu niye kaldiriyor kadinlar anlamıyorum. İlle de kocişim...
Hem her tartismada git diyen adam p.zevenktir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin.Amaan kuzeniniz koysun postayı. Bu tur adamlarin totosunu niye kaldiriyor kadinlar anlamıyorum. İlle de kocişim...
Hem her tartismada git diyen adam p.zevenktir.
Evet..Bence çocuğuda yoksa yazık etmesin kendine..Otursun ciddi ciddi konuşsun adamla..Düzelmiyorsa eğer ayrılsın..Böyle hayat geçmez çünkü..
Siz yanlış okudunuz galiba ev kadının evi eve yerleşen koca sinirlendikçe kadını evden kovuyormuş,evet bir imzaya bakar siz herkesi kendinizle niye kıyaslıyorsunuz kadın seviyorum dedikçe adamın bir yerleri kalkmış![]()
ayyy32 üvey anneleri bana anlatma , sadece kendimin ki ile kıyasladığımı ne biliyorsunuz .Oldu canım çocuklar benim ama sen bakacaksın,karımın evinde oturayım çocuklar benim ama sen bakacaksın ha yetmedi bide arkadaşlarınada bakacaksın çünki eski eşimle biz öyle karar verdik,adama bak bide kadını evinden kovuyo kendi evinden ..
Menesa sen dayak olayını anlattıktan sonra ben yorum yapmayı bıraktım farkındaysan , çocuklar meselesin de hala haksız görüyorum o ayrı.Bu arkadas, herkesi kendi uvey annesiyle kiyasliyo ..
Menesa sen dayak olayını anlattıktan sonra ben yorum yapmayı bıraktım farkındaysan , çocuklar meselesin de hala haksız görüyorum o ayrı.
Çok masum olduğunu da düşünmüyorum kuzenin de ama dayak olayını sen yazmamıştın.
Rabbim kaderime üvey analığı yazmasın , bulunduğu konum itibariyle , zorluk yaşamaması çok zor.
Bu arada darp raporu almış mı?Evet haklisin , bize bisey anlatmadiki daha yeni duydum bende aksam soyledi banada .
Cok sinirlendim ..
Yapilmamasi gerekeni yapmis ..
Dengesiz!!
Bu arada darp raporu almış mı?
Kuzeninize en iyi yardımı bu konudaki kanuni haklarını, şiddet durumunda neler yapması gerektiğini anlatarak; yapabilirsiniz.
Son durum nedir? Geri dönmeyi düşünüyor mu?
Bir de kafama takıldı kuzeniniz evi evlendikten önce mi aldı, sonra mı?
Daha üç gün önce , babamın sakallarına önce ki halinin daha güzel olduğunu şimdi kullandığının yakışmadığını söyledim , o sıra üvey anam ben öyle istiyorum dedi .
Kısaca sen kimsin demek istedi yani karısı varken burda.
Ana varken baba bir göz , ana yokken baba kör.
Helal olsun kuzenin eşine harbi adammış umarım değişmez.
elbette karısı nasıl beğeniyorsa öyle kesecek sakalını bıyığını,siz üvey anne diye ön yargılı bakıyorsunuz.öz anneniz olsaydı aynı cevabı verseydi güler geçerdiniz.
Ben de üvey anne elinde büyüdüm ama sırf bu yüzden nereden kuzeninize çatarım diye bir şey bulmayacağım.
Bulamam da çünkü.
Kuzeniniz son derece haklı !
Ev , kadından çok çocukların evi değil bir kere. Orayı bir anlayalım, öyle bir yorum okudum çok mantıksız geldi.
Ev , hepsinin evi .
Eşi, kuzeninize danışsaydı en azından sorsaydı ikna edebilirdi bence kuzeninizi.
Eşinin tavırları son derece iğrenç. Kuzeniniz bu adamdan ayrılmalı bence.
En ufak şeyde kapıyı gösteren adam olmaz olsun.
En ufak seyde kapiyi gosteriyor.
Eski esini ve sevgilisiyle sinir ediyor , Zaten kuzenimde gelmesin dememis .
Sadece lutfen birdaha sefere bana haber ver demis ..
Ama adam vay efendim sen cocuklarimi istemiyosun , cocuklarimda geldiginde haber vereyimmi?
Begenmiyorsan kapi orda.
Kizda , hayir cocuklarinla alakali degil ben yedi yabancinin cocuguna bakmak . istemiyorum sorumluluk almak istemiyorum demis sonucta cocuklariin arkadaslarini zerre kadsr tanimiyorum ailelerini hic tanimiyorum , ben kime hesap verecegim birsey olurda ?
Adamda ben ve eski karim taniyor yeter demis ..
Kizda ozaman eski karinin evine gitsin demis .
Ve tartisma alevlenmis ..
Dunden beri ne aradi ne.sordu kizi ..
Allahım ya, tam dayaklık adam .
İnceldiği yerden kopsun o zaman.
O aramadan sormadan rahat durabiliyorsa kuzenin de durabilir.
Evlenmekten korkuyorum bunlar yüzünden yemin ederim...
birkaç güne gider kuzenin adam burnu sürçsün diye aramıyordur..arar ama yakında..Kuzenimde.aramadi sormadi bende kaliyor dunden beri ..
Evlenmekten sogutur boyleleri haklisin ..
O karısı ise biz de çocuklarıyız ,ayrıca kim ki babamla ayrılsalar hiç bir bağımız olmayacak kişi.elbette karısı nasıl beğeniyorsa öyle kesecek sakalını bıyığını,siz üvey anne diye ön yargılı bakıyorsunuz.öz anneniz olsaydı aynı cevabı verseydi güler geçerdiniz.