• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada Kaldim..

Bu adam çok inatmış yahu bu ne bencillik
Kuzenin doğru birşey söylemiş ayrıca kabul etmeyebilir bu en doğal hakkı

Kadin alisveristeymis kuzenim yani , telefon acmis esi evde ol cocuklar gelecek diye bide arkadaslariyla , kuzenimde disorki ya ben aksam baska bisey planlasaydim bune emri vakilik .

Kadin alisveristeymis kuzenim yani , telefon acmis esi evde ol cocuklar gelecek diye bide arkadaslariyla , kuzenimde disorki ya ben aksam baska bisey planlasaydim bune emri vakilik .
Kuzenin onu çok şımartmış bu inşallah adama ders olur.

git demeyin yazık acıdım ben kıza..sinirler biraz yatışsın düzelir inşallah..siz eşini aramış haber vermiş, iyi niyetinizi göstermişsiniz..olmadı bi kaç gün misafiriniz olur..size de kötü gün dostuymuş diye vefa beslerler inşallah..

Merhabalar Arkadaslar .

Sizlerin fikirlerine ihtiyacim var , cünkü ben arada kaldim nasil akil verecegimi bilmiyorum sizlere kostum..

3 Saat önce kuzenim bana geldi , esiyle tartismis .
kuzenim bosanmis bir adamla evlilik yapti enistemizin ilk evliliginden 2 cocugu var , kuzenimin hic bir sorunu yok esiyle cocuklarlada cok iyi anlasir hediyeler alir gezdirir hafta sonlari yanina alir , kuzenim bu evliligi yaparken herkesi karsisina aldi.
bugun esi aramis ve demiski cocuklar geliyor ve arkadaslarinida getiriyorrlar , kuzenimde esine demiski bir daha lutfen baskasinin cocuklarini cagirirken bana haber ver , ben kimsenin cocugunun sorumlulugunu almak istemiyorum , senin cocuklarin herzaman zaten gelebilir onlarinda evi ama sirf arkadadlarinin annesi gece disari cikicak diye ben bekcilik yapamam en azindan sor .
eside bunun ustune kuzenime begenmiyorsaan kapi orda demis..
kuzenimde ilk bana geldi , ve gitmicem diyor annemde gonder sen karisma diyor esiyle aralari daha cok.bozulur .
kuzenimin zoruna giden esinin ona , ben cocuklarimin arkadaslarini taniyorum ve eski esimde taniyor sen tanimasanda olur demis buda zoruna gitmis kuzenimin..
ben kiza nasil akil vericem arada kaldim...
bana kalırsa illa akıl vermeseniz de olur. çünkü bu şekilde iki tarafı da karşınıza alabilirsiniz, normal bi tartışma gibi görünüyor, zaten iyi anlaşıyolar diyosun. bir süre sonra evine döner sanırsam kuzeniniz

git demeyin yazık acıdım ben kıza..sinirler biraz yatışsın düzelir inşallah..siz eşini aramış haber vermiş, iyi niyetinizi göstermişsiniz..olmadı bi kaç gün misafiriniz olur..size de kötü gün dostuymuş diye vefa beslerler inşallah..

Git diyemem zaten .
Üzüldumhaline esinin bukadar simarmis olmasi benimde sinirimi bozdu..

Dinleseymiş oda anasını babasını , külfet oluyorsa size gitmesini söyleyin .
Yok ben rahatsız olmuyorum diyorsanız eşi gelene kadar beklesin .
Kuzenine söyle ayrıca bütün hafta anası bakıyor çocuklara bir hafta sonu babası çekecek kahırlarını arkadaşsa arkadaş .
Ben kuzenini haklı bulmuyorum .
Çocuklar babalarının evine baba izin verdikten sonra kimi isterse getirebilir .
Kabul etmezse böyle gezer işte kuzen kuzen.
Sinir oluyorum üvey annelere ayhhh .Kabusum benim.

Dinleseymiş oda anasını babasını , külfet oluyorsa sizegitmesini söyleyin .
Yok ben rahatsız olmuyorum diyorsanız eşi gelene kadar beklesin .
Kuzenine söyle ayrıca bütün hafta anası bakıyor çocuklara bir hafta sonu babası çekecek kahırlarını arkadaşsa arkadaş .
Ben kuzenini haklı bulmuyorum .
Çocuklar babalarının evine baba izin verdikten sonra kimi isterse getirebilir .
Kabul etmezse böyle gezer işte kuzen kuzen.
Sinir oluyorum üvey annelere ayhhh .Kabusum benim.
Neden böyle konuşuyorsunuz siz de yanlış yapıp dinlemeyip yanlış bir evlilik yapabilirsiniz. Herşey insanlar için sonuçta..

Neden böyle konuşuyorsunuz siz de yanlış yapıp dinlemeyip yanlış bir evlilik yapabilirsiniz. Herşey insanlar için sonuçta..
Daha üç gün önce , babamın sakallarına önce ki halinin daha güzel olduğunu şimdi kullandığının yakışmadığını söyledim , o sıra üvey anam ben öyle istiyorum dedi .
Kısaca sen kimsin demek istedi yani karısı varken burda.
Ana varken baba bir göz , ana yokken baba kör.
Helal olsun kuzenin eşine harbi adammış umarım değişmez.

Daha üç gün önce , babamın sakallarına önce ki halinin daha güzel olduğunu şimdi kullandığının yakışmadığını söyledim , o sıra üvey anam ben öyle istiyorum dedi .
Kısaca sen kimsin demek istedi yani karısı varken burda.
Ana varken baba bir göz , ana yokken baba kör.
Helal olsun kuzenin eşine harbi adammış umarım değişmez.
Ben size de bu konu da hak veriyorum çocukları için eşini kırmamalı,eşi içinde çocuklarını.Bu dengeyi tutmayı becermeli. Ama bizim erkeklerimiz maalesef bu dengeyi tutturamıyo.

Ben size de bu konu da hak veriyorum çocukları için eşini kırmamalı,eşi içinde çocuklarını.Bu dengeyi tutmayı becermeli. Ama bizim erkeklerimiz maalesef bu dengeyi tutturamıyo.

Ama zaten eşinin çocukları ile sorunu yok. Çocukların arkadaşlarını istememiş, gayet doğal,tanımadığı birinin çocuklarına bakıcılık etmesi emri vaki yapılmış.

Back
X